ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Καθαρισμός - Μαντηλάκια & Gel

Για την ανακούφιση των συμπτωμάτων από λοίμωξη ή φλεγμονή των βλεφάρων που προκαλούνται από τα παρασιτικά ακάρεα Demodex.Το Blephademodex καθαρίζει τις εφελκίδες (τσίμπλες), την πιτυρίδα, τους παράγοντες στα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες. Το Blephademodex βελτιώνει τα συμπτώματα που συνδέονται με τη λο..
20,10€
Χωρίς ΦΠΑ:16,21€
Brand: NAVIBLEF
Αφρός βλεφάρων για βλεφαρίτιδα. Συμβάλλει στην εξάλειψη των υπολειμμάτων και των εκκρίσεων από τα βλέφαρα και τις βλεφαρίδες που έχουν αποικιστεί από βακτηρία και demodex. Το Naviblef είναι κατάλληλο για την υγιεινή και τη μηχανική απομάκρυνση των σοβαρών οφθαλμικών εκκρίσεων και των υπολειμμάτων απ..
15,04€ 18,80€
Χωρίς ΦΠΑ:13,31€
Brand: NAVIBLEF
Ο αφρός Naviblef Daily είναι η οφθαλμολογική καινοτομία στην καθημερινή υγιεινή των ματιών.Περιέχει στη σύνθεση του πολύτιμους ενυδατικούς, αντισυπτικούς, περιποιητικούς παράγοντες όπως: Tea tree oil, χαμομήλι, πανθενόλη, αλλαντοΐνη, ταυρίνη, κεκαθαρμένο ύδωρ.Το Naviblef Daily ενδείκνυται για την μη..
13,54€ 16,92€
Χωρίς ΦΠΑ:11,98€
Brand: HELENVITA
Μαντηλάκια καθαρισμού και απολύμανσης για την περιοχή των ματιών Τα μαντηλάκια HELENVITA BLEPHACARE Duo είναι ένα καινοτόμο προϊόν εμποτισμένο με διάλυμα ειδικά σχεδιασμένο για τον καθημερινό καθαρισμό των βλεφάρων και των βλεφαρίδων με εκκρίσεις. Είναι υποαλλεργικά ελεγμένο, με pH ίδιο με των δακρύ..
7,08€ 7,45€
Χωρίς ΦΠΑ:6,26€
Brand: HELENVITA
Αποστειρωμένες υποαλλεργικές γάζες για τον καθαρισμό των ματιών. Μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τον καθαρισμό των ματιών, του ομφάλιου λώρου, της ευαίσθητης περιοχής για αποφυγή μόλυνσης...
5,89€ 6,20€
Χωρίς ΦΠΑ:5,21€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)