ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΥΓΙΕΙΝΗ

Brand: ABOCA
ΣΤΟΜΑΤΙΚΗ ΓΕΛΗ OROBEN ΜΕΙΩΝΕΙ ΤΟΝ ΠΟΝΟ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΚΑΙ ΕΥΝΟΕΙ ΤΗΝ ΙΑΣΗ. ΑΦΘΕΣ - ΟΥΛΙΤΙΔΕΣ - ΜΙΚΡΟΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΙ Σωληνάριο 15 ml. Η στοματική γέλη Oroben είναι ένα προϊόν που μειώνει τον πόνο, προστατεύει και ευνοεί την ίαση άφθων,περιοδικής αφθώδης στοματίτιδας, φλεγμονής των ούλων και μικροτραυμα..
11,81€ 12,18€
Χωρίς ΦΠΑ:9,53€
Brand: INTERMED
Η Professional Ergonomic Toothbrush έχει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.Εco Friendly, ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα.Extra soft – White 5.640 ίνεςSoft – Red & Blue 4.600 ϊνεςMedium – Purple & Bla..
3,56€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
Brand: INTERMED
Η Professional Ergonomic Toothbrush έχει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.Εco Friendly, ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα.Extra soft – White 5.640 ίνεςSoft – Red & Blue 4.600 ϊνεςMedium – Purple & Bla..
3,56€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
Brand: INTERMED
Η Professional Ergonomic Toothbrush έχει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος.Εco Friendly, ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα.Extra soft – White 5.640 ίνεςSoft – Red & Blue 4.600 ϊνεςMedium – Purple & Bla..
3,56€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
Brand: INTERMED
Η Professional Ergonomic Toothbrush έχει λειτουργικό σχεδιασμό που εξασφαλίζει σταθερό κράτημα και βέλτιστα αποτελέσματα βουρτσίσματος. Εco Friendly, ανακυκλώσιμη και 40% ελαφρύτερη από την μέση κοινή οδοντόβουρτσα.Extra soft – White 5.640 ίνεςSoft – Red & Blue 4.600 ϊνες Medium – Purple &..
3,56€
Χωρίς ΦΠΑ:2,87€
Brand: INTERMED
Το Αctisept Sea Salt είναι καθημερινό στοματικό διάλυμα. Προάγει την επούλωση μικρό-ερεθισμών και τραυματισμών της στοματικής κοιλότητας & των ούλων, ενώ παράλληλα ανακουφίζει προσωρινά από τα συμπτώματα της ξηροστομίας. Συσκευασία: 500 mL Ενδείξεις: Καθημερινή φροντίδα & προστασία των δοντ..
6,11€ 7,64€
Χωρίς ΦΠΑ:4,93€
Brand: ORAL- B
Αντιβακτηριακή Προστασία Εχει πολύ λεπτές ίνες για απαλότητα στα ούλα, και είναι αρκετά πυκνές για βαθύ καθαρισμό Επίσης έχει και μικρή κεφαλή για καλύτερη πρόσβαση. Λειτουργεί σαν ασπίδα κατά των βακτηρίων που κρατά τις ίνες καθαρές μεταξύ των βουρτσισμάτων ..
4,77€ 5,61€
Χωρίς ΦΠΑ:3,85€
Brand: ORAL- B
Η χειροκίνητη οδοντόβουρτσα Oral-B Ultrathin Precision Gum Care έχει δύο φορές πυκνότερες, πολύ λεπτές ίνες για απαλό καθαρισμό ακριβείας. Ιδανική χειροκίνητη οδοντόβουρτσα για απαλή φροντίδα και τέλειο καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Πολύ λεπτές ίνες για απαλό καθαρισμό των δοντιών και των ού..
4,29€ 5,05€
Χωρίς ΦΠΑ:3,46€
Οδοντόβουρτσα Babu medium     Έχει μήκος 18,5 cm και σχήμα ημισελήνου σχεδιασμένο για τις τρίχες στοχεύει σε ένα πιο αποτελεσματικό βούρτσισμα φθάνοντας στα πιο δύσκολα σημεία. Διατίθεται με εξαιρετικά μαλακούς, μεσαίους και σταθερούς τύπους τρίχας.     Δεδομένου ότι το μπαμπού είναι απορροφητικό ..
4,58€
Χωρίς ΦΠΑ:4,58€
Οδοντόβουρτσα Babu ενεργό άνθρακα     Έχει μήκος 18,5 cm και σχήμα ημισελήνου σχεδιασμένο για τις τρίχες στοχεύει σε ένα πιο αποτελεσματικό βούρτσισμα φθάνοντας στα πιο δύσκολα σημεία. Διατίθεται με εξαιρετικά μαλακούς, μεσαίους και σταθερούς τύπους τρίχας.   Δεδομένου ότι το μπαμπού είναι απορροφ..
5,03€
Χωρίς ΦΠΑ:5,03€
Brand: ORAL- B
Η οδοντόκρεμα Oral-B Junior με χαρακτήρες από το Star Wars δημιουργήθηκε με τη βοήθεια οδοντιάτρων, για να δώσει στα παιδιά τη δυνατότητα να αναλάβουν τη στοματική τους υγιεινή. Προστατεύει τα δόντια από τα οξέα των σακχάρων του καθημερινού φαγητού. Η ήπια γεύση μέντας είναι ιδανική για τα μεγάλα πα..
2,85€ 3,35€
Χωρίς ΦΠΑ:2,30€
Brand: XEROSTOM
Ειδικά σχεδιασμένη για ανθρώπους που υποφέρουν από ξηρότητα του στόματος. Ανακουφίζει από την ξηρότητα και επαναφέρει υγρασία στη στοματική κοιλότητα. Προστατεύει από τη μικροβιακή πλάκα..
7,16€ 8,42€
Χωρίς ΦΠΑ:5,77€
Brand: XEROSTOM
  H ξηροστομία οφείλεται συνήθως σε διαταραχές στη παραγωγή σίελου, που προκαλούνται από τη λήψη φαρμάκων (καρδιολογικά, αντικαταθλιπτικά, αντικαρκινικά, νευρολογικά), από νοσήματα (σύνδρομο Sjoegren, διαβήτης) και από άλλες καταστάσεις (ακτινοθεραπεία, κάπνισμα). Η σειρά προϊόντων Xerostom προσφέρε..
3,72€
Χωρίς ΦΠΑ:3,00€
Brand: TEPE
Tο μεσοδόντιο βουρτσάκι TePe Angle είναι εύχρηστο και έχει δημιουργηθεί για την καλύτερη δυνατή προσπέλαση σε όλα τα μεσοδόντια διαστήματα. Η λεπτή κεφαλή απο το μεσοδόντιο βουρτσάκιTePe angle σχηματίζει γωνία για εύκολη πρόσβαση π.χ. ανάμεσα στα πίσω δόντια, απο την υπερώια και γλωσσική πλευρά επίσ..
4,74€ 5,27€
Χωρίς ΦΠΑ:3,83€
Brand: ELGYDIUM
Φιλική στα ούλα, καθαρίζει χωρίς να τραυματίζει. Για ένα υγιές στόμα που φαίνεται στο λαμπερό χαμόγελό σας. Μαλακή..
5,99€ 7,05€
Χωρίς ΦΠΑ:4,83€
Brand: ELGYDIUM
Φιλική στα ούλα, καθαρίζει χωρίς να τραυματίζει. Για ένα υγιές στόμα που φαίνεται στο λαμπερό χαμόγελό σας. Σκληρή..
5,64€ 7,05€
Χωρίς ΦΠΑ:4,55€
Brand: ELGYDIUM
Η οδοντόβουρτσα ELGYDIUM Anti-plaque Medium είναι μια οδοντόβουρτσα μέτριας σκληρότητας, ιδανική για καθημερινή χρήση, με τρίχες (θύσανους) σε σχήμα Χ. Το βούρτσισμα γίνεται 30% πιο αποτελεσματικό.   Μια οδοντόβουρτσα άψογου σχεδιασμού που απευθύνεται σε άτομα που σχηματίζεται εύκολα βακτηριδιακή πλ..
5,64€ 7,05€
Χωρίς ΦΠΑ:4,55€
Brand: TEPE
Το tip της βούρτσας μπορεί να βιδωθεί μπροστά ή πίσω από τη λαβή ανάλογα με την επιθυμητή γωνία. Κατάλληλο για υγιεινή εμφυτευμάτων, ορθοδοντικών εργασιών, προσθετικών, δυσπρόσιτες περιοχές. Υπάρχει σε soft, extra soft, medium. Κάθε σετ περιλαμβάνει 6 tips...
6,88€ 7,64€
Χωρίς ΦΠΑ:5,55€
Brand: TEPE
Πλήρης σειρά στα μεσοδόντια Βουρτσάκια TePe x-soft με μαλακές ίνες. Διαθέτουν:  Πολύ μαλακές ίνες Τα μεσοδόντια βουρτσάκια TePe x-soft έχουν πλαστικοποιημένο σύρμα Έυχρηστη λαβή Τα μεσοδόντια βουρτσάκια TePe x-soft σχεδιάστηκαν σε συνεργασία με Σουηδούς ειδικούς οδοντιάτρους Τα μεσοδόντια βουρτσάκ..
6,27€ 6,97€
Χωρίς ΦΠΑ:5,06€
Brand: TEPE
Το Tepe Comptact Tuft Έχει συμπαγή μονοθύσανο tip με κοντές και πολύ μαλακές ίνες που της προσδίδουν μεγάλη σταθερότητα και είναι "τρυφερή" στα ούλα. Ο μικρός και συμπαγής θύσανος επιτρέπει την εύκολη προσπέλαση. Έχει συμπαγή μονοθύσανο tip με κοντές και πολύ μαλακές ίνες που της προσδίδουν μεγάλη σ..
3,67€ 4,08€
Χωρίς ΦΠΑ:2,96€
Brand: ORAL- B
Oral-B Genius 9000 Rose Gold Επαναφορτιζόμενη Ηλεκτρική Οδοντόβουρτσα H καλύτερη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα της Oral-B είναι πλέον διαθέσιμη σε χρυσαφί ροζ για να ταιριάζει με το εξαιρετικό στυλ σας!  Η Oral-B Genius 9000 Rose Gold είναι ένα ωραίο και εύκολο σύστημα βουρτσίσματος που σας βοηθά να βουρτ..
158,70€ 244,15€
Χωρίς ΦΠΑ:127,98€
Brand: ORAL- B
Η επαναφορτιζόμενη ηλεκτρική οδοντόβουρτσα Oral-B Smart 6 6000 με σύνδεση Bluetooth αφαιρεί έως και 100% περισσότερη πλάκα κατά μήκος της γραμμής των ούλων. Η λειτουργία Bluetooth επιτρέπει στη βούρτσα να συνδεθεί με το smartphone σας για να σας παρέχει πληροφορίες σε πραγματικό χρόνο σχετικά με τις..
116,79€ 179,67€
Χωρίς ΦΠΑ:94,18€
Brand: CURAPROX
Οδοντόκρεμα λεύκανσης που αποκαθιστά τον αποχρωματισμό των δοντιών με τον κορυφαίο λευκαντικό παράγοντα: τον ΕΝΕΡΓΟ ΑΝΘΡΑΚΑ. Η οδοντόκρεμα «Black is White» προάγει τη στοματική υγεία με ένζυμα που υποστηρίζουν την προστατευτική λειτουργία του σάλιου και 15’000 ppm υδροξυαπατίτη - συστατικό που ενισχ..
17,78€ 22,22€
Χωρίς ΦΠΑ:14,34€
Brand: CURAPROX
Νήμα με πλούσια υφήΓια καθαρισμό ανάμεσα στα εμφυτεύματα και τις προσθήκες. Νήμα με πλούσια υφή και λεπτές άκρες, οι οποίες διατηρούν το σχήμα τους και όταν είναι υγρές...
18,12€ 21,32€
Χωρίς ΦΠΑ:14,61€
Brand: EMOFORM
Περιέχει Νιτρικό κάλιο, ενεργό συστατικό κλινικά δοκιμασμένο και αναγνωρισμένο από το FDA, σαν ασφαλές και αποτελεσματικό στην αντιμετώπιση του πόνου από ευαισθησία των δοντιών και των απογυμνωμένων οδοντικών αυχένων. Με πολύ χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA 25) και με ελαφρώς αλκαλικό pH, για ιδανικό κ..
4,41€
Χωρίς ΦΠΑ:4,41€
Brand: INADEN
Απαλή φροντίδα των περιοχών με ράμματα και/ή τραύμα..
5,60€ 6,59€
Χωρίς ΦΠΑ:4,52€
Brand: INADEN
Συσκευασία ταξιδίου. Διασταυρούμενοι θύσανοι για αποτελεσματικό βούρτσισμα - Εύκαμπτα ελάσματα που προσφέρουν ήπιο μασάζ των ούλων και προστατεύουν τους θυσάνους - Μέτρια  σκληρότητα - Ειδικά σχεδιασμένη για εύκολη και ασφαλή μεταφορά  Τυχαία επιλογή χρώματος..
4,28€ 5,03€
Χωρίς ΦΠΑ:3,45€
Brand: FROIKA
To Froiplak Plus συμβάλλει στην καταπολέμηση της οδοντικής πλάκας που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου. Στην διατήρηση της ισορροπίας της μικροβιακής χλωρίδας του στόματος. Στη μείωση της τερηδογόνου δράσης των μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα. Επίσης βοηθα και στην επούλωση των τραυμα..
11,44€ 14,30€
Χωρίς ΦΠΑ:9,23€
Brand: FROIKA
Το στοματικό διάλυμα Froiplak Homeo, συμβάλλει στην ισχυροποίηση της αδαμαντίνης και της οδοντίνης, στη μείωση της τερηδονογόνου δράσεως των μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα. Ακόμα βοηθά στην καταπολέμηση της οδοντικής πλάκας που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου, στη διατήρηση της ισορ..
10,23€ 14,61€
Χωρίς ΦΠΑ:8,25€
Brand: FROIKA
Το Froiplak Homeo  είναι φθοριούχο στοματικό διάλυμα κατάλληλο για ομοιοπαθητική και για όσους προτιμούν φυσικές γεύσεις. Για καθημερινή χρήση. Το Froiplak Homeo συμβάλλει στην ισχυροποίηση της αδαμαντίνης και της οδοντίνης, στη μείωση της τερηδονογόνου δράσεως των μικροβίων που προκαλούν τερηδόνα. ..
11,69€ 14,61€
Χωρίς ΦΠΑ:9,43€
Brand: FROIKA
Το Froiplak Homeo, συμβάλλει στην ισχυροποίηση της αδαμαντίνης και της οδοντίνης, στη μείωση της τερηδονογόνου δράσεως των μικροβίωνπου προκαλούν τερηδόνα. Ακόμα βοηθά στην καταπολέμηση της οδοντικής πλάκας, που είναι η κύρια αιτία των νόσων του περιοδοντίου, στη διατήρηση της ισορροπίας της μικροβι..
10,23€ 14,61€
Χωρίς ΦΠΑ:8,25€
Brand: FROIKA
Η Froident Whitening της Froïka είναι μία λευκαντική οδοντόκρεμα που απομακρύνει τις χρωστικές από τα δόντια, οι οποίες προέρχονται από διάφορες τροφές, από το κάπνισμα, τον καφέ ή από την λήψη διαφόρων φαρμάκων. Χάρη στα συστατικά που περιέχει όπως είναι Sodium Bicarbonate ( 10% ) βοηθά στην απομάκ..
4,58€
Χωρίς ΦΠΑ:3,69€
Brand: FROIKA
Ήπια, μη διαβρωτική σύσταση, με έναν χαμηλό δείκτη αποτριβής (RDA) - Πρόληψη εμφάνισης οδοντικής υπερευαισθησίας.   Συμβάλλει: - Στην μείωση του πόνου των δοντιών λόγω επαφής με κρύες, ζεστές, ξινές ή γλυκές τροφές - Στην ισχυροποίηση της αδαμαντίνης και την μείωση της τερηδονογόνου δράσεως των μικ..
5,40€ 7,71€
Χωρίς ΦΠΑ:4,35€
Brand: FROIKA
Φθοριούχο στοματικό διάλυμα με φυτικούς αντιβακτηριδιακούς παράγοντες για την καθημερινή στοματική υγιεινή δοντιών και ούλων. Περιέχει συνδυασμό φυτικών αντιβακτηριακών παραγόντων με ευρύ φάσμα δράσης (κατά βακτηρίων, μυκήτων και ιών) και χλωρεξιδίνης με εξειδικευμένη δράση κατά της μικροβιακής πλάκ..
11,20€ 14,00€
Χωρίς ΦΠΑ:9,03€
Brand: TEPE
Τα μεσοδόντια βουρτσάκια TePe έχουν εργονομική λαβή που τα καθιστά πιο εύχρηστα και πρακτικά. Το μεταλλικό τμήμα τους είναι πλαστικοποιημένο για μεγαλύτερη άνεση και αποφυγή γαλβανικού ρεύματος αλλά και οποιασδήποτε βλάβης των εμφυτευμάτων. Κάθε συσκευασία περιλαμβάνει 9 μεσοδόντια βουρτσάκια TePe κ..
4,76€ 5,95€
Χωρίς ΦΠΑ:3,84€
Brand: ELGYDIUM
Η οδοντόβουρτσα Elgydium Clinic Sensitive έχει κωνικές ίνες και είναι ιδανική για άτομα με ευαίσθητα δόντια ή ευαίσθητα, ερεθισμένα ούλα. Οι πολύ λεπτές και απαλές άκρες διαμέτρου 1/100mm της Elgydium Clinic Sensitive εισχωρούν στην ουλοδοντική σχισμή απομακρύνοντας πλάκα, χωρίς να ερεθίζουν τα ούλα..
6,26€ 7,36€
Χωρίς ΦΠΑ:5,05€
Brand: ELGYDIUM
ELGYDIUM - MonoCompact Μεσοδόντια Βουρτσάκια 0,7mm Κόκκινο - 4τμχ: Η νέα σειρά μεσοδόντιων βουρτσών ELGYDIUM Mono Compact προσφέρει εξαιρετική ποιότητα κατασκευής κι εργονομική σχεδίαση για ευκολία και άνεση στον καθαρισμό. Η χρήση μεσοδόντιων βουρτσών μία φορά την ημέρα είναι απαραίτητη για την α..
3,57€
Χωρίς ΦΠΑ:3,57€
Brand: ELGYDIUM
Elgydium Mono Compact Green (1.1) 4τμχ. Tο πολύ λεπτό στέλεχος δεν πληγώνει τα ούλα και συνδυάζει την ελαστικότητα με την ανθεκτικότητα Κάθε μεσοδόντιο βουρτσάκι έχει προστατευτικό καπάκι για καλύτερη υγιεινή και μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για επιμήκυνση του στελέχους..
4,90€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: ELGYDIUM
Για την αποτελεσματική καθημερινή απομάκρυνση της οδοντικής πλάκας και των υπολειμμάτων τροφών.Ευέλικτο & Εργονομικό:Εξαιρετικά λεκπτό σύρμα ( διαμέτρου από 0,38 ως 0,6mm) κι ευέλικτο για τις δυσπρόσιτες περιοχές. Αντιολισθιτική λαβή.Υγιεινή:Καθαρίστε κάτω α΄πό τρεχούμενο νερό ή αντισηπτικό στοματικ..
4,90€ 6,13€
Χωρίς ΦΠΑ:3,95€
Brand: COLGATE
Τα Colgate 360 είναι 2 ανταλλακτικές κεφαλές μέτριας σκληρότητας, οι οποίες απομακρύνουν αποτελεσματικά τα βακτήρια από την επιφάνεια των δοντιών καθαρίζοντας σε βάθος τόσο τα δόντια, όσο τα ούλα και τη γλώσσα. Απομακρύνουν έως και 4 φορές περισσότερα βακτήρια από τις κοινές οδοντόβουρτσες και φροντ..
9,04€
Χωρίς ΦΠΑ:7,29€
Brand: COLGATE
Η Colgate® Max White One περιέχει μικροκρυστάλλους με επιταχυντές λεύκανσης, συστατικά παρόμοια με αυτά που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι. Η σύνθεσή της απομακρύνει ήπια τους χρωματικούς λεκέδες και προλαμβάνει το σχηματισμό πέτρας, χαρίζοντας 1 τόνο λευκότερα δόντια σε μία εβδομάδα.  Η συνεχής χρήση..
3,01€
Χωρίς ΦΠΑ:3,01€
Brand: COLGATE
Actibrush 360 whole mouth, ηλεκτρική οδοντόβουρτσα, για έναν βαθύ και ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής από την colgate. Η οδοντόβουρτσα,αctibrush 360 whole mouth, έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει πιο υγιή ολοκληρωμένο καθαρισμό της στοματικής περιοχής. πιο αναλυτικά η ηλεκτρική οδοντόβ..
12,44€
Χωρίς ΦΠΑ:12,44€
Brand: YOTUEL
Είναι ένα προϊόν-star που δεν μπορεί να λείπει από το μπάνιο σας, αφού από την πρώτη κιόλας χρήση βλέπετε διαφορά στο χαμόγελό σας! Το στοματικό διάλυμα YOTUEL Whitening Mouthwash (όπως και ολόκληρη η σειρά της Υotuel) σχεδιάστηκε από τους οδοντιάτρους της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας, αναπτύχ..
6,08€ 7,15€
Χωρίς ΦΠΑ:4,90€
Brand: GUM SUNSTAR
Ορθοδοντικό κερί. Το διάφανο κερί περνάει μέσα από τα δόντια ώστε να μην γίνεται αντιληπτό. Χωρίς γεύση. Το ορθοδοντικό κερί συμμορφώνεται με ορθοδοντικά μηχανήματα και βοηθάει στην ανακούφιση του ερεθισμένου ιστού. Το ορθοδοντικό κερί ειναι διακριτικό - αόρατο...
4,82€ 6,42€
Χωρίς ΦΠΑ:3,88€
Brand: GUM SUNSTAR
Gum Soft Picks 40τεμ (634) Οδοντιατρικές Οδοντογλυφίδες.   Άνετες & εύκολες στη χρήση, αποσπούν τα τρόφιμα, απομακρύνουν την πλάκα, Συνιστώνται από οδοντιάτρους...
6,44€ 7,58€
Χωρίς ΦΠΑ:5,20€
Brand: GUM SUNSTAR
Οδοντόβουρτσα ειδική για ευαίσθητα ούλα Οι εξαιρετικά μαλακές τρίχες (0,15 mm) με κωνική άκρη έχουν σχεδιαστεί για να είναι εξαιρετικά απαλές στα ευαίσθητα δόντια και ούλα. Τελείωμα τριχών διπλού επιπέδου για 2 επίπεδα καθαρισμού. Οι μακρύτερες πολύ λεπτές τρίχες φτάνουν βαθιά στα μεσοδόντια διαστήμ..
4,43€ 5,91€
Χωρίς ΦΠΑ:3,57€
Brand: GUM SUNSTAR
Tο είναι ιδανικό για την αφαίρεση της πλάκας και των υπολειμμάτων τροφής που έχουν παγιδευτεί στα σιδεράκια.  Με ενσωματωμένο σκληρή πλαστική άκρη που δρα ως «οδηγός» και διευκολύνει την εισαγωγή του νήματος κάτω και γύρω από τις συσκευές. Το σπογγώδες τμήμα προσαρμόζεται σε διάφορα μεγέθη μεσοδόντι..
7,36€ 9,82€
Χωρίς ΦΠΑ:5,94€
Brand: GUM SUNSTAR
Ενισχυμένη πρόληψη κατά της τερηδόνας και προστασία των ούλων.   • Αντιβακτηριακό στοματικό διάλυμα ειδικά σχεδιασμένο για βελτιωμένη πρόληψη της διάβρωσης των δοντιών και προστασία από ερεθισμούς των ούλων • Προλαμβάνει τη δημιουργία λευκών κηλίδων και κοιλοτήτων χάρη στον μοναδικό συνδυασμό φθορίο..
7,02€ 8,26€
Χωρίς ΦΠΑ:5,66€
Brand: GUM SUNSTAR
• Ενισχυμένη πρόληψη κατά της τερηδόνας και προστασία των ούλων  • Ειδικά σχεδιασμένη για ενισχυμένη πρόληψη κατά της διάβρωσης των δοντιών και προστασία από ερεθισμούς των ούλων. • Προλαμβάνει τη δημιουργία λευκών κηλίδων και κοιλοτήτων χάρη στον μοναδικό συνδυασμό φθορίου (1490 ppm) και ισομάλτης ..
5,91€ 7,88€
Χωρίς ΦΠΑ:4,77€
Brand: GUM SUNSTAR
Κατασκευασμένα από δυνατό κράμα μαγγανίου που εξασφαλίζει ενισχυμένη αντοχή και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής για το κάθε βουρτσάκι. (κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι αντέχει έως και 4 φορέςπερισσότερο σε σχέση με τα υπόλοιπα). Διαθέτουν πρωτότυπο σύστημα διπλής κλίσης (l-type, L-type), ώστε με ένα κλικ να..
5,75€ 6,76€
Χωρίς ΦΠΑ:4,63€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 111 (3 Σελ.)