ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Υγρά Φακών

Brand: AQUA SOFT
Προσφέρει υψηλό βαθμό ενυδάτωσης,«αντιγράφει» το μηχανισμό ενυδάτωσης των φυσικών δακρύων, απλώνεται κάθε φορά που ανοιγοκλείνουν τα βλέφαρα, είναι υποαλλεργικό και δεν προκαλεί ερεθισμούς. Καθαρίζει, Απολυμαίνει, Λιπαίνει και Απομακρύνει τις εναποθέσεις. Και οι φακοί σας; Έτοιμοι να φορεθούν σε 5 ..
3,19€ 4,25€
Χωρίς ΦΠΑ:2,57€
Brand: OPTI-FREE
  Το Opti-Free Express Διάλυμα Απολύμανσης Πολλαπλών Χρήσεων διατηρεί τους φακούς σας καθαρούς και άνετους και απομακρύνει τις πρωτεΐνες καθημερινά. Μειώνει την ανάπτυξη των πρωτεϊνών, τη δυσφορία και την εμφάνιση της κοκκινίλας. Καθαρίζει, ξεπλένει, απολυμαίνει ,αναδιαμορφώνει και φυλάσσει τους φα..
8,28€ 12,74€
Χωρίς ΦΠΑ:6,68€
Brand: DEMO
  Διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους φακούς επαφής με εκχύλισμα χαμομηλιού. Η ολοκληρωμένη πρόταση στον καθαρισμό και την έκπλυση όλων των φακών επαφής ΔΡΑΣΕΙΣ: Το Newsept Total® χρησιμοποιείται για έκπλυση, καθαρισμό, απολύμανση, λίπανση και αποθήκευση των φακών. Επίσης αφαιρεί τις πρωτε..
8,51€
Χωρίς ΦΠΑ:6,86€
Brand: AO SEPT
  Το πρώτο και πιο απλό σύστημα φροντίδας φακών επαφής, που βασίζεται στο υπεροξείδιο του υδρογόνου τώρα με νέα μοναδική σύνθεση είναι ακόμα πιο άνετο και πιο αποτελεσματικό ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ. Χάρη στο νεό μοναδικό συστατικό Pluronic 17R4, με την τριπλή δράση, το νέο ΑΟSEPT PLUS : απομακρύνει π..
30,65€
Χωρίς ΦΠΑ:24,72€
Brand: BAUSCH + LOMB
Καθαριστικό Υγρό Φακών Επαφής Το ReNu είναι ένα διάλυμα πολλαπλών χρήσεων που παρέχει άνεση ίδια με αυτή των νέων φακών. Αναγεννά τους φακούς επαφής σας και σας κάνει να αισθάνεστε ότι φοράτε ένα φρέσκο ζευγάρι κάθε ημέρα. Το ReNu Multiplus παρέχει ένα στρώμα άνεσης για την χρήση των φακών επαφής..
8,77€ 14,61€
Χωρίς ΦΠΑ:7,07€
Εμφάνιση 1 έως 5 από 5 (1 Σελ.)