ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Πόνοι Περιόδου

Brand: PLA
Το συμπλήρωμα διατροφής ErboFemin βοηθά στην αντιμετώπιση από τα συμπτώματα του προεμμηνορρυσιακού συνδρόμου, της δυσμηνόρροιας και της μηνομητρορραγίας. Το ErboFemin δεν περιέχει γλουτένη, γλυκόζη και λακτόζη. Συστατικά Μανγήσιο (ως υδροξείδιο και οξείδιο του Μαγνησίου) (187,5 mg) Meriva® φωσφολιπ..
17,72€
Χωρίς ΦΠΑ:14,29€
Brand: POWERPHARM
Power Pharm Paingone Plus Συσκευή Στυλό Διαδερμικής Ηλεκτρικής Νευροδιέγερσης Χαμηλής Συχνότητας Το PAINGONE PLUS είναι μια ιατροτεχνολογική συσκευή κλάσης ΔΥΟ και είναι σε μορφή στυλό η οποία παράγει διαδερμική ηλεκτρική νευροδιέγερση χαμηλής συχνότητας. Είναι κλινικά δοκιμασμένο Απλό και γρήγορο ..
69,90€
Χωρίς ΦΠΑ:56,37€
Lamberts Myo - Inositol Powder Συμπλήρωμα Μυοϊνοσιτόλης σε σκόνη, 200g
-20 %
Brand: LAMBERTS
Το Myo-Inositol, που συνδέεται στενά με το σύμπλεγμα βιταμίνης Β, είναι μόνο ένας από τους εννέα διαφορετικούς τύπους ινοσιτόλης. Παράγεται στο σώμα και είναι επίσης η μορφή που συναντάται συνήθως στη φύση, όπως σε τρόφιμα όπως φρούτα, φασόλια και ξηρούς καρπούς. Η μυοϊνοσιτόλη διαδραματίζει σημαντι..
23,10€ 28,88€
Χωρίς ΦΠΑ:18,63€
INTERMED Eva Menofix Θερμαινόμενο επίθεμα
-20 %
Brand: INTERMED
Θερμαινόμενο επίθεμα To EVA Menofix είναι ένα θερμαινόμενο επίθεμα σε σχήμα καρδιάς για την ανακούφιση των πόνων της περιόδου. Πρακτικό επίθεμα που μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε, οποιαδήποτε στιγμή, χωρίς πρόσθετη παροχή ενέργειας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για περισσότερο από 8 ώρες, αποδίδοντας..
2,24€ 2,80€
Χωρίς ΦΠΑ:1,81€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)