ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Eurofarmacy Blog

31 Μαρ ΠΟΙΕΣ ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ ΒΟΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΧΟΛΗΣΤΕΡΙΝΗΣ;
eurofarmacy 0 1843
Η χοληστερίνη ή χοληστερόλη είναι μια ουσία που παράγεται φυσικά από τον οργανισμό και βρίσκεται στο αίμα. Χρησιμοποιείται για πολλά πράγματα, αλλά μπορεί να γίνει πρόβλημα όταν αυξάνεται σε υπερβολικ..
18 Νοε Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΘΡΕΠΤΙΚΩΝ ΣΥΣΤΑΤΙΚΩΝ ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ KΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ
eurofarmacy 0 669
Γράφει η Ιωάννα Αντωνιάδου, Βιολόγος BSc, MSc Η εγκυμοσύνη αποτελεί μια από τις σημαντικότερες περιόδους στη ζωή της κάθε γυναίκας. Κατά την περίοδο αυτή, αλλά και πριν και μετά, η λήψη ορισμένων θρε..
18 Νοε Η ΥΓΙΕΙΝΗ ΤΗΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ
eurofarmacy 0 665
Η γυναικεία ευαίσθητη περιοχή χρειάζεται ιδιαίτερη φροντίδα. Η σωστή υγιεινή και περιποίηση της περιοχής είναι από τις πιο σημαντικές καθημερινές υποχρεώσεις που δεν πρέπει καμία γυναίκα να αγνοεί. Η..
17 Νοε Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΒΙΤΑΜΙΝΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΛΗΨΗ
eurofarmacy 0 634
Σήμερα γνωρίζουμε ότι οι θρεπτικές ουσίες είναι αυτές που απαιτούνται για την καλή ανάπτυξη και τη σωστή λειτουργία του ανθρώπινου οργανισμού. Αυτές οι ουσίες είναι: α) οι υδατάνθρακες, οι πρωτεΐνες κ..
09 Νοε ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ
eurofarmacy 0 664
Ένα μεγάλο άγχος που έχει η πλειοψηφία των γυναικών όσο πλησιάζει το καλοκαίρι είναι αυτό της κυτταρίτιδας. Η Mαρία-Χριστίνα Αλεξοπούλου, MSc Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημί..
07 Νοε Η ΑΚΜΗ ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΑΤΕ
eurofarmacy 0 968
 Τι είναι η ακμή; Η ακμή είναι πολύ συχνή ΝΟΣΟΣ του δέρματος που εμφανίζεται, συχνότερα, στην εφηβεία(αλλά και στην ενήλικο ζωή) και χαρακτηρίζεται, όπως οι περισσότεροι γνωρίζουν, από φλεγμονώδεις κ..
05 Νοε ΓΙΑΤΙ ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΜΕ
eurofarmacy 0 405
Δεκάλογος καλού ανοσοποιητικού συστήματος :     Περιορισμός πρόσληψης προϊόντων επεξεργασμένης ζάχαρης Περιορισμός πρόσληψης λίπους (έως 20% συνολικών θερμίδων).  Κατανάλωση ελαιολάδου αντί για λίπη,..
03 Νοε ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ ΜΑΣ ΗΡΩΕΣ
eurofarmacy 0 214
« Η Mαρία-Χριστίνα Αλεξοπούλου, MSc Κλινική Διαιτολόγος-Διατροφολόγος Χαροκοπείου Πανεπιστημίου, Μaster Of Science, University Of Glasgow, με εξειδίκευση στη διαχείρηση προβλημάτων βάρους παιδιών-εφήβ..
02 Νοε ΑΠΛΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ
eurofarmacy 0 195
Ο Καθαρισμός και η καθημερινή φροντίδα του δέρματος παίζουν σημαντικό ρόλο στην εμφάνιση και αυτοπεποίθηση μας. Ο καθαρισμός του δέρματος με κατάλληλα προϊόντα καθαρισμού βοηθά στην απομάκρυνση των ρύ..
01 Νοε FAQ ΣΤΟΜΑΤΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ
eurofarmacy 0 17849
Τι είναι η οδοντική πλάκα, τι είναι η πέτρα και ποιες είναι οι διαφορές τους; Μετά τη λήψη ενός γεύματος πάνω στις οδοντικές επιφάνειες σχηματίζεται από τα υπολείμματα των τροφών μια μαλακή άμορφη μάζ..
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)