ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VIOGENESIS Pankreatin Pellets 60 κάψουλες

VIOGENESIS Pankreatin Pellets 60 κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
VIOGENESIS Pankreatin Pellets 60 κάψουλες

VIOGENESIS Pankreatin Pellets 60 κάψουλες

Το Viogenesis Pankreatin Pellets είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με πεπτικά ένζυμα (πσγκρεατίνη) υψηλής δραστικότητας, κατά της δυσπεψίας των πρωτεινών, των υδατανθράκων και των λιπών. Σε μορφή γαστροανθεκτικών, εντεροδιαλυτών pellets.

Τα ένζυμα είναι μόρια που επιταχύνουν τις χημικές αντιδράσεις – είτε βοηθούν στην κατασκευή νέων μορίων είτε χωρίζουν τους δεσμούς που ενώνουν τα μόρια μαζί για να τα διασπάσουν σε μικρότερες μονάδες. Στην περίπτωση των προϊόντων ενζύμων, συχνά περιέχουν πεπτικά ένζυμα που προέρχονται από πηγές παγκρέατος (παγκρεατίνη), μυκήτων ή φυτών. Αυτά τα ένζυμα λειτουργούν πολύ παρόμοια με τον τρόπο που τα πεπτικά ένζυμα εκκρίνονται από τη λειτουργία του παγκρέατος. Τα παρασκευάσματα ενζύμων έχουν αποδειχθεί χρήσιμα στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Υποστήριξη πέψης
  • Φλεγμονή, αθλητικά τραύματα και τραύμα
  • Παγκρεατική ανεπάρκεια
  • Τροφικές αλλεργίες

Τα συνηθισμένα συμπτώματα της παγκρεατικής ανεπάρκειας περιλαμβάνουν κοιλιακή φούσκωμα και δυσφορία, αέρια, δυσπεψία, και τη διέλευση άπεπτης τροφής στα κόπρανα. Ένας άλλος δείκτης της παγκρεατικής ανεπάρκειας είναι η εντερική υπερανάπτυξη του μύκητα Candida albicans. Εκτός από το ότι είναι απαραίτητες για την πέψη των πρωτεϊνών, οι πρωτεάσες εξυπηρετούν αρκετές άλλες σημαντικές λειτουργίες. Για παράδειγμα, οι πρωτεάσες, καθώς και άλλες πεπτικές εκκρίσεις, είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνες για τη διατήρηση του λεπτού εντέρου χωρίς παράσιτα. Τα συμπτώματα που σχετίζονται με την ανεπάρκεια των παγκρεατικών ενζύμων

  • Αισθήματα δυσπεψίας
  • Κράμπες μετά τα γεύματα
  • Μεγάλες ποσότητες αερίου
  • Άσχημη μυρωδιά αερίων ή κοπράνων
  • Κόπρανα λιπαρά (στεατόρροια)

Οι πρωτεάσες είναι σημαντικές για την πρόληψη της βλάβης των ιστών κατά τη διάρκεια της φλεγμονής και του σχηματισμού ινωδών θρόμβων. Οι πρωτεάσες αυξάνουν τη διάσπαση του ινώδους, μια διαδικασία γνωστή ως ινωδόλυση. Ο ρόλος του ινώδους στην προώθηση της φλεγμονής είναι να σχηματίσει έναν τοίχο γύρω από την περιοχή της φλεγμονής που έχει ως αποτέλεσμα την απόφραξη των αιμοφόρων αγγείων και των λεμφικών αγγείων που οδηγούν σε οίδημα.  Τα παγκρεατικά ένζυμα και τα παρασκευάσματα ενζύμων πρωτεάσης έχουν αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμα στη θεραπεία πολλών οξειών και χρόνιων φλεγμονωδών καταστάσεων, όπως αθλητικούς τραυματισμούς, τενοντίτιδα και ρευματοειδή αρθρίτιδα.

 

Συστατικά

Ανά κάψουλα

Lipase 16000 USP

Amylase 53950 USP

Protease 53125 USP

 

Οδηγίες χρήσης

1-3 κάψουλες ημερησίως μαζί με τα γεύματα.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: VIOGENESIS
  • Κωδικός Προϊόντος: 82104
  • EAN: 4260006584782
19,57€
24,46€
Χωρίς ΦΠΑ: 15,78€