ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6 20 efft tabs

Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6 20 efft tabs
2-4 Ημέρες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6 20 efft tabs

Lanes Μαγνήσιο µε Βιταμίνη B6 20 efft tabs

Το συμπλήρωμα διατροφής μαγνήσιο με βιταμίνη B6 από τα Lanes συνδυάζει το μέταλλο μαγνήσιο το οποίο έχει πολύπλευρο ρόλο στην καλή λειτουργία του οργανισμού, με τη βιταμίνη B6 που βοηθάει στην απορρόφησή του, στη δοσολογία που απαιτείται για την κάλυψη των ημερήσιων απαιτήσεων του οργανισμού.

Παράλληλα, καθώς τόσο το μαγνήσιο όσο και η βιταμίνη Β6 συμβάλλουν στην καλή λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ομαλή ψυχολογική λειτουργία και δρουν χαλαρωτικά στον οργανισμό, αποτελεί έναν πολύτιμο σύμμαχο για την καταπολέμηση του άγχους και της κακοκεφιάς αλλά και του μυϊκού στρες.

Το μαγνήσιο συμβάλλει στη φυσιολογική λειτουργία των μυών, επομένως μπορεί να βοηθήσει στην αντιμετώπιση δημιουργίας μυϊκής κράμπας, στη σύνθεση πρωτεϊνών, στην ισορροπία ηλεκτρολυτών και στη φυσιολογική κατάσταση των οστών και των δοντιών ενώ μαζί με τη βιταμίνη B6 συμβάλλουν στην παραγωγή ενέργειας καθώς επίσης και στη μείωση της κούρασης & κόπωσης.

Η βιταμίνη Β6 συμβάλλει στη ρύθμιση της ορμονικής δραστηριότητας, στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού & στο σχηματισμό ερυθρών αιμοσφαιρίων. Έχει σημαντικό ρόλο στη σύνθεση των νευροδιαβιβαστών (η κύρια δράση της έγκειται στην παραγωγή της σεροτονίνης από το αμινοξύ τρυπτοφάνη στον εγκέφαλο) με αποτέλεσμα να έχει σημαντικό ρόλο στη ρύθμιση των νοητικών διαδικασιών και της καλής διάθεσης.

 

Πλεονεκτήματα Χρήσης

Προσφέρει τα συστατικά μαγνήσιο και βιταμίνη Β6 τα οποία είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την καλή υγεία και τόνωση του οργανισμού καλύπτοντας τις διατροφικές ελλείψεις και τις ημερήσιες ανάγκες του οργανισμού.

Συνιστάται σε

Άτομα που αντιμετωπίζουν μυϊκές κράμπες και αθλητές, καθώς κράμπες και μουδιάσματα στα άκρα δημιουργούνται συχνά λόγω της έντονης άσκησης (κολύμπι, τρέξιμο κλπ.). Άτομα που διάγουν περιόδους έντονου στρες, άτομα με αναιμία λόγω ανεπάρκειας του οργανισμού σε  βιταμίνη Β6, όσους καπνίζουν και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που μειώνει τα αποθέματα της βιταμίνης B6 από τον οργανισμό, άτομα που ενδιαφέρονται για την καλή υγεία των δοντιών και των οστών τους.

Άτομα που αντιμετωπίζουν μυϊκές κράμπες και αθλητές καθώς κράμπες και μουδιάσματα στα άκρα δημιουργούνται συχνά λόγω της έντονης άσκησης (κολύμπι, τρέξιμο κλπ.). Άτομα που διάγουν περιόδους έντονου στρες, άτομα με αναιμία λόγω ανεπάρκειας του οργανισμού σε  βιταμίνη Β6, όσους καπνίζουν και καταναλώνουν μεγάλες ποσότητες αλκοόλ που μειώνει τα αποθέματα της βιταμίνης B6 από τον οργανισμό, άτομα που ενδιαφέρονται για την καλή υγεία των δοντιών και των οστών τους.

 

Προτεινόμενη Δοσολογία

Χρήση:

1 δισκίο την ημέρα διαλυμένο σε ένα ποτήρι νερό.

Συστήνεται η πρόσληψη του σκευάσματος το πρωί μετά το πρωινό γεύμα.

 

Σύνθεση

Κιτρικό οξύ, ανθρακικό μαγνήσιο, όξινο ανθρακικό νάτριο, σορβιτόλη, άρωμα ροδάκινο, σκόνη τεύτλων, ασπαρτάμη, ακεσουλφάμη Κ, ριβοφλαβίνη, βιταμίνη Β6.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα: 2-4 Ημέρες
  • Brand: LANES
  • Κωδικός Προϊόντος: 29514
  • EAN: 5201314060550
5,60€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,52€