ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Αυτοκόλλητα Επιθέματα

Hansaplast Marvel Junior Avengers 20τμχ
-25 %
Brand: HANSAPLAST
Αυτό το πακέτο Marvel Junior Avengers με επιθέματα strips θα βοηθήσει τα μικρά σας να ξεχάσουν τα δάκρυά τους και να επιστρέψουν στη διασκέδαση σε χρόνο ρεκόρ! Θα χαρούν να επιλέξουν ανάμεσα από διάφορα σχέδια Marvel.• Τα επιθέματα παραμένουν σταθερά στη θέση τους, αλλά αφαιρούνται εύκολα από την επ..
3,25€ 4,33€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
HANSAPLAST Frozen 20τμχ
-25 %
Brand: HANSAPLAST
Αυτό το πακέτο με επιθέματα FROZEN θα βοηθήσει τα μικρά σας να ξεχάσουν τα δάκρυά τους και να επιστρέψουν στη διασκέδαση σε χρόνο ρεκόρ! Θα χαρούν να επιλέξουν ανάμεσα από 16 σχέδια με τους αγαπημένους τους χαρακτήρες από την ταινία.Η Έλσα, η Άννα, ο Όλαφ, ο Κρίστοφ και ο Σβεν είναι όλοι εδώ, έτοιμο..
3,25€ 4,33€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
HANSAPLAST  Limited Edition Star Wars 16 τμχ
-10 %
Brand: HANSAPLAST
Σε συλλεκτικό, μεταλλικό κουτάκι. Τα Hansaplast Star Wars Επιθέματα παραμένουν σταθερά στη θέση τους, αλλά αφαιρούνται εύκολα από την επιδερμίδα. Η βρωμιά και τα βακτήρια φυλακίζονται απ' έξω για γρήγορη επούλωση. Η αντικολλητική γάζα προστατεύει και στηρίζει σαν μαξιλάρι για άνεση...
6,27€ 6,97€
Χωρίς ΦΠΑ:5,55€
Brand: REALCARE
αποστειρωμένο υποαλλεργικό αντικολλητικό απορροφητικό κατάλληλο για όλα τα τραύματα ( εγκαύματα, οφθαλμικούς ερεθισμούς, χειρουργικά τραύματα, μηχανικά τραύματα) επιτρέπει τον αερισμό της πληγής δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις κατάλληλο για υπερευαίσθητα δέρματα..
3,58€
Χωρίς ΦΠΑ:3,17€
Brand: REALCARE
αποστειρωμένο υποαλλεργικό αντικολλητικό απορροφητικό κατάλληλο για όλα τα τραύματα ( εγκαύματα, οφθαλμικούς ερεθισμούς, χειρουργικά τραύματα, μηχανικά τραύματα) επιτρέπει τον αερισμό της πληγής δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις..
3,04€
Χωρίς ΦΠΑ:2,69€
Brand: REALCARE
Αποστειρωμένο αυτοκόλλητο επίθεμα αποστειρωμένο υποαλλεργικό αντικολλητικό απορροφητικό κατάλληλο για όλα τα τραύματα ( εγκαύματα, οφθαλμικούς ερεθισμούς, χειρουργικά τραύματα, μηχανικά τραύματα) επιτρέπει τον αερισμό της πληγής δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις κατάλληλο για υπερε..
2,38€
Χωρίς ΦΠΑ:2,11€
Brand: REALCARE
Αδιάβροχο αυτοκόλλητο επίθεμα αποστειρωμένο υποαλλεργικό αντικολλητικό απορροφητικό αδιάβροχο διαφανές κατάλληλο για όλα τα τραύματα ( εγκαύματα, οφθαλμικούς ερεθισμούς, χειρουργικά τραύματα, μηχανικά τραύματα) επιτρέπει τον αερισμό της πληγής δεν προκαλεί ερεθισμούς και αλλεργικές αντιδράσεις κατά..
3,36€
Χωρίς ΦΠΑ:2,97€
Εμφάνιση 1 έως 7 από 7 (1 Σελ.)