Δεκάλογος καλού ανοσοποιητικού συστήματος :
Περιορισμός πρόσληψης προϊόντων επεξεργασμένης ζάχαρης
Περιορισμός πρόσληψης λίπους (έως 20% συνολικών θερμίδων). Κατανάλωση ελαιολάδου αντί για λίπη, βούτυρο, ηλιέλαιο
Κατανάλωση Ωμέγα-3 λιπαρών οξέων
Αποφυγή άσπρου ψωμιού και επεξεργασμένων προϊόντων από αλεύρι
Πρόσληψη φυτικών ινών με την μορφή φρούτων, λαχανικών, ξηρών καρπών, οσπρίων, δημητριακών ολικής αλέσεως
Τήρηση κανονικών γευμάτων χωρίς συνοδεία εσωτερικών ή εξωτερικών ερεθισμάτων
Μείωση κατανάλωσης καφέ και αναψυκτικών
Έλεγχος δυσανεξίας τροφών
Άσκηση – θετική σκέψη
Πάρτε ένα πολυβιταμινούχο σκεύασμα κάθε μέρα μαζί με το γεύμα σας.
Γράφει ο Γεώργιος Β. Τυρογιάννης – Ειδικός Παθολόγος
Μεταξά 37 Γλυφάδα Αττικής , 2109680641