ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

SOLGAR Full Spectrum Curcumin 30caps

SOLGAR Full Spectrum Curcumin 30caps
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
SOLGAR Full Spectrum Curcumin 30caps

SOLGAR Full Spectrum Curcumin 30caps

H δύναμη του κουρκουμά απελευθερώνεται από τη Solgar!

To  Full Spectrum Curcumin είναι μια προηγμένη φόρμουλακουρκουμά σε φυσικό συμπλήρωμα διατροφής ιδανικό για:

  • τη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης
  • την υγεία των αρθρώσεων
  • τις διανοητικές λειτουργίες

 

ενώ απορροφάται 185 φορές περισσότερο* και 6,8 φορές γρηγορότερα* από τον οργανισμό.

O κουρκουμάς είναι ένα μπαχαρικό με πορτοκαλοκίτρινο χρώμα, το οποίο παρέχει σημαντικά οφέλη στον ανθρώπινο οργανισμό, χάρη στο κύριο συστατικό του, την κουρκουμίνη. Η κουρκουμίνη είναι γνωστή για την αντιοξειδωτική δράση και τις αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες που έχει, ενώ παράλληλα συμβάλλει στη βελτίωση της διαδικασίας της πέψης των τροφών και της αντιμετώπισης των συμπτωμάτων δυσπεψίας όπως το φούσκωμα, τα αέρια αλλά και η αργή πέψη.

Όπως πρόσφατες έρευνες έδειξαν**, η κουρκουμίνη σε μορφή σκόνης ή ως συστατικό του κουρκουμά σαν μπαχαρικό, παρουσιάζει δυσκολία στην απορρόφηση από τον οργανισμό, λόγω του ότι η διαλυτότητά της στο αίμα είναι περιορισμένη.

Αυτός είναι ο λόγος που η Solgar στο νέο Full Spectrum Curcumin περικλείει το εκχύλισμα κουρκουμίνης σε μικροσκοπικά υδρόφιλα σφαιρίδια, τα μικκύλια. Τα μικκύλια κάνουν τη διαφορά στην απορρόφηση και είναι τόσο μικρά που επιτρέπουν στην κουρκουμίνη να περάσει άμεσα στη ροή του αίματος. Τώρα πιο δραστική, πιο αποτελεσματικά απορροφήσιμη και πιο γρήγορα απορροφήσιμη από τον οργανισμό.

Το Full Spectrum Curcumin της Solgar παρέχει την κουρκουμίνη σε μιακαινοτόμα, πιο δραστική και άμεσα αξιοποιήσιμη από τον οργανισμό μορφή, ώστε να:

  • είναι 185 φορές πιο απορροφήσιμη*
  • είναι 6,8 φορές πιο γρήγορα απορροφήσιμη*
  • παραμένει στη ροή του αίματος για 24 ώρες*
  • μόνο μια κάψουλα Solgar ισοδυναμεί με 74 κάψουλες των 100ml απλού εκχυλίσματος κουρκουμίνης
  • δεν περιέχει γλουτένη, σιτάρι, γάλα, σόγια ή μαγιά

Το Full Spectrum Curcumin λαμβάνεται ως συμπλήρωμα διατροφής για ενήλικες 1 μαλακή κάψουλα ημερησίως, κατά προτίμηση με τα γεύματα.

Ανά 1 μαλακή κάψουλα περιέχει: 
800mg εκχύλισμα ρίζας Κουρκουμά (radix, Curcuma longa) που παρέχει: 
48mg ολικά κουρκουμινοειδή
40mg κουρκουμίνη

 *Σε σχέση με την απλή κουρκουμίνη που περιέχεται στον κουρκουμά (Curcuma longa)

**C. Schiborr, et al., The oral bioavailability of curcumin from micronized powder and liquid micelles is significantly increased in healthy humans and differs between sexes, Molecular Nutrition & Food Research 2014, in press.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: SOLGAR
  • Κωδικός Προϊόντος: 29223
  • EAN: 0033984595972
38,78€
51,71€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,28€