ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Viogenesis Colostrum Bio 120 κάψουλες

Viogenesis Colostrum Bio 120 κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Viogenesis Colostrum Bio 120 κάψουλες

Viogenesis Colostrum Bio 120 κάψουλες

Το Colostrum είναι το μητρικό γάλα των πρώτων ωρών μετά τη γέννα που παρέχεται από τη μητέρα στο παιδί της, είναι η πρώτη πολύτιμη θρεπτική ουσία. Το Colostrum έχει μια μοναδική σύνθεση η οποία είναι πιο θρεπτική από το κοινό γάλα γιατί περιέχει μια υψηλή ποιοτική συγκέντρωση σημαντικών και απαραίτητων θρεπτικών συστατικών.

Επειδή το Colostrum είναι η πρώτη θρεπτική ουσία που παρέχεται από τη μητέρα στο νεογέννητο παιδί της η σύνθεση του, η ποιότητα του και η συνεισφορά του στην καλή λειτουργία και την ανάπτυξη του οργανισμού είναι πολύτιμη.

Θρεπτική αξία του Colostrum: Το πρωτόγαλα αποτελεί πλούσια πηγή πρωτεϊνών υψηλής βιολογικής αξίας (46.7%), υδατανθράκων (27.2%) και λιγότερο λίπος (18%). Οι σημαντικότερες βιταμίνες και μέταλλα που περιέχει είναι οι βιταμίνες Α, Β12 και Ε και το Θείο (S, μέταλλο που έχει πολλαπλάσιες χρήσεις στο μεταβολισμό και ως τμήμα πολλών δομικών πρωτεϊνών σωμάτων) ενώ σε μικρότερη ποσότητα βρίσκονται οι υπόλοιπες βιταμίνες και μέταλλα.

Το αγελαδινό Colostrum περιέχει από 10 έως και 20 φορές περισσότερους διατροφικούς παράγοντες και αντισώματα σε σχέση με το ανθρώπινο Colostrum και λόγω των μοναδικών συστατικών και των (επιστημονικών) χαρακτηριστικών που διαθέτει και τα οποία δεν είναι σχεδιασμένα από την φύση αποκλειστικά για συγκεκριμένους οργανισμούς, είναι κατάλληλο για τον άνθρωπο και ιδανικό για όλες τις ηλικίες. Μεγάλος αριθμός επιστημονικών ερευνών σε ολόκληρο τον κόσμο, οδηγεί στο συμπέρασμα ότι το αγελαδινό Colostrum μπορεί να βοηθήσει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού συστήματος, της γαστρεντερικής οδού και γενικότερα στην καλή υγεία του ανθρώπου.

Αυτό που πραγματικά το κάνει μοναδικό σαν διατροφικό συμπλήρωμα είναι:

  •  Η μοναδικη του απόδοση σε παράγοντες βελτίωσης του ανοσοποιητικού συστήματος

Ανοσοσφαιρίνες (αντισώματα): Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων. Στο colostrum περιέχονται όλα.

Λακτοφερίνη: Είναι ένα πολύ δυνατό αντιβιοτικό και αντιβακτηριακο συστατικό.

Κυτοκίνες: Βοηθούν σημαντικά στην επικοινωνία μεταξύ των κυττάρων και στην ρύθμιση της λεμφικής δραστηριότητας, στην αύξηση της ενέργειας των Τ- κυττάρων και παίζουν καθοριστικό ρόλο στην ρύθμιση της ευαισθησίας και την διάρκεια των αντιδράσεων ανοσοποίησης.

Ιντερλουκίνη -10: Είναι ένας εξαιρετικός καταστολέας φλεγμονών.

PRP- Proline-rich Polypeptide (Προλήνε- πλούσιο- πολυπεπτίδες): Είναι ορμόνη που εκκρίνεται από τον θύμο αδένα (κεντρική εντολή οργανισμών για το ανοσοποιητικό σύστημα) και μετατρέπει τα λευκά κύτταρα του αίματος σε λειτουργικά ενεργά κύτταρα T. Τα αποτελέσματα παρουσιάστηκαν στη θεραπεία των αυτοάνοσων διαταραχών και του καρκίνου.

  •  Στο Colostrum περιέχεται το ένζυμο «τελομεράση». Η επιστήμη θεωρεί, ότι η τελομεράση δρα αναβολικά στην διεργασία γήρανσης των κυττάρων και επομένως αυξάνει το προσδόκιμο ζωής.

Τι κάνει το Colostrum?
Το Colostrum ενισχύει τον ανθρώπινο οργανισμό κατά δύο τρόπους κυρίως.
Πρώτον, οι ποικίλοι ανοσοποιητικοί παράγοντες και τα φυσικά αντιβιοτικά που περιέχει αποτελούν πολύτιμο στήριγμα για το ανοσοποιητικό σύστημα. Κατά δεύτερον, οι πολλοί αυξητικοί παράγοντές του, δίνουν στον οργανισμό μία ώθηση ευρέος φάσματος, που ευνοεί βέλτιστη υγεία και ίαση.

•    Προωθεί την σύνθεση και την αποκατάσταση του DNA και RNA
•    Βελτιώνει την άμυνα του οργανισμού: καταστρέφει ιούς – βακτήρια – μύκητες (όπως ο στρεπτόκοκκος, ο σταφυλόκοκκος, η σαλμονέλα, η esherichia coli, η candida και τα κρυπτοσπορίδια), βοηθά στην άμεση επούλωση των τραυμάτων
•    Δρά κατασταλτικά σε φλεγμονές που το όνομά τους τελειώνει σε: "-ίτις" (π.χ.: Ωτίτις, Δερματίτις κλπ.)
•    Ανοσοενισχυτικό σε χημειοθεραπείες και σε αυτοάνοσες ασθένειες
•    Έχει σημαντική αντιγηραντική δράση, μειώνει τις ρυτίδες
•    Μειώνει την υπερπλασία του προστάτη και βελτιώνει την υγεία του προστάτη
•    Μειώνει τα συμπτώματα των αλλεργιών
•    Οξύνει τις εγκεφαλικές λειτουργίες – ενισχύει την μνήμη
•    Εξισορροπεί τα επίπεδα σακχάρου στο αίμα, βοηθώντας τους διαβητικούς ή τους υπογλυκαιμικούς
•    Αυξάνει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού, ενισχύει τις καύσεις, βελτιώνει τη μυϊκή σύσταση του σώματος και κατά συνέπεια τις αθλητικές επιδώσεις  
•    Αυξάνει την σεξουαλική διάθεση
•    Βοηθά στον σωστό σχηματισμό των οστών
•    Προσφέρει αυξημένη προστασία έναντι Αλτσχάιμερ, AIDS και παρόμοιων ασθενειών
•    Βελτιώνει την ποιότητα και το χρώμα του δέρματος και βοηθά στην ποιότητα των μαλλιών
•    Έχει αντιοξειδωτική δράση
•    Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στα συμπτώματα των εξής ασθενειών.
•    Αναιμία, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, κολίτιδα, χρόνια  κόπωση, γρίπη, βήχας, χρόνιοι πόνοι, πόνοι αρθρώσεων, κατάθλιψη, διαβήτης, καρδιακό φύσημα, νευρικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές, έλκος, έρπης, αιμορροΐδες, στρες, προβλήματα θυροειδούς, αυτοάνοσες ασθένειες.

Στην αθλητική ιατρική το Colostrum δίνεται για την ενίσχυση της αντοχής, την φυσική βελτιστοποίηση της απόδοσης και την αναζωγόνηση. Επιπλέον το Colostrum μειώνει τους μυϊκούς πόνους.
Το Colostrum αυξάνει την απόδοση των αθλητών, αυξάνοντας την απορρόφηση θρεπτικών ουσιών από το έντερο και επομένως και την απορρόφηση των υδατανθράκων και αμινοξέων. Επιπλέον οι αυξητικοί παράγοντες, που περιέχονται στο Colostrum, προστατεύουν το έντερο από την δημιουργία ελκών, που θα είχε ως αποτέλεσμα μειωμένη ικανότητα απορρόφησης.
Λαμβάνοντας λοιπόν Colostrum, επιτυγχάνουμε να διατίθενται περισσότερες θρεπτικές ουσίες της τροφής μας για καύσιμο στην προπόνηση, είτε για την ενίσχυση του κυκλοφοριακού συστήματος, είτε για την δημιουργία μυϊκής μάζας.
Το Colostrum βοηθά τους αθλητές να καίνε με φυσικό τρόπο το λίπος και να αυξάνουν την μυϊκή μάζα.

Συστατικά: Βιολογικό πρωτόγαλα σε σκόνη [αποβουτυρωμένο (συμπυκνωμένο), μικροφιλτραρισμένο, λυοφιλιωμένη σκόνη άπαχου γάλακτος από αγελαδινό πρωτόγαλα πρώτου και δεύτερου αρμέγματος, βιολογικής προέλευσης], επικάλυψη κάψουλας: φυτική κυτταρίνη, αντισυσσωματικό διοξείδιο του πυριτίου.

Συνιστώμενη δοσολογία: Λαμβάνετε 3 κάψουλες την ημέρα με νερό

Σημειώσεις: Φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Το προίόν είναι φυσικό και υπόκειται των φυσικών διακυμάνσεων

 

*Τα συμπληρώματα διατροφής σε καμμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν ή αναιρούν τις ιατρικές οδηγίες και θεραπευτικές αγωγές. Μην χρησιμοποιείτε τα συμπληρώματα διατροφής σαν υποκατάστατα μιας υγιεινής και ισορροπημένης διατροφής. Φυλάξτε το προϊόν μακριά από μικρά παιδιά. Αν είστε έγκυος, θηλάζετε ή βρίσκεστε υπό ιατρική παρακολούθηση ενημερώστε τον ειδικό υγείας πριν από την χρήση του προϊόντος. Μην υπερβαίνετε την ημερήσια συνιστώμενη δόση.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: VIOGENESIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 32515
  • EAN: 4260006581125
44,25€
55,31€
Χωρίς ΦΠΑ: 35,68€