ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Αιθέρια Έλαια

HEALTH AID ΜΥRRH OIL10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με αντισηπτικές ιδιότητες γνωστό από την αρχαιότητα , κατάλληλο για όλα τα δέρματα ειδικά για τα ξηρά ή τα σκασμένα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και σαν στοματικό διάλυμα.  ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με: Clove, Frankincense, Geranium.  ΑΡΩΜΑ : Πικάντικo.  ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκ..
29,23€ 36,54€
Χωρίς ΦΠΑ:23,57€
HEALTH AID ΗYSSOP OIL 2ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο που ανακουφίζει από τις μολύνσεις , αναπνευστκά προβλήματα , πεπτικές ανωμαλίες, γυναικολογικά προβλήματα  και δερματικά προβλήματα, όπως μώλωπες, έκζεμα, φλόγωση και δερματίτιδα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με :  Lavender, Fennel, Tangerine. ΑΡΩΜΑ : Ζεστό. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγ..
10,95€ 13,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
HEALTH AID YLANG YLANG OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με χρήσιμο βραδινό άρωμα , αισθησιακό αλλά και χαλαρωτικό. Βοηθάει στη μείωση της έντασης και είναι ωφέλιμο για το δέρμα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Cedarwood, Clary sage, Geranium. ΑΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να ερεθίσει το ευαίσθητο δέρμα . Να μην εφαρμόζεται σε ερεθισμένο δέρμα ή..
14,20€ 17,75€
Χωρίς ΦΠΑ:11,45€
HEALTH AID VETIVERT OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με εξωτικό άρωμα που δρα σαν χαλαρωτικό και καταπραϋντικό. Δημιουργεί όμορφη σύνθεση μαζί με Jasmine και Sandalwood. Ιδανικό στο μασάζ και στο μπάνιο. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Geranium, Lavender, Rose , Jasmine, Sandalwood. AΡΩΜΑ : Γήινο. ΧΡΗΣΗ: Μπάνιο, μασάζ...
19,08€ 23,85€
Χωρίς ΦΠΑ:15,39€
HEALTH AID THYME OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με διεγερτικές και αναζωογονητικές ιδιότητες και οξύ άρωμα. Χρήσιμο τον χειμώνα σκοτώνει πολλά μικρόβια ιδιαίτερα δε εάν αναμειχθεί με Palmarosa. Ακόμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν εντομοαπωθητικό. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Bergamot, Cedarwood, Chamomile, Palmarosa. ΑΡΩΜΑ : Ζεστό. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ :..
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID TEA TREE OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο που μπορεί να εφαρμοστεί απευθείας στο δέρμα σαν αντισηπτικό και για την κακοσμία των ποδιών. Εξαιρετικό για την πιτυρίδα και τις ψείρες της κεφαλής. Σε συνδυασμό με το Palmarosa χρησιμοποιείται σαν απολυμαντικό. Σκοτώνει τους ψύλλους στα ζώα, ιδιαίτερα δε αναμεμειγμένο με citronella. ..
10,95€ 13,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
HEALTH AID TANGERINE OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο φυσικό τονωτικό για το στομάχι , το συκώτι και το πεπτικό σύστημα. Μειώνει την κατακράτηση υγρών, καταπραΰνει το νευρικό σύστημα και τονώνει το δέρμα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με: Frankincense, Bergamot, Cinnamon, Clary sage, Lavender, Nutmeg, Neroli, Clove. ΑΡΩΜΑ : Λεμονιού. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Φωτοευ..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID SANDALWOOD OIL 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Ένα διακριτικό αιθέριο έλαιο με μεθυστικό και γοητευτικό άρωμα. Κατάλληλο για χαλάρωση και για όλους τους τύπους του δέρματος. Χρησιμοποιείται συχνά σε ρεσό για διαλογισμό. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με: Frankincense, Geranium, Jasmine. AΡΩΜΑ : Ξύλου. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ: Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους και όσους πάσ..
24,35€ 30,44€
Χωρίς ΦΠΑ:19,64€
HEALTH AID ROSEWOOD OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με άρωμα ξύλου, αρρενωπό, ενδείκνυται για εξισορρόπηση συναισθημάτων, βοηθάει στο αναπνευστικό, στο σεξουαλικό, σε καταστάσεις στρες και στη φροντίδα του δέρματος. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Citrus, Floral. ΑΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΧΡΗΣΗ: Μπάνιο, μασάζ...
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID ROSEMARY OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Aιθέριο έλαιο με δυνατό και δροσιστικό άρωμα, εξαιρετικό για την τόνωση των μαλλιών και σε αλοιφή για τα σπορ. Το διαπεραστικό του άρωμα  βοηθάει σε εισπνοές σε περίπτωση  κρυολογήματος, βοηθάει στην συγκέντρωση και καταπολεμά την κούραση. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Cedarwood, Geranium, Juniper. ΑΡΩΜΑ : Καμφ..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID ROSE ABSOLUTE OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο, πολύτιμο με χαρακτηριστικό λουλουδάτο άρωμα. Ξεκουράζει, δίδει ισορροπία, καλό για  το πνεύμα και τη διάθεση. Εξαιρετικό για τα ώριμα δέρματα. Κατευνάζει το θυμό και τη λύπη και έχει ξακουστές αισθησιακές ιδιότητες. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Bergamot, Chamomile, Geranium. AΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ..
44,66€ 55,82€
Χωρίς ΦΠΑ:36,01€
HEALTH AID PINE OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με διαπεραστικό, αναζωογονητικό άρωμα με καθαριστικές ιδιότητες. Εξαιρετικό αποσμητικό χώρου και αντισηπτικό. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με :lavender, geranium, eucalyptus. ΑΡΩΜΑ : πεύκου ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στο ευαίσθητο δέρμα. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές...
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID PETITGRAIN OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Ένα αιθέριο έλαιο με συγλονιστικό άρωμα και φυσικό αποσμητικό. Πολύ ανανεωτικό για το πνεύμα . Επίσης στο τελευταίο ξέβγαλμα του λουσίματος για τόνωση των μαλλιών. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Bergamot, Citrus , Lavender. AΡΩΜΑ : Λεμονιού. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασά..
10,95€ 13,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,83€
HEALTH AID PEPPERMINT OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο τονωτικό, δροσιστικό και διεγερτικό. Για κουρασμένα πόδια με έντονη εφίδρωση, με δροσιστική δράση στο σώμα και εντομοαπωθητικό. Ιδανικό για τους αθλούμενους. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με  : Lavender, Eucalyptus, Rosemary. ΑΡΩΜΑ : Μέντας. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει πονοκέφαλο και να μην χρησ..
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID PATCHOULI OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με χαλαρωτικό, αισθησιακό και εξωτικό άρωμα με ρομαντικούς τόνους. Χρήσιμο στο διαλογισμό και σε όλους τους τύπους των δερμάτων γιατί προλαμβάνει την ξηρότητα και τον ερεθισμό. Εάν προστεθεί στο σαμπουάν με μασάζ στο τριχωτό, μπορεί να προλάβει ή να  περιορίσει την πιτυρίδα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤ..
13,81€ 17,26€
Χωρίς ΦΠΑ:11,14€
HEALTH AID ORANGE OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο πολύ αγαπητό για το μπάνιο κατά τη διάρκεια του χειμώνα. Το γλυκό του άρωμα είναι χαλαρωτικό και βοηθά όσους έχουν δυσκολία στον ύπνο. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Frankincense, Lavender, Rosemary. AΡΩΜΑ : Λεμονάτο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Φωτοευαίσθητο, να μην χρησιμοποιείται 2-3 ώρες πριν από την έκθεση..
9,34€ 11,67€
Χωρίς ΦΠΑ:7,53€
HEALTH AID NUTMEG OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο φυσικό ηρεμιστικό, εξαιρετικό για ενοχλήσεις στομάχου, χρήσιμο για αλοιφές για τους μυς, ενισχύει την φαντασία. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με :  Lavender, Orange, Geranium, Clary sage, Rosemary, Lime, Petitgrain, Mandarin, Coriander. ΑΡΩΜΑ : Πλούσιο. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές...
16,24€ 20,30€
Χωρίς ΦΠΑ:13,10€
HEALTH AID NEROLI OIL 2ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο από το φυτό της πορτοκαλιάς, έχει ηρεμιστικές ιδιότητες και ενισχύει την αυτοπεποίθηση σε περιόδους στρες, βοηθητικό του ύπνου. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Chamomile, Lavender, Sandalwood. ΑΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές...
23,14€ 28,93€
Χωρίς ΦΠΑ:18,66€
HEALTH AID MELISSA OIL 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με καταπραϋντικές και τονωτικές ιδιότητες γνωστό και σαν lemon balm. Χρήσιμο σε περιόδους ανησυχίας, εξαιρετικό για τη φροντίδα του δέρματος και κατάλληλο  για εισπνοές. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Bergamot, Eucalyptus, Geranium. AΡΩΜΑ : Λεμονάτο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύου..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID MARJORAM OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο ζεστό με παρηγορητικές ιδιότητες, χρήσιμο για μετά την άσκηση για πονεμένους και κουρασμένους μύς. Μπορεί να βοηθήσει στον ύπνο. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Bergamot, Cedarwood, Lavender. AΡΩΜΑ : Bοτάνων ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές...
13,40€ 16,75€
Χωρίς ΦΠΑ:10,81€
HEALTH AID MARIGOLD OIL 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Γνωστό και σαν αιθέριο έλαιο καλέντουλας έχει πολλές εφαρμογές καθώς  έχει φυσικές, αντισηπτικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Λαμβάνεται και εσωτερικά για ανωμαλίες του στομάχου (με παρακολούθηση). ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Clary sage, Citrus , Lavender, Bergamot, Jasmine. ΑΡΩΜΑ : Βοτάνων ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : ..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID MANDARIN OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με ήπιο άρωμα λεμονιού. Χρήσιμο στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος και συχνά χρησιμοποιείται από τις εγκύους για την αποφυγή των ραγάδων. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Neroli, Citrus , Nutmeg, Cinnamon, Clove. AΡΩΜΑ : Λεμονάτο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Φωτοευαίσθητο, να μην χρησιμοποιείται 2-3 ώρε..
12,58€ 15,73€
Χωρίς ΦΠΑ:10,15€
HEALTH AID LΑVENDER OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
To πιο διαδεδομένο αιθέριο έλαιο με πολλές εφαρμογές. Καταπραϋντικό και ανακουφιστικό, βοηθά στην αποκατάσταση ισορροπίας και στον ύπνο. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Clary sage, Frankincense, Geranium. AΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους και υποτασικούς. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, ε..
10,56€ 13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
HEALTH AID LIME OIL (10ML)
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με  πολύ χαρακτηριστικό  άρωμα , χρήσιμο σαν αποσμητικό χώρου. Ευεργετικό για το ανοσοποιητικό, βοηθά στην φλεγμονή του αναπνευστικού και χρήσιμο στους πόνους των μυών και των αρθρώσεων. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Neroli, Clary sage, Citrus , Lavender, Ylang-Ylang. AΡΩΜΑ : Λεμονάτο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙ..
9,74€ 12,18€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
HEALTH AID LEMONGRASS OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Δροσερό και τονωτικό αιθέριο έλαιο, χρησιμοποιούμενο σε ρεσό καταπολεμά τις δυσάρεστες μυρωδιές. Ευεργετικό για κουρασμένα πόδια και για την εφίδρωση τους. Προστιθέμενο στο τελευταίο ξέβγαλμα των λιπαρών μαλλιών τα βοηθά να μην λαδώνουν. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Basil, Cedarwood, Lavender. AΡΩΜΑ : Λεμονάτ..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID LEMON OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Ένα δροσιστικό αιθέριο έλαιο με διεγερτικό άρωμα. Φυσικό εντομοαπωθητικό, ευεργετικό στο ξέβγαλμα των μαλλιών, χρησιμοποιείται σαν λευκαντικό των χεριών από τις κηλίδες και για την περιποίηση των νυχιών και παρανυχίδων. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Chamomile, Lavender, Ylang-Ylang. AΡΩΜΑ : Λεμονάτο. ΧΡΗΣΗ : Μ..
9,34€ 11,67€
Χωρίς ΦΠΑ:7,53€
HEALTH AID JUNIPER OIL 2ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο τονωτικό έλαιο, χρήσιμο για το κυκλοφορικό και για τα λιπαρά δέρματα. Σαν πρόσθετο σε έλαιο μασάζ ή στο μπάνιο βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας. Τονωτικό του τριχωτού της κεφαλής. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Frankincense, Lavender, Rose. AΡΩΜΑ : Πιπεράτο, ξύλου. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμο..
15,02€ 18,77€
Χωρίς ΦΠΑ:12,11€
HEALTH AID JASMIN ABSOLUTE OIL 2ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Πολύτιμο και πανάκριβο φυσικό άρωμα. Εξαιρετικό για την ενυδάτωση ξηρών και ευαίσθητων δερμάτων, ανεβάζει τη διάθεση. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Chamomile, Citrus, Rose. AΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές,  δίσκος λάμπας, ρεσό...
44,66€ 55,82€
Χωρίς ΦΠΑ:36,01€
HEALTH AID HEALTH AID JOJOBA OIL 100ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Η πιο διαδεδομένη βάση για την ανάμειξη ακριβότερων ελαίων όπως γιασεμί, νερόλι, τριαντάφυλλο. Το έλαιο Jojoba της HealthAid έχει παρόμοια σύνθεση με το ανθρώπινο σμήγμα κι έτσι απορροφάται πολύ εύκολα. Έχει εξαιρετικές καταπραϋντικές ιδιότητες που το καθιστούν κατάλληο για χρήση σε όλο το σώμα...
21,51€ 26,89€
Χωρίς ΦΠΑ:17,35€
HEALTH AID GRAPEFRUIT OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με δροσιστικό αναζωογονητικό άρωμα. Βοηθά στην καλή διάθεση. Τονωτικό για το δέρμα και τα μαλλιά, βοηθά στην πνευματική διαύγεια  και βοηθά στην πέψη. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Citrus, Lavender. ΑΡΩΜΑ : Λεμονιού. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Φωτοευαίσθητο, να μην χρησιμοποιείται 2-3 ώρες πριν από την έκθεση ..
9,34€ 11,67€
Χωρίς ΦΠΑ:7,53€
HEALTH AID GINGER OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο που βοηθά στο κρυολόγημα, στη γρίπη, στη ναυτία, στη πρωϊνή  αδιαθεσία, στους πόνους των μυών, στους πόνους της αρθρίτιδας και στο κυκλοφορικό. Οι ζεστές του ιδιότητες αντιμετωπίζουν το αίσθημα της μοναξιάς και την θλίψη του χειμώνα και οι ενεργητικές του ιδότητες το καθιστούν ένα καλό..
13,81€ 17,26€
Χωρίς ΦΠΑ:11,14€
HEALTH AID GERANIUM OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με ανανεωτικό άρωμα και εξισορροπητικές ιδιότητες για το νου. Οι στυπτικές του ιδιότητες το κάνουν κατάλληλο για όλους τους τύπους των δερμάτων. Χρησιμοποιείται ευρέως στην βιομηχανία αρωμάτων. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με:  Chamomile, Cypress, Juniper ΑΡΩΜΑ : Λουλουδιών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να πρ..
21,51€ 26,89€
Χωρίς ΦΠΑ:17,35€
HEALTH AID FRANKINCENSE OIL 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Πολύτιμο έλαιο, γνωστό από την αρχαιότητα, ιδιαίτερα ευεργετικό για τα ώριμα δέρματα. Παραδοσιακά χρησιμοποιείται σε ρεσό για βοηθητικό στην αυτοσυγκέντρωση. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με:  Lavender, Neroli. ΑΡΩΜΑ : Λιβανιού. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασάζ, εισπνοές, δακτύλιος λάμπας, ρεσό...
15,83€ 19,79€
Χωρίς ΦΠΑ:12,77€
HEALTH AID FENNEL OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Aιθέριο έλαιο με άρωμα που μοιάζει με του γλυκάνισου, έχει αποτοξινωτικές ιδιότητες, που βοηθούν το κυκλοφορικό και καταπολεμούν την κυτταρίτιδα και την αύξηση του βάρους. Εξαιρετικό για την πέψη και το μετεωρισμό, διουρητικό, ρυθμίζει τον κύκλο. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με:  Lavender, Geranium, Sandalwood. ΑΡΩ..
12,58€ 15,73€
Χωρίς ΦΠΑ:10,15€
HEALTH AID EUCALYPTUS OIL 10ML (ΕΥΚΑΛΥΠΤΟΣ)
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο «χειμωνιάτικο»  έλαιο με τονωτικό ,δυνατό και χαρακτηριστικό άρωμα, με ευρεία χρήση σε φάρμακα για το βήχα και το κρυολόγημα. Ελευθερώνει την αναπνοή, προστίθενται σε λάδι για μασάζ. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με:  Juniper, Lavender, Marjoram. ΑΡΩΜΑ : Καμφοράς. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από επι..
10,56€ 13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
HEALTH AID CYPRESS OIL 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με τονωτικές και δροσιστικές  ιδιότητες. Φυσικό αποσμητικό και στυπτικό συχνά χρησιμοποιείται στα after shave. Βοηθάει στην καταπολέμηση της κυτταρίτιδας, στην εφίδρωση των ποδιών  και στην εμμηνόπαυση. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με: Citrus, Juniper, Lavender. ΑΡΩΜΑ : Φυτών. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρη..
10,15€ 12,69€
Χωρίς ΦΠΑ:8,19€
HEALTH AID CLOVE OIL (Eugenia caryophyllata)  10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με καθαριστικές ιδιότητες, εξαιρετικό βοήθημα της στοματικής υγιεινής, σαν αντισηπτικό. Βοηθά στον πονόδοντο, απωθεί τα έντομα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Lavender, Ylang-Ylang. ΑΡΩΜΑ : Ζεστό και πικάντικο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος. ΧΡΗΣΗ : Δίσκος λάμπ..
9,74€ 12,18€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
HEALTH AID CLARY SAGE OIL (Salvia sclarea) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Καταπραϋντικό, ζεστό και τονωτικό αιθέριο έλαιο. Μερικές γυναίκες το βρίσκουν χρήσιμο κατά τη διάρκεια της περιόδου. Ιδανικό για ώριμα δέρματα και εξαιρετικό τονωτικό του νευρικού συστήματος. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Geranium, Lavender, Nutmeg, Rose. ΑΡΩΜΑ: Βοτάνου. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Ισχυρό κατευναστικό, προσο..
15,83€ 19,79€
Χωρίς ΦΠΑ:12,77€
HEALTH AID BERGAMOT OIL 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο που προσδίδει στο τσάι Earl Grey το χαρακτηριστικό του άρωμα και γεύση. Διεγερτικό, καταπραϋντικό και δροσιστικό. Εξαιρετικό για τη φροντίδα του δέρματος, ειδικά για λιπαρά και προβληματικά δέρματα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Chamomile, Geranium, Lavender. ΑΡΩΜΑ: Λεμονιού. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Φωτοευα..
12,58€ 15,73€
Χωρίς ΦΠΑ:10,15€
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο Benzoin με απαλό άρωμα βανίλιας. Κατάλληλο για όλους τους τύπος δέρματος, ξηρό και σκασμένο.  ..
8,52€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
HEALTH AID   Spearmint Oil  10ml
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο δυόσμου αποτελεσματικό για την ενίσχυση του πεπτικού συστήματος και το αναπνευστικό σύστημα. Επίσης, για την ανακούφιση ενός κουρασμένο μυαλού, καθώς και την αντιμετώπιση των προβλημάτων του δέρματος...
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID CITRONELLA OIL (Cymbopogon nardus) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
΄Ελαιο με διαπεραστικό και λεμονάτο άρωμα, εξαιρετικό σαν αρωματικό χώρου, απωθεί τα έντομα και καταπολεμά τις δυσάρεστες οσμές. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με :  Cedarwood, Geranium, Lemon, Orange, Pine, Tea Tree. ΑΡΩΜΑ : Λεμονιού. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος  και να μην χρ..
10,56€ 13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
HEALTH AID CINNAMON (Cinamen Zeylanicum) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Εύοσμο έλαιο το οποίο βοηθά στην μείωση του εμετού και του φουσκώματος.  Έχει αρωματική και γλυκιά γεύση. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με :  Mandarin, Orange, Ylang-Ylang. ΑΡΩΜΑ : Γλυκό. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του ευαίσθητου δέρματος  και να μην χρησιμοποιείται από εγκύους. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μασά..
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID CHAMOMILE OIL (Anthemis nobilis) 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Καταπραϋντικό και ηρεμιστικό έλαιο που διευκολύνει τον ύπνο. Εξαιρετικό για το δέρμα και ιδιαίτερα για το ευαίσθητο και προβληματικό. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Bergamot, Geranium, Lavender ΑΡΩΜΑ : Βοτάνου. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Να μην χρησιμοποιείται από εγκύους και άτομα με αλλεργία στο χαμομήλι. ΧΡΗΣΗ : Μπάνιο, μ..
24,35€ 30,44€
Χωρίς ΦΠΑ:19,64€
HEALTH AID CEDARWOOD OIL (Juniperous virginiana) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Καταπραϋντικό και στυπτικό αιθέριο έλαιο με ευχάριστο και διαπεραστικό καθαρό άρωμα. Κατάλληλο για όλα τα δέρματα  ειδικότερα  για τα λιπαρά και για το κνησμό του τριχωτού της κεφαλής. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Bergamot, Rosemary, Sandalwood. ΑΡΩΜΑ: Γλυκό. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό του ευα..
9,74€ 12,18€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
HEALTH AID CAMPHOR OIL (Cinnamomum camphora) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Αιθέριο έλαιο με δυνατό άρωμα χρήσιμο για όσους αισθάνονται μπλοκαρισμένοι. Μπορεί να καλμάρει τα νεύρα και να βοηθήσει στην απάθεια. Έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και χρησιμοποιείται με επιτυχία στην απομάκρυνση των εντόμων όπως μύγες, σκόροι κ.λ.π. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Basil, Lavender, Melissa, Cha..
11,77€ 14,71€
Χωρίς ΦΠΑ:9,49€
HEALTH AID BLACK PEPPER (Piper nigrum) 10ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Mε ζεστό άρωμα, καταπραϋντικό κατά τη διάρκεια της πέψης και διεγερτικό της όρεξης. Χρήσιμο για τις μολύνσεις και καλό για εντριβή των μυών πριν ή μετά την άσκηση όταν χρησιμοποιείται σαν έλαιο μασάζ. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ με : Lavender, Rosemary, Sandalwood. ΑΡΩΜΑ: Πιπεράτο. ΠΡΟΦΥΛΑΞΕΙΣ : Μπορεί να προκαλέσ..
15,02€ 18,77€
Χωρίς ΦΠΑ:12,11€
HEALTH AID BASIL OIL (Ocimum basilicum) 5ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Παράγει έλαιο με διεγερτικό, δροσιστικό άρωμα. Το διαπεραστικό του άρωμα είναι καλό για τη διαύγεια του πνεύματος και για τη συγκέντρωση ειδικά κατά τις περιόδους της έντονης κόπωσης. Πολύ καλό μετά από μια κουραστική μέρα. ΑΝΑΜΙΓΝΥΕΤΑΙ  με : Citrus oil, Frankincense, Geranium. ΑΡΩΜΑ : Φρέσκο, πικάν..
9,74€ 12,18€
Χωρίς ΦΠΑ:7,86€
HEALTH AID BASE WHEAT GERM OIL 100ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Βαρύτερο έλαιο πλούσιο σε βιταμίνη Ε . Οι αντιοξειδωτικές του ιδιότητες το καθιστούν μια εξαιρετική επιλογή για το ώριμο δέρμα. Είναι πολύ θρεπτικό για ξηρά και σκασμένα δέρματα και κατάλληλο για επάληψη σε περιοχές με ραγάδες ή ουλές...
14,20€ 17,75€
Χωρίς ΦΠΑ:11,45€
HEALTH AID BASE SWEET ALMOND OIL 100ML
-20 %
Brand: HEALTH AID
Κατάλληλο για όλα τα δέρματα απαλό και για τα ευαίσθητα ή προβληματικά. Είναι πολύ ενυδατικό και πολύ χρήσιμο για μασάζ. Μετά την ανάμιξη του με το αιθέριο έλαιο πρέπει να χρησιμοποιηθεί αμέσως...
10,56€ 13,20€
Χωρίς ΦΠΑ:8,52€
Εμφάνιση 1 έως 50 από 113 (3 Σελ.)