ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Μπιμπερό

Dr. Brown's Μπιμπερό πλαστικό Options+ 270 ml
NEO -10 %
Brand: Dr Brown's
Dr. Brown's Natural Flow Options + PP με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 270ml Εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του. Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol – A. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλι..
8,23€ 9,14€
Χωρίς ΦΠΑ:6,63€
Dr.Brown's Options+ Anti-Colic Bottle 330ml Dr.Brown's Options+ Anti-Colic Bottle 330ml
NEO
Brand: Dr Brown's
Dr. Brown's Options+ Anti-Colic Bottle 330ml πλαστικό μπιμπερό εργονομικά σχεδιασμένο με φαρδύ λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του. Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη, που λόγω της φαρδύτερης βάσης της προτιμά..
9,13€
Χωρίς ΦΠΑ:7,36€
Dr. Brown's Μπιμπερό γυάλινο Options+ 270 ml Dr. Brown's Μπιμπερό γυάλινο Options+ 270 ml
NEO -10 %
Brand: Dr Brown's
Options+ Γυάλινο Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό 0m+ - 270ml  Το Options+ Γυάλινο Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό 0m+ της Dr Brown's, είναι ένα εργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του. Το μπιμπερό μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα: επωφε..
10,04€ 11,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,10€
Dr. Brown's Options+ PP με Φαρδύ Λαιμό Anticolic Θηλή Σιλικόνης 3m+ 330ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
Η δύναμη της επιλογής! Τα νέα μπιμπερό Options μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο με το πρωτοποριακό σύστημα διέλευσης του αέρα της Dr Brown's, όσο και χωρίς αυτό, σαν ένα συμβατικό μπουκάλι.Η νέα θηλή που προσομοιάζει στο στήθος είναι κατάλληλα σχεδιασμένη για σωστή λαβή και πιο φυσική εμπειρία σίτιση..
9,13€ 10,14€
Χωρίς ΦΠΑ:7,36€
AVENT Natural Πλαστικό Μπιμπερό Σιλικόνης Δράκος 260ml
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό κράτημα, χάρη στη φαρδιά θηλή σε σχήμα γυναικείου στήθουςΗ φαρδιά θηλή σε σχήμα που μοιάζει με το γυναικείο στήθος εξασφαλίζει φυσικό κράτημα, όπως στον θηλασμό, και διευκολύνει τον συνδυασμό θηλασμού και μπιμπερό. Εξαιρετικά μαλακή θηλή, σχεδιασμένη για να μιμείται την αίσθηση του στήθουςΗ θ..
10,04€ 11,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,10€
AVENT Avent Natural Πλαστικό Μπιμπερό Σιλικόνης Τιγράκια 260ml
-20 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό κράτημα, χάρη στη φαρδιά θηλή σε σχήμα γυναικείου στήθους Η φαρδιά θηλή σε σχήμα γυναικείου στήθους επιτρέπει στο μωρό να πιάσει φυσικά τη θηλή, όπως συμβαίνει στο θηλασμό, ενώ διευκολύνει το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό. Μοναδικά πέταλα, για μια απαλή και εύκαμπτη θηλή που δε..
10,45€ 13,06€
Χωρίς ΦΠΑ:8,43€
CHICCO Well Being, Πλαστικό Μπιμπερό με Λαβή Πράσινο, Θηλή Σιλικόνης, 240ml
-5 %
Brand: CHICCO
Χάρη στο εργονομικό μπουκάλι με διπλή "Εύκολη λαβή", ειδική για τα μικρά χέρια του.  Διπλή λαβή: για την εύκολη και ασφαλή χρήση από το παιδί.  Ευρεία βάση: για την εύκολη και ασφαλή χρήση από το παιδί.  Συμβατό με όλες τις θηλές Chicco...
9,10€ 9,58€
Χωρίς ΦΠΑ:7,34€
CHICCO Well Being, Πλαστικό Μπιμπερό με Λαβή Μπλε, Θηλή Σιλικόνης, 240ml
-5 %
Brand: CHICCO
Περιγραφή Πλαστικό μπιμπερό με θηλή σιλικόνης, γρήγορης ροής. Διπλή λαβή, σε μπλέ χρώμα. Ιδιότητες Το μπιμπερό με λαβή έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας: χάρη στο μπουκάλι με την εργονομική "διπλή λαβή" είναι σχεδιασμένο για μικρά χέρια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.Διπ..
9,10€ 9,58€
Χωρίς ΦΠΑ:7,34€
CHICCO Well Being Pink, Πλαστικό Μπιμπερό, Θηλή Σιλικόνης, 330ml
-5 %
Brand: CHICCO
Νέα μπιμπερό της σειράς Well Being - Χρώμα & Δασκέδαση 0% ΒΡΑ της Chicco, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ανθεκτικό πλαστικό, με χρωματιστό μπουκάλι και χαρούμενα σχέδια, για να μετατρέπουν την ώρα του φαγητού σε μια ευχάριστη απόλαυση. Προστατεύει το μωρό από τους κολικούς, την παλινδρόμηση και την..
6,65€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,36€
CHICCO Well Being Light Blue, Πλαστικό Μπιμπερό, Θηλή Σιλικόνης, 330ml
-5 %
Brand: CHICCO
Τα Νέα μπιμπερό της σειράς Well Being - Χρώμα & Δασκέδαση 0% ΒΡΑ της Chicco, είναι κατασκευασμένα από ελαφρύ ανθεκτικό πλαστικό, με χρωματιστό μπουκάλι και χαρούμενα σχέδια, για να μετατρέπουν την ώρα του φαγητού σε μια ευχάριστη απόλαυση.Θηλή σιλικόνη γρήγορη ροή 4m+.  ..
6,65€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,36€
Brand: CHICCO
Κύπελλο active cup περιπάτου που βοηθά το παιδί να μαθαίνει να πίνει από το στόμιο ακριβώς σαν να πίνει από το ποτήρι. Ιδανικό για να πίνει και σε εξωτερικό χώρο.  Ακριβώς σαν να πίνει απο ποτήρι. Λεπτό στόμιο και ανθεκτικό στα δαγκώματα για να μάθει να πίνει απο τα χείλη, με αφαιρούμενη βαλβίδα. Μο..
9,83€
Χωρίς ΦΠΑ:9,83€
Dr. Brown's Options SB 81005 Πλαστικό Μπιμπερό με Στενό Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης, 250ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
Παραδοσιακό μπιμπερό με κανονικό σχήμα. Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό, χωρίς Bisphenol – A. Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη. Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης αέρα, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για υγιεινό τάισμα. Χωρίς το σύστημα διέλε..
7,77€ 8,63€
Χωρίς ΦΠΑ:6,26€
Dr. Brown's Natural Flow Options, Πλαστικό Μπιμπερό με Στενό Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 120ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
Παραδοσιακό μπιμπερό με κανονικό σχήμα, χωρητικότητας 120 ml.   Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη.   Χρησιμοποιώντας το με το σύστημα διέλευσης άερα, επωφελείστε από όλα τα πλεονεκτήματα για ένα υγιεινό τάισμα.    Χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα έχετε την ευκολία ενός συμβα..
7,31€ 8,12€
Χωρίς ΦΠΑ:5,89€
Dr. Brown's Natural Flow Options, Πλαστικά Μπιμπερό Μπλε με Στενό Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 2x250ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
ο πρώτο αναστρέψιμο μπουκάλι της αγοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθείμε ή χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα.Αν και συνιστάται να είναι πάντα εγκατεστημένο το σύστημα διέλευσης αέρα για νααπολαύσετε όλα τα υγιεινά οφέλη των φιαλών μας - βοηθά να μειώσει τα προβλήματασίτισης, βοηθά στην πέψη & στη διατήρ..
13,70€ 15,22€
Χωρίς ΦΠΑ:11,05€
Dr. Brown's Natural Flow Options, Γυάλινο Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό & Θηλή Σιλικόνης 270ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
Σχεδιασμένο για να μεγαλώνει μαζί με το μωρό!Το πρώτο αναστρέψιμο μπουκάλι της αγοράς που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα.Αν και συνιστάται να είναι πάντα εγκατεστημένο το σύστημα διέλευσης αέρα για να απολαύσετε όλα τα υγιεινά οφέλη των φιαλών μας.    βοηθά στη μείωση ..
10,04€ 11,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,10€
Dr. Brown's Natural Flow Options Πλαστικό Μπιμπερό Με Στενό Λαιμό 250ml 3 τεμ.
-10 %
Brand: Dr Brown's
Ο αέρας εισέρχεται στο λαιμό του μπουκαλιού και περνάει απευθείας μέσω του εσωτερικού συστήματος διέλευσης αέρα.    Ο αέρας περνάει στο άκρο του μπουκαλιού, μέσω του σωλήνα, παρακάμπτοντας το γάλα    Το σύστημα αέρα προλαμβάνει τη διέλευση αέρα στο γάλα, την πίεση κενού και τη ρήξη της θηλής    Το β..
19,19€ 21,32€
Χωρίς ΦΠΑ:15,47€
Dr. Brown's Natural Flow blue, Πλαστικά Μπιμπερό με Φαρδύ Λαιμό 2x270ml
-10 %
Brand: Dr Brown's
Dr. Brown's Options Πλαστικό Μπιμπερό με Φαρδύ ΛαιμόΕργονομικά σχεδιασμένο μπιμπερό με φαρδύ λαιμό που διευκολύνει το γέμισμα και το κράτημά του.Κατασκευάζεται από σύγχρονο και ασφαλές πλαστικό χωρίς Bisphenol – A.Διαθέτει σύστημα φυσικής ροής και θηλή από διάφανη σιλικόνη, που λόγω της φαρδύτερης β..
14,62€ 16,24€
Χωρίς ΦΠΑ:11,79€
Dr Brown's Μπιμπερό Με Στενό Λαιμό Πλαστικό, Θηλή Σιλικόνης 250ml Ροζ 82305, 2 τμχ
-10 %
Brand: Dr Brown's
Η νέα σειρά Options της Dr. Brown’s είναι ο πρώτο αναστρέψιμο μπουκάλι που μπορεί να χρησιμοποιηθεί με ή χωρίς το σύστημα διέλευσης αέρα. Συνιστάται να είναι πάντα εγκαταστημένο το σύστημα διέλευσης αέρα για να απολαύσετε όλα τα υγιεινά οφέλη των φιαλών μας. Ενώ άμα αφαιρέσετε το σύστημα ροής το μπι..
13,70€ 15,22€
Χωρίς ΦΠΑ:11,05€
NUK Nature Sense Πλαστικό Μπιμπερό με Θηλή Σιλικόνης Ροζ 0-6m 150ml
-3 %
Brand: NUK
NUK Nature Sense ΜπιμπερόΔεν μπορούμε να αντικαταστήσουμε τη Μητέρα Φύση. Ωστόσο, μπορούμε να την πάρουμε ως παράδειγμα. Γι’ αυτό, εμείς στη NUK, προσπαθώντας να πλησιάσουμε όσο γίνεται περισσότερο τη φύση, αναπτύξαμε το νέο μπιμπερό NUK Nature Sense. Τι κάνει αυτό το μπιμπερό να διαφέρει από τα υπό..
8,75€ 9,02€
Χωρίς ΦΠΑ:7,06€
NUK Nature Sense Πλαστικό Μπιμπερό Θηλή Σιλικόνης Ρόζ 260ml
-4 %
Brand: NUK
Οι πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με πρότυπο το μητρικό στήθος, χαρίζουν μια ιδανική, ομαλή και φυσική ροήΦαρδιά, εύκαμπτη βάση θηλής με εξαιρετικά απαλή άκρη θηλής, όμοια με τη θηλή της μητέραςΤο καινοτόμο σύστημα κατά των κολικών anti-colic vent βοηθά στην αποφυγή κατάπ..
9,62€ 10,02€
Χωρίς ΦΠΑ:7,76€
NUK Nature Sense Γυάλινο Μπιμπερό με Θηλή Σιλικόνης 6-18M  Γαλάζιο Σαΐτες 240ml
-4 %
Brand: NUK
Οι πολλαπλές μικροσκοπικές οπές, οι οποίες είναι σχεδιασμένες με πρότυπο το μητρικό στήθος, χαρίζουν μια ιδανική, ομαλή και φυσική ροή Φαρδιά, εύκαμπτη βάση θηλής με εξαιρετικά απαλή άκρη θηλής, όμοια με τη θηλή της μητέρας Το καινοτόμο σύστημα κατά των κολικών anti-colic vent βοηθά στην αποφυγή κατ..
8,66€ 9,02€
Χωρίς ΦΠΑ:6,98€
NUK First+ Choice Μπιμπερό Γυάλινο Σιέλ, Θηλή Καουτσούκ Νο 1 240ml
--9 %
Brand: NUK
Η πιο φυσική θηλή για το μωρό σαςΗ σειρά First Choice της NUK αποτελεί εδώ και χρόνια την πρώτη επιλογή των καταναλωτών στα μπιμπερό που είναι σχεδιασμένα με βάση τον μητρικό θηλασμό. Με τα προϊόντα NUK First Choice+ καταφέραμε να προσεγγίσουμε ακόμη περισσότερο τον φυσικό τρόπο διατροφής, με σκοπό ..
7,60€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:6,13€
NUK First+ Choice Μπιμπερό Γυάλινο Ροζ, Θηλή Καουτσούκ Νο 1 240ml
-5 %
Brand: NUK
Το σύστημα μπιμπερό-θηλής FIRST CHOICE της NUK συνδυάζει όλα τα ορθοδοντικά οφέλη του σχήματος NUK με την αίσθηση του μητρικού θηλασμού – η τέλεια λύση όταν δεν είστε σε θέση να θηλάσετε. Θηλή καουτσούκ μεγέθους 1 (0-6 μηνών) M (μεσαία οπή) για βρεφικά γάλατα Ορθοδοντική θηλή NUK με πολύ φαρδιά επι..
6,65€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,36€
NUK First Choice+ Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP) Θηλή Σιλικόνης 150ml ΡΟΖ
-5 %
Brand: NUK
Φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα: Το ειδικό σχήμα της θηλής NUK βασίζεται στο σχήμα που προσλαμβάνει η μητρική θηλή όταν το μωρό θηλάζει. Παρέχει τον απαραίτητο χώρο στην γλώσσα και στη σιαγόνα του μωρού σας, για να γίνονται οι φυσικές κινήσεις θηλασμού με ευκολία. Ιδιαίτερα απαλή: Με την νέα απαλή περι..
6,21€ 6,54€
Χωρίς ΦΠΑ:5,01€
NUK First Choice+ Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP) Θηλή Καουτσούκ 150ml ΜΠΛΕ
-5 %
Brand: NUK
Φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα: Το ειδικό σχήμα της θηλής NUK βασίζεται στο σχήμα που προσλαμβάνει η μητρική θηλή όταν το μωρό θηλάζει. Παρέχει τον απαραίτητο χώρο στην γλώσσα και στη σιαγόνα του μωρού σας, για να γίνονται οι φυσικές κινήσεις θηλασμού με ευκολία. Ιδιαίτερα απαλή: Με την νέα απαλή περι..
5,02€ 5,28€
Χωρίς ΦΠΑ:4,05€
NUK First Choice+ Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP)  Μπλε, Θηλή Σιλικόνης, 150ml
--8 %
Brand: NUK
Φυσικό και ορθοδοντικό σχήμα: Το ειδικό σχήμα της θηλής NUK βασίζεται στο σχήμα που προσλαμβάνει η μητρική θηλή όταν το μωρό θηλάζει. Παρέχει τον απαραίτητο χώρο στην γλώσσα και στη σιαγόνα του μωρού σας, για να γίνονται οι φυσικές κινήσεις θηλασμού με ευκολία. Ιδιαίτερα απαλή: Με την νέα απαλή περι..
7,08€ 6,54€
Χωρίς ΦΠΑ:5,71€
NUK First Choice Disney Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP)  WINNIE Θηλή Σιλικόνης Νο 1 300ml
-5 %
Brand: NUK
Το σύστημα μπιμπερό-θηλής FIRST CHOICE της NUK συνδυάζει όλα τα ορθοδοντικά οφέλη του σχήματος NUK με την αίσθηση του μητρικού θηλασμού – η τέλεια λύση όταν δεν είστε σε θέση να θηλάσετε. Θηλή σιλικόνης μεγέθους 1 (0-6 μηνών) M (μεσαία οπή) για βρεφικά γάλατα Ορθοδοντική θηλή NUK με πολύ φαρδιά επιφ..
7,16€ 7,54€
Χωρίς ΦΠΑ:5,78€
NUK First Choice Disney Mickey Μπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP) Μαύρο, Θηλή Σιλικόνης Νο 2, 300ml
-5 %
Brand: NUK
Ο εύκολος τρόπος για τον συνδυασμό μητρικού θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό Ορθοδοντική θηλή NUK και πολύ φαρδιά επιφάνεια για τα χείλη Στόμιο μεγάλης διαμέτρου για ευκολότερο γέμισμα και καθάρισμα του μπουκαλιού Θηλές και μπουκάλια με σύστημα Το σύστημα μπουκαλιού-θηλής FIRST CHOICE της NUK συν..
7,16€ 7,54€
Χωρίς ΦΠΑ:5,78€
NUK First Choice + Mπιμπερό Πολυπροπυλενίου (PP) Ροζ Θηλή Σιλικόνης 300ml M2
-5 %
Brand: NUK
Κλινικά αποδεδειγμένο: για βέλτιστο συνδυασμό μητρικού θηλασμού και χρήσης μπιμπερό* Ιδιαίτερα μαλακή θηλή σιλικόνης, προσαρμοσμένη στο σχήμα της γνάθου μεγέθους 2 (6-18 μηνών) Μ (μεσαία οπή= για γάλα) Προλαμβάνει τους βρεφικούς κολικούς: βελτιωμένο σύστημα διαφυγής αέρα κατά των κολικών Anti-Colic ..
6,65€ 7,00€
Χωρίς ΦΠΑ:5,36€
NUK  New Classic Πλαστικό Θηλή Σιλικόνης 6-18 μηνών Μπλε Φάλαινες 250ml
-5 %
Brand: NUK
Συνδυάζει για πρώτη φορά: το κλασικό, στενό σχήμα φιάλης και το στόμιο φιάλης μεγάλης διαμέτρου Εύχρηστη φιάλη: εξοικονόμηση χώρου κατά την αποθήκευση, κατάλληλο για όλους τους θερμαντήρες μπιμπερό Διαθέτει θηλή σιλικόνης First ChoicePlus , Μέγεθος 6-18 μηνών, M (για βρεφικό γαλά) Γέμισμα χωρίς διαρ..
5,22€ 5,49€
Χωρίς ΦΠΑ:4,21€
NUK  First Choice Μπιμπερό Εκπαίδευσης Disney Lion King Πράσινο 150ml, 6m+
-5 %
Brand: NUK
NUK First Choice Μπιμπερό εκπαίδευσης Lion King για εύκολη εκμάθηση της αυτόνομης χρήσης ποτηριού, με ειδικά μελετημένο σχήμα. Τομπιμπερό εκπαίδευσης First Choice της NUK μπορεί να συνδυαστεί με όλα τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς First Choice της NUK. Ευκολότερη μετάβαση στην αυτόνομη χρήση του πο..
8,08€ 8,51€
Χωρίς ΦΠΑ:6,52€
Brand: NUK
NUK Easy Learning Starter Cup, 150ml, μαλακό ρύγχος, κατά των διαρροών, κατάλληλο για παιδιά από 6 μηνών και άνωΜήπως και στο δικό σας σπίτι η καθημερινότητα καθορίζεται από ένα μικρό ανθρωπάκι; Τότε χρειάζεστε προϊόντα που αντιμετωπίζουν τις καθημερινές προκλήσεις γρήγορα, απλά και έξυπνα. Για παρά..
7,83€
Χωρίς ΦΠΑ:7,83€
NUK  First Choice The Smurfs 150ml
-5 %
Brand: NUK
Όταν το μωρό σας περάσει στη νηπιακή ηλικία, το μπιμπερό εκπαίδευσης First Choice της Nuk το βοηθά να μεταβεί απρόσκοπτα από τον μητρικό θηλασμό ή το τάισμα με μπιμπερό στην αυτόνομη χρήση του ποτηριού. Το μαλακό ρύγχος First Choice της Nuk από σιλικόνη είναι ευχάριστα απαλό και δεν στάζει. Διαθέτει..
8,08€ 8,51€
Χωρίς ΦΠΑ:6,52€
Brand: PHILIPS AVENT
Η αγαπημένη μας σειρά Classic έχει βελτιωθεί για να προσφέρει στο μωρό σας ακόμη πιο ευχάριστο τάισμα. Το κλινικά δοκιμασμένο σύστημα κατά των κολικών έχει ενσωματωθεί στη θηλή, ώστε να συναρμολογείτε και να καθαρίζετε το μπιμπερό ακόμη πιο εύκολα. Σύστημα αερισμού Airflex για αποδεδειγμένη μείω..
7,90€
Χωρίς ΦΠΑ:7,90€
Brand: PHILIPS AVENT
Η φαρδιά θηλή σε σχήμα που μοιάζει με του γυναικείου στήθους επιτρέπει στο μωρό να πιάσει φυσικά τη θηλή, όπως συμβαίνει στο θηλασμό, ενώ διευκολύνει το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματος με μπιμπερό.Τα πέταλα στο εσωτερικό της θηλής ενισχύουν την απαλότητα και την ευελιξία χωρίς να διπλώνει η θηλή. Έ..
9,66€
Χωρίς ΦΠΑ:9,66€
Brand: PHILIPS AVENT
 Φυσικό τάισμα με το μπιμπερόΤα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο θ..
9,66€
Χωρίς ΦΠΑ:9,66€
AVENT  Natural Μπιμπερό Φαλαινίτσες 1m+ 260ml SCF 627/25
-20 %
Brand: PHILIPS AVENT
α νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο θηλασμό, διευκολύνοντας το συνδ..
10,45€ 13,06€
Χωρίς ΦΠΑ:8,43€
AVENT  Classic+, Πλαστικό Μπιμπερό SCF566/17, 330ml
-20 %
Brand: PHILIPS AVENT
Θηλή μεταβλητής ροής Κλινικά αποδεδειγμένη μείωση των κολικών και της δυσφορίας* Η αγαπημένη μας σειρά Classic έχει βελτιωθεί για να προσφέρει στο μωρό σας ακόμη πιο ευχάριστο τάισμα. Το κλινικά δοκιμασμένο σύστημα κατά των κολικών έχει ενσωματωθεί στη θηλή, ώστε να συναρμολογείτε και να καθαρίζετε ..
8,42€ 10,52€
Χωρίς ΦΠΑ:6,79€
CHICCO Well Being, Πλαστικό Μπιμπερό με Λαβή Ροζ, Θηλή Σιλικόνης, 240ml
-5 %
Brand: CHICCO
Το μπιμπερό με λαβή έχει σχεδιαστεί για να ακολουθεί την ανάπτυξη του παιδιού σας: χάρη στο μπουκάλι με την εργονομική ‘’διπλή λαβή’’ είναι σχεδιασμένο για μικρά χέρια, ικανοποιώντας τις ανάγκες τους.Διπλή λαβή: για ένα ασφαλές κράτημα για το παιδί.Φαρδιά: εύκολο να το πιάσουν ακόμη και από το κάτω ..
6,67€ 7,02€
Χωρίς ΦΠΑ:5,38€
AVENT Αρχικό σετ για νεογέννητα NATURAL SCD290/01
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Μια εύχρηστη συσκευασία που περιλαμβάνει 4 πλαστικά μπιμπερό Natural (2 των 125ml και 2 των 260ml), ένα βουρτσάκι καθαρισμού μπιμπερό και θηλών και μια λευκή διάφανη πιπίλα για βρέφη 0-6 μηνών. Με το νέο μπιμπερό το τάισμα γίνεται με φυσικότερο τρόπο, διευκολύνοντας το συνδυασμό θηλασμού και ταΐσματ..
41,09€ 45,66€
Χωρίς ΦΠΑ:33,14€
AVENT Natural μπιμπερό 260ml χωρίς-BPA-σχέδιο μωβ
-20 %
Brand: PHILIPS AVENT
Τα νέα μπιμπερό της AVENT κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο θηλασμό, διευκολύνοντας να σ..
10,45€ 13,06€
Χωρίς ΦΠΑ:8,43€
Philips Avent Πλαστικό Μπιμπερό Μπλε SCF692/17 με Θηλή Ροής για Νεογνά 125ml
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό τάισμα με το μπιμπερό Τα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο..
9,13€ 10,14€
Χωρίς ΦΠΑ:7,36€
AVENT μπιμπερό SCF691/17 Ρόζ 125ml
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό τάισμα με το μπιμπερό Τα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο..
9,13€ 10,14€
Χωρίς ΦΠΑ:7,36€
AVENT Γυάλινο Μπιμπερό 240 ml SCF673/17
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Αξεσουάρ για το προϊόν Προβολή όλων των αξεσουάρ   Avent Στόμια γρήγορης ροής SCF148/52     Avent Σκληρά στόμια SCF147/82     Avent Μαλακά στόμια SCF146/02       Εύκολος συνδυασμός με θηλασμό Τα γυάλινα μπιμπερό Natural κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μ..
14,55€ 16,17€
Χωρίς ΦΠΑ:11,74€
AVENT Natural μπιμπερό SCF698/17  μπλέ 330ml
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό τάισμα με το μπιμπερό Τα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο..
10,94€ 12,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
AVENT Natural Μπιμπερό 260ml Μπλέ SCF695/17
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό τάισμα με το μπιμπερό Τα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο..
11,75€ 13,06€
Χωρίς ΦΠΑ:9,48€
AVENT Natural Mπιμπερό 330 ml Ροζ SCF697/17
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό τάισμα με το μπιμπερό Τα νέα μας μπιμπερό κάνουν τη διαδικασία ταΐσματος με μπιμπερό πιο φυσική, τόσο για εσάς όσο και για το μωρό σας. Χάρη στο πρωτοποριακό σχέδιο πετάλου της θηλής, η κίνηση με την οποία το μωρό σας πιάνει τη θηλή του μπιμπερό μοιάζει πιο πολύ με την αντίστοιχη κίνηση στο..
10,94€ 12,16€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
AVENT Μπιμπερο 260ml - χωρίς BPA SCF563/17
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Πιο άνετο τάισμα με το ρυθμό του μωρού σας    Εύκολο στη χρήση, χάρη στη μοναδική βαλβίδα της θηλής  Ο αέρας διοχετεύεται στο μπουκάλι και όχι στην κοιλιά του μωρού   Διαθέτει προηγμένο σύστημα κατά των κολικών,  με μοναδική βαλβίδα θηλής η οποία αναδιπλώνεται  Διατίθενται θηλές διαφορετικής ροής   ..
8,21€ 9,12€
Χωρίς ΦΠΑ:6,62€
AVENT Μπιμπερό  SCF560/17 125ml - χωρίς BPA
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Πιο άνετο τάισμα με το ρυθμό του μωρού σας    Εύκολο στη χρήση, χάρη στη μοναδική βαλβίδα της θηλής  Ο αέρας διοχετεύεται στο μπουκάλι και όχι στην κοιλιά του μωρού   Διαθέτει προηγμένο σύστημα κατά των κολικών,  με μοναδική βαλβίδα θηλής η οποία αναδιπλώνεται  Διατίθενται θηλές διαφορετικής ροής   ..
6,89€ 7,66€
Χωρίς ΦΠΑ:5,56€
AVENT Natural Μπιμπερό SCF696/17 330ml - χωρίς BPA
-10 %
Brand: PHILIPS AVENT
Φυσικό κράτημα χάρη στη φαρδιά θηλή Πιο άνετο και ευχάριστο τάισμα   Χάρη στα μοναδικά ατομικά πέταλα, που κάνουν τη θηλή εξαιρετικά απαλή και εύκαμπτη Ο αέρας διοχετεύεται στο μπουκάλι και όχι στην κοιλιά του μωρού   Διαθέτει προηγμένο σύστημα κατά των κολικών, με πρωτοποριακή διπλή βαλβίδα  Εύκολο..
11,75€ 13,06€
Χωρίς ΦΠΑ:9,48€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 60 (2 Σελ.)