ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Θερμόμετρα

Brand: MORESEPT
More Sept Οικολογικό Γαλλίου: Το οικολογικό θερμόμετρο γαλλίου More Sept είναι προϊόν τελευταίας τεχνολογίας που κατασκευάζεται σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα Η μέγιστη ακρίβεια και αξιοπιστία της θερμομέτρησης επιτυγχάνεται μέσω της χρήσης γαλλίου Τα οικολογικά θερμόμετρα γαλλίου αντικαθιστούν, πλέο..
4,36€ 4,59€
Χωρίς ΦΠΑ:3,52€
Brand: HARTMANN
Το πρότυπο Thermoval® συνδυάζει καλή σχέση ποιότητας-τιμής και ακριβείς αξιόπιστες μετρήσεις. Αυτό το θερμόμετρο σας κερδίζει με την απλότητα και τον εύκολο χειρισμό του. Έχει μια προεξέχουσα οθόνη που είναι εύκολη στην ανάγνωση.   Επιπλέον, το πρότυπο Thermoval® έχει ακουστικό σήμα που δείχνει πότε..
4,81€ 6,01€
Χωρίς ΦΠΑ:3,88€
Brand: BRAUN
Ηλεκτρονικό θερμόμετρο αυτιού IRT 6520 ThermoScan® 7 with Age Precision της Braun • Braun ThermoScan - η ειδοποιός διαφορά στα θερμόμετρα από τους γιατρούς• Αποδεδειγμένη ακρίβεια• Με βελτιωμένη εργονομία, Νέα σχεδίαση, Nέες δυνατότητες για ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια Εγγυημένη επαγγελματική ακρίβεια ..
86,33€
Χωρίς ΦΠΑ:69,62€
Brand: OMRON
Αθραυστο και αδιάβροχο Με λειτουργία μνήμης της τελευταίας μέτρησης Με βομβητή ολοκλήρωσης της μέτρησης Μετρά από τη μασχάλη, το στόμα ή τον πρωκτό σε 60 δευτερόλεπτα Εύκολο στη χρήση, μετρά με το πάτημα ενός κουμπιού Πλαστική θήκη φύλαξης Διάρκεια μπαταρίας 1.000 μετρήσειςΕγγύηση 2 ετών..
6,95€ 13,90€
Χωρίς ΦΠΑ:5,60€
Brand: BRAUN
Κατάλληλο για όλα τα Braun Thermoscan θερμόμετρα. Προστατεύει τον φακό από γρατζουνιές και ακαθαρσίες οι οποίες μπορεί να επηρεάσουν την ακρίβεια Αποκλείεται το ενδεχόμενο μεταφοράς μικροβίων. Το φίλτρο πρέπει να αντικαθίσταται μετά από κάθε χρήση για λόγους υγιεινής και ακρίβειας των μετρήσεων. Περ..
9,63€ 10,14€
Χωρίς ΦΠΑ:7,77€
Brand: OMRON
  ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ Με εύκαμπτο άκρο για άνεση Μέτρηση σε 10’’ από τη μασχάλη, το στόμα ή τον πρωκτό Άθραυστο και αδιάβροχο Με ηχητική ειδοποίηση ολοκλήρωσης μέτρησης Μνήμη τελευταίας μέτρησης Πλαστική θήκη φύλαξης Με ελληνικές οδηγίες χρήσης Με 2 χρόνια εγγύηση..
10,36€ 20,72€
Χωρίς ΦΠΑ:8,35€
Εμφάνιση 1 έως 6 από 6 (1 Σελ.)