ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Ηλεκτρικές Κουβέρτες & Υποστρώματα

Beurer HK Comfort - Ηλεκτρική Θερμοφόρα
-10 %
Brand: Beurer
Η ηλεκτρική θερμοφόρα Beurer HK Comfort έχει σχεδιαστεί για τη χρήση σε συγκεκριμένα μέρη του σώματος όπου η θεραπεία θερμότητας είναι αποτελεσματικότερη. Ιδιότητες: Άμεση αύξηση θερμοκρασίας που προσφέρει άνετο και ζεστό ύπνο Το βαμβακερό κάλυμμα αφαιρείται και πλένεται στους 30°C Διαστάσεις: 44x33..
29,95€ 33,28€
Χωρίς ΦΠΑ:24,15€
Το Cryoflex gel είναι ένα προϊόν με διπλή λειτουργία καθώς μπορεί να αντικαταστήσει τόσο την κοινή παγοκύστη, όσο και τη θερμοφόρα νερού. Χρησιμοποιείται όπου απαιτείται θεραπεία με κρύο ή ζέστη, ανακουφίζοντας έτσι την τραυματισμένη περιοχή. Είναι μαλακό, εύκαμπτο και επαναχρησιμοποιήσιμο, ενώ μπορ..
18,77€
Χωρίς ΦΠΑ:18,77€
3M Nexcare ColdHot Mini Παγοκύστη/Θερμοφόρα 11x12cm
-5 %
εφαρμογή του κρύου και του ζεστού είναι ένας φυσικός και σίγουρος τρόπος θεραπείας μικρών τραυμάτων και τον περιορισμό του οιδήματος. Κρυοθεραπεία:Για περιπτώσεις ανακούφισης του πόνου σε φλεγμονές αρθρώσεων, ρευματισμούς, αρθριτικά, για ανακούφιση από πονοκέφαλο, μείωση ερεθισμών τσιμπημάτων, πίεση..
9,45€ 9,95€
Χωρίς ΦΠΑ:7,62€
το Nexcare™ Coldhot™ Maxi της 3Μ είναι μια παγοκύστη / θερμοφόρα ειδικά σχεδιασμένη για να προσφέρει ανακούφιση από τον πόνο, χρησιμοποιώντας τη φυσική αντίδραση του οργανισμού στο ζεστό και στο κρύο. Ιδανικό για την αντιμετώπιση του πόνου σε μεγάλες περιοχές του σώματος όπως η μέση (π.χ. για λουμπά..
20,35€
Χωρίς ΦΠΑ:16,41€
Εμφάνιση 1 έως 4 από 4 (1 Σελ.)