ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIOGENESIS S Acetyl L Glutathion 60 κάψουλες

VIOGENESIS S Acetyl L Glutathion 60 κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
VIOGENESIS S Acetyl L Glutathion 60 κάψουλες

VIOGENESIS S Acetyl L Glutathion 60 κάψουλες

Η S-Acetyl-L-Glutathion (S-ακετυλο-γλουταθειόνη) της VIOGENESIS είναι μια ακετυλιωμένη μορφή γλουταθειόνης. Αυτή η μορφή απορροφάται καλά και είναι πιο σταθερή σε όλο το πεπτικό σύστημα από ό, τι άλλες μορφές γλουταθειόνης στην αγορά. Εργαστηριακά δεδομένα έχουν δείξει ότι S-ακετύλο-γλουταθειόνη αυξάνει την ενδοκυτταρική γλουταθειόνη και έχει θετικό αποτέλεσμα σε πολλούς βιοδείκτες οξειδωτικού στρες.

 

Κλινικές εφαρμογές
 Παρέχει Ενδοκυτταρική Αντιοξειδωτική Υποστήριξη
 Υποστηρίζει την υγιή λειτουργία των κυττάρων και την υγιή γήρανση
 Υποστηρίζει την αποτοξίνωση
 Υποστηρίζει υγιή ανοσοαπόκριση
 Υποστηρίζει τη μεταφορά αμινοξέων στις μεμβράνες των κυττάρων
 Ενισχύει την αντιοξειδωτική δράση των βιταμινών C και E

 

Τι είναι γλουταθειόνη
Η μειωμένη γλουταθειόνη, κοινώς γνωστή ως γλουταθειόνη ή GSH, είναι ένα τριπεπτίδιο που αποτελείται από τα αμινοξέα L-γλουταμίνη, L-κυστεΐνη και γλυκίνη. Πρόκειται για ένα ενδογενές αντιοξειδωτικό του σώματος. Η γλουταθειόνη είναι πανταχού παρούσα σε όλα τα ζωντανά συστήματα. Η βιοσύνθεση της γλουταθειόνης μπορεί να επηρεάζεται από τη βιοχημική ατομικότητα και από διατροφικούς παράγοντες. Το χρόνιο οξειδωτικό στρες μπορεί επίσης να καταστρέψει την κυτταρική γλουταθειόνη. Πρόδρομοι της γλουταθειόνης, όπως η πρωτεΐνη ορού γάλακτος, η βιταμίνη C, το σελήνιο και η γλουταμίνη, συνιστώνται συχνά για την αύξηση των επιπέδων της γλουταθειόνης στο σώμα. Ωστόσο, τα αποτελέσματα της χρήσης των προδρόμων γλουταθειόνης είναι ασυνεπή. Η βιολογική ατομικότητα είναι τέτοια που κάθε σώμα δεν έχει ισοδύναμη ικανότητα να μεταβολίζει προδρόμους για την αύξηση της γλουταθειόνης. Πολλά άτομα δεν είναι σε θέση να συνθέσουν GSH λόγω τοξικότητας βαρέων μετάλλων και/ή ανεπάρκειας μαγνησίου. Το άγχος, τα κενά στη διατροφή μας, οι χρόνιες ασθένειες καθώς και η μακροχρόνια τοξική έκθεση αδειάζουν τα αποθέματα γλουταθειόνης και εμποδίσουν την παραγωγή της. Η ικανότητα του σώματος να παράγει γλουταθειόνη μειώνεται φυσικά με την ηλικία. Αν είστε πάνω από 45 είστε ιδιαίτερα πιθανό να είστε ανεπαρκείς. Η λήψη ενός συμπληρώματος γλουταθειόνης που να είναι βιοδιαθέσιμο, δηλαδή να μπορεί να αφομοιωθεί και να αξιοποιηθεί από το σώμα είναι επιτακτική. Η S-ακετυλο γλουταθειόνη της VIOGENESIS είναι αυτό το συμπλήρωμα!

 

Σε τι διαφέρει η S-Acetyl-L-Glutathion της VIOGENESIS από την απλή καθαρή γλουταθειόνη που υπάρχει στα περισσότερα συμπληρώματα γλουταθειόνης του εμπορίου
Γιατί να μην δώσετε καθαρή γλουταθειόνη; Δυστυχώς, οι περισσότερες μορφές  γλουταθειόνης στοματικής λήψης έχουν άσχημη μυρωδιά, αλλά το σημαντικότερο είναι ότι η πλειοψηφία τους οξειδώνεται πριν απορροφηθούν και χρησιμοποιηθούν από τα κύτταρα. Η αποτελεσματικότητα των συμπληρωμάτων απλής γλουταθειόνης ως από το στόμα είναι κάπως αμελητέα. Το στομάχι διασπά περίπου το 90% της γλουταθειόνης, κάτι που οδηγεί σε αύξηση των γιατρών που προσφέρουν ενδοφλέβια χορήγηση γλουταθειόνης. Η ενδοφλέβια χορήγηση καθιστά τη γλουταθειόνη πιο βιοδιαθέσιμη, αλλά είναι επίσης πολύ ακριβή θεραπεία. Και δεν είναι όλοι ενθουσιασμένοι από την ιδέα της ενδοφλέβειας θεραπείας. Η μορφή  S-Acetyl-L-Glutathion της VIOGENESIS παρέχει ένα μοναδικό παρασκεύασμα γλουταθειόνης που ξεπερνά αυτούς τους συνήθεις περιορισμούς. Η σταθερότητα της S-ακετυλο-γλουταθειόνης μέσω του εντερικού τοιχώματος και στο πλάσμα είναι καλά τεκμηριωμένη στη διεθνή βιβλιογραφία. Η από του στόματος λήψη S-ακετυλογλουταθειόνης αυξάνει τη συνολική γλουταθειόνη και την ποσοστιαία μειωμένη γλουταθειόνη. Η ποσοστιαία μειωμένη γλουταθειόνη είναι πολύ σημαντικός βιοδείκτης της κατάστασης υγείας.

 

Πώς η S-Acetyl-L-Glutathion  της VIOGENESIS απορροφάται από το έντερο, ενώ τα άλλα συμπληρώματα γλουταθειόνης δεν απορροφώνται
Ας εξετάσουμε τον μηχανισμό απορρόφησης της S-ακετυλο-γλουταθειόνης.  Η S-Ακετυλο-L-Γλουταθειόνη, ένα συστατικό που είναι παρόμοιο με λιπίδια, λαμβάνεται ανέπαφη από τα χυλομικρά στο έντερο. Ο ακετύλο-δεσμός τοποθετείται στην ομάδα θειόλης ή θείου, η οποία εμποδίζει την οξείδωση και επιτρέπει στο μόριο να περάσει διαχυτικά στα κύτταρα μετά από την απορρόφησή της στο έντερο. Ο δεσμός στη συνέχεια διασπάται από μη συγκεκριμένα ένζυμα μέσα στα κύτταρα. Η ακετυλίωση εμποδίζει τη διάσπαση της  γλουταθειόνης και η S-ακετυλογλουταθειόνη δεν απαιτεί δαπάνη ενέργειας να διασπαστεί σε μειωμένη γλουταθειόνη μόλις διασχίσει το κυτταρικό τοίχωμα.

 

Η ισχυρή αντιοξειδωτική δράση της γλουταθειόνης
Η γλουταθειόνη λειτουργεί εκτενώς στους ιστούς και τα όργανα σε όλο το σώμα. Παίζει καθοριστικό ρόλο στην προστασία του σώματος από το οξειδωτικό στρες, διατηρώντας τις κυτταρικές λειτουργίες, και
υποστηρίζοντας την υγιή ανοσολογική λειτουργία.  Η προστασία από το οξειδωτικό στρες είναι σημαντική για τη διατήρηση της κυτταρικής ακεραιότητας και την υγεία των ιστών.

 

Η γλουταθειόνη προστατεύει τα μιτοχόνδρια των κυττάρων
Τα μιτοχόνδρια, οι μονάδες παραγωγής ενέργειας των κυττάρων, είναι επίσης η κύρια ενδοκυτταρική θέση κατανάλωσης οξυγόνου και
σημαντική πηγή αντιδραστικών ειδών οξυγόνου (ROS). Η S-ακετυλογλουταθειόνη έχει αποδειχθεί ότι διασχίζει τη μεμβράνη των μιτοχονδρίων, αυξάνοντας τη δραστηριότητα των οργανιδίων και ελαχιστοποιώντας τα ROS. Η μείωση των ROS σχετίζεται με τη διατήρηση της μιτοχονδριακής ακεραιότητας και λειτουργία και η βελτιωμένη μιτοχονδριακή υγεία πιστεύεται ότι υποστηρίζει τη συνολική υγεία και ενέργεια.

 

Η γλουταθειόνη ρυθμίζει το ανοσοποιητικό σύστημα
Η S-ακετυλο-γλουταθειόνη έχει επίσης αποδειχθεί ότι μειώνει τον παράγοντα νέκρωσης όγκων-άλφα (TNF-alpha), τον πυρηνικό παράγοντα κάππα βήτα (NFkappa beta) και το F-2 ισοπροστάνιο. Επιπλέον, υπάρχουν στοιχεία ότι τα επίπεδα της ενδοκυτταρικής γλουταθειόνης στα κύτταρα αντιγόνων (π.χ. μακροφάγα) μπορεί να επηρεάζουν την απόκριση κυτοκινών Thl1/Th2 και να προάγουν μια ισορροπημένη ανοσολογική αντίδραση.

 

Η γλουταθειόνη καθυστερεί τη γήρανση και συμβάλλει στην αποτοξίνωση του ήπατος και του οργανισμού
Η γλουταθειόνη ένα σημαντικό αντιοξειδωτικό, ένα προπύργιο προστασίας κατά των χρόνιων ασθενειών και μια φυσική ουσία που συμβάλλει σε αποτοξίνωση.  Δρα ως χηλικός παράγοντας των βαρέων μετάλλων, αποβάλλοντάς τα από το σώμα, κατασκευάζει και επισκευάζει τους ιστούς και την προλαμβάνει τη φλεγμονής. Μερικοί πιστεύουν ακόμη ότι βοηθά στην επιβράδυνση της διαδικασίας γήρανσης.
Η γλουταθειόνη είναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό που παράγεται στο συκώτι. Οι μεγαλύτερες αποθήκες της γλουταθειόνης βρίσκονται στο συκώτι, όπου αποτοξινώνει τα βλαβερά συστατικά, έτσι ώστε αυτά να μπορούν να εξαχθούν μέσω της χολής. Λίγη γλουταθειόνη απελευθερώνεται από το συκώτι απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος, όπου βοηθά στη διατήρηση της ακεραιότητας των ερυθρών αιμοσφαιρίων και προστατεύει τα λευκά αιμοσφαίρια. Η γλουταθειόνη βρίσκεται επίσης στους πνεύμονες και στον εντερικό σωλήνα. Χρειάζεται για τον μεταβολισμό των υδατανθράκων και ασκεί αντιγηραντικές επιδράσεις, βοηθώντας στη διάσπαση των οξειδωμένων λιπών που μπορούν να συμβάλλουν σε αθηροσκλήρωση.
Μπορεί να μετριάσει μερική από τη βλάβη που προκαλείται από τον καπνό του τσιγάρου, διότι τροποποιεί τις βλαβερές επιδράσεις των αλδεΰδων, χημικών συστατικών που υπάρχουν στον καπνό του τσιγάρου και βλάπτουν τα κύτταρα και τα μόρια, και μπορεί να προστατεύει το συκώτι από βλάβη που προκαλείται από το αλκοόλ.
Η έλλειψη της γλουταθειόνης επιδρά πρώτα στο νευρικό σύστημα, προκαλώντας συμπτώματα όπως έλλειψη συντονισμού, νοητικές ασθένειες, τρέμουλο και δυσκολία στη διατήρηση της ισορροπίας. Αυτά τα προβλήματα θεωρείται ότι οφείλονται στην ανάπτυξη βλαβών στον εγκέφαλο. Μια μελέτη που χρηματοδοτήθηκε από το National Cancer Institute βρήκε ότι οι άνθρωποι με τον ιό HIV (AIDS) που είχαν χαμηλά επίπεδα γλουταθειόνης είχαν χαμηλότερα ποσοστά επιβίωσης για μια περίοδο τριών χρόνων από ό, τι αυτοί των οποίων τα επίπεδα της γλουταθειόνης ήταν φυσιολογικά. Καθώς γερνάμε, τα επίπεδα της γλουταθειόνης μειώνονται. Αν αυτό δεν διορθωθεί, η γλουταθειόνη με τη σειρά της επιταχύνει τη διαδικασία της γήρανσης.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: VIOGENESIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 82846
  • EAN: 4260006584805
41,39€
51,74€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,38€