ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

ΣΑΚΧΑΡΟ

ABBOTT Freestyle Precision Μετρητής Σακχάρου + Freestyle Precision Ταινίες 50pcs + Thin Lancets 50pcs ABBOTT Freestyle Precision Μετρητής Σακχάρου + Freestyle Precision Ταινίες 50pcs + Thin Lancets 50pcs
NEO
Brand: ABBOTT
Με την αγορά ταινιών Freestyle Precision & Σκαρφιστήρων Thin Lancets ΔΩΡΕΑΝ Συσκευή Μέτρησης Σακχάρου Freestyle Precision. Σχετικά με τη συσκευή : Μετρά τη γλυκόζη και την κετόνη του αίματος Τεχνολογία που χρησιμοποιείται στα νοσοκομεία ανά τον κόσμο Έχει σχεδιαστεί για την ελαχιστοποίηση τ..
23,41€
Χωρίς ΦΠΑ:18,88€
Abbott FreeStyle Libre 2 Σύστημα Παρακολούθησης Γλυκόζης με Τεχνολογία Flash 1τμχ
NEO
Brand: ABBOTT
Αισθητήρας που μετράει τη γλυκόζη κάθε λεπτό και αποθηκεύει τα δεδομένα κάθε 15 λεπτά, ενώ δεν απαιτεί βαθμονόμηση με τρύπημα στα δάκτυλα. Ο αισθητήρας FreeStyle Libre έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολος στην τοποθέτηση και άνετος στην εφαρμογή. Λειτουργεί αποκλειστικά και μόνο από εφαρμογή ..
83,97€
Χωρίς ΦΠΑ:74,31€
Abbott Freestyle Libre Flash Glucose Monitoring System Sensor Kit Αισθητήρας που Μετράει τη Γλυκόζη, 1τεμ
NEO -26 %
Brand: ABBOTT
Ο αισθητήρας FreeStyle Libre έχει σχεδιαστεί ώστε να είναι εύκολος στην τοποθέτηση και άνετος στην εφαρμογή. Αντιπροσωπεύει μια λιγότερο επεμβατική τεχνολογία συγκριτικά με την παραδοσιακή τεχνολογία μέτρησης γλυκόζης αίματοςμετατρέποντας την παρακολούθηση της γλυκόζης σε μια διαδικασία χωρίς ταλ..
60,72€ 82,06€
Χωρίς ΦΠΑ:53,74€
Abbott FreeStyle Lite Ταινίες μέτρησης Γλυκόζης αίματος, 50 ταινίες
NEO
Brand: ABBOTT
Ταινίες μέτρησης σακχάρου στο αίμα FreeStyle , οι οποίες είναι συμβατές μόνο με το ολοκληρωμένο σύστημα παρακολούθησης Freestyle Freedom Lite, από την εξειδικευμένη στο χώρο Abbott Diabetes Care. Το σύστημα είναι μικρό σε μέγεθος για εύκολη μεταφορά και διακριτική μέτρηση μέρα – νύχτα σε οποιοδήπ..
19,15€
Χωρίς ΦΠΑ:18,07€
FREZYDERM Diabetic Οδοντόκρεμα 75ml
-20 %
Brand: FREZYDERM
Οδοντόπαστα για την καθημερινή στοματική φροντίδα των διαβητικών. Ο εξειδικευμένος συνδυασμός βιοενεργού πεπτιδίου και υαλουρονικού οξέος αποτρέπει τις συνέπειες της αύξησης γλυκόζης στη στοματική κοιλότητα των ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη. Στα άτομα με σακχαρώδη διαβήτη η αύξηση της συγκέντρωσης τη..
8,14€ 10,18€
Χωρίς ΦΠΑ:6,57€
Bayer Contour Next Rat 50 Strips Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου
-22 %
Νέες ταινίες μέτρησης σακχάρου στο αίμα Ascensia Contour Next από την Bayer, οι οποίες είναι συμβατές με το συγκεκριμένο μετρητή. Η συσκευασία κρατά τις ταινίες φρέσκες, μέχρι και 6 μήνες μετά το άνοιγμα. Είναι εύκολες στη χρήση και δεν απαιτούν καμία κωδικοποίηση, ενώ καλιμπράρουν αυτόματα το μετρη..
19,50€ 25,00€
Χωρίς ΦΠΑ:18,40€
BAYER ASCENSIA MICROLET LANCETS100
-2 %
Brand: ASCENCIA
    100 αποστειρωμένες Βελόνες γιά χρήση με τα μηχανήματα μετρήσεως σακχάρου της Bayer...
5,00€ 5,10€
Χωρίς ΦΠΑ:4,03€
Abbott Thin Lancets 50 pack
2-4 Ημέρες
Brand: ABBOTT
Αποστειρωμένες Βελόνες για χρήση με τα μηχανήματα Precision, FreeStyle. Διατίθεται σε κουτί με 50 βελόνες...
3,91€
Χωρίς ΦΠΑ:3,15€
Brand: ROCHE
  50 δοκιμαστικές ταινίες για τον ποσοτικό προσδιορισμό της γλυκόζης του αίματος για τον μετρητή Accu-Chek Aviva της Roche. Κατάλληλες για μετρήσεις από τον ίδιο τον ασθενή μόνο για τον μετρητή Accu-Chek Aviva System, ο οποίος σχεδιάστηκε για σωστές μετρήσεις από την πρώτη φορά. 97% των χρηστών μέτ..
24,69€
Χωρίς ΦΠΑ:23,29€
ABBOTT Freestyle Precision Ταινίες Μέτρησης Σακχάρου 50 pcs
2-4 Ημέρες
Brand: ABBOTT
Δεν χρειάζονται κωδικοποίηση, δίνουν αποτέλεσμα σε μόνο 5 δευτερόλεπτα, ενώ παράλληλα λειτουργούν με πολύ μικρή ποσότητα αίματος, εξασφαλίζοντας πραγματικά ανώδυνη και απλή μέτρηση. Η εύκολη τοποθέτηση αίματος αποτρέπει την άσκοπη σπατάλη ταινιών ενώ η μοναδική χημική σύνθεση των νέων ταινιών αποτρ..
19,50€
Χωρίς ΦΠΑ:18,40€
Εμφάνιση 1 έως 10 από 10 (1 Σελ.)