ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIOGENESIS Ubiquinol Qh Kaneka 60 κάψουλες 60 μαλακές κάψουλες

VIOGENESIS Ubiquinol Qh Kaneka 60 κάψουλες 60 μαλακές κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
VIOGENESIS Ubiquinol Qh Kaneka 60 κάψουλες 60 μαλακές κάψουλες

VIOGENESIS Ubiquinol Qh Kaneka 60 κάψουλες 60 μαλακές κάψουλες

Τι είναι η Ubiquinol;
Η Ubiquinol QH Kaneka της VIOGENESIS περιέχει τη μειωμένη μορφή του συνένζυμου Q10. Τόσο η ubiquinol (CoQ10-H2) όσο και η ubiquinone (CoQ10) σχετίζονται μεταβολικά με αντιοξειδωτικές δράσεις, υποστηρίζοντας την υγιή καρδιακή λειτουργία και ενισχύοντας την παραγωγή ενέργειας.
Η ubiquinol (ουμπιικινόλη) είναι η ενεργός αντιοξειδωτική μορφή της ubiquinone (ουβικινόνη), δηλαδή του συνένζυμου Q10 (CoQ10), υπεύθυνη για τα ισχυρά προληπτικά οφέλη που συνδέονται με το CoQ10. Κανονικά, η διαδικασία μετατροπής του συνένζυμου Q10 (ubiquinone) σε ubiquinol συμβαίνει φυσιολογικά στο σώμα. Ωστόσο, ορισμένα άτομα ενδέχεται να έχουν δυσκολία στη φυσική διαδικασία μετατροπής.

 

Ποια η διαφορά της ubiquinol από το συνένζυμο Q10;
Η ουμπικινόλη δεν πρέπει να συγχέεται με την οξειδωμένη μορφή του συνενζύμου Q10, γνωστή ως ουμπικινόνη. Η Kaneka QH Ubiquinol είναι η ενεργός, μη οξειδωμένη μορφή του CoQ10, που αναπτύχθηκε και παράχθηκε από την Kaneka στην Ιαπωνία. Η Kaneka QH Ubiquinol ζυμώνεται φυσικά από μαγιά και είναι βιολογικά ταυτόσημη με την ουμπικινόλη που υπάρχει στο σώμα σας.  
Η Ubiquinol είναι ένα λιποδιαλυτό θρεπτικό συστατικό και αναγνωρίστηκε πριν από μερικές δεκαετίες, αλλά δεν ήταν σε θέση να χρησιμοποιηθεί σε διατροφικά συμπληρώματα εξαιτίας της αστάθειάς της. Η αστάθεια της οφείλεται στα δύο επιπλέον ηλεκτρόνια που περιέχει και είναι έτοιμη να «δωρίσει» για να εκκαθαρίσει τις ελεύθερες ρίζες μόλις εκτίθεται στον αέρα ή στο οξυγόνο.
Η Kaneka, οι αρχικοί δημιουργοί του CoQ10, κατάφεραν να αναπτύξουν μια διαδικασία που βελτίωσε τη σταθερότητα της ubiquinol στο βαθμό που είναι τώρα σε θέση να χρησιμοποιηθεί σε προϊόντα διατροφής.

 

Τα οφέλη της Ubiquinol για την υγεία

Η λήψη συμπληρωμάτων ubiquinol είναι ιδιαίτερα σημαντική για:
• Άτομα που πάσχουν από ειδικές καταστάσεις, ειδικά σε σχέση με το οξειδωτικό στρες
• Ενήλικες άνω των 40 ετών
• Άτομα με οικογενειακό ιστορικό καρδιακών προβλημάτων.
• Άτομα που λαμβάνουν στατίνες, τα φάρμακα μείωσης της χοληστερίνης.
• Η Ubiquinol CoQ10 απορροφάται έως και 8 φορές καλύτερα από την ubiquinone CoQ10
• Προωθεί την κυτταρική παραγωγή ενέργειας στην καρδιά, τον εγκέφαλο και τον μυϊκό ιστό
• Παρέχει ανώτερη καρδιαγγειακή και αντιοξειδωτική υποστήριξη
• Βοηθά στη στήριξη των φυσιολογικών επιπέδων της αρτηριακής πίεσης, προάγοντας την υγιή ροή του αίματος σε όλο το σώμα,
• Βοηθά στην αναγέννηση άλλων αντιοξειδωτικών όπως η βιταμίνη C και η E.
• Μπορεί να προσφέρει βελτιωμένη βιοδιαθεσιμότητα σε ηλικιωμένους ενήλικες που μπορεί να έχουν δυσκολία να επιτύχουν υψηλά επίπεδα αυτής της θρεπτικής ουσίας ή σε εκείνους που ασχολούνται με την καλύτερη απορρόφηση θρεπτικών ουσιών.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: VIOGENESIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 82848
  • EAN: 4260006584799
53,23€
66,54€
Χωρίς ΦΠΑ: 42,93€