ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VICAN Wise Beauty 24h beauty cream face & eye 50 ml

VICAN Wise Beauty 24h beauty cream face & eye 50 ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
VICAN Wise Beauty 24h beauty cream face & eye 50 ml

VICAN Wise Beauty 24h beauty cream face & eye 50 ml

24H BEAUTY CREAM face & eye
ΕΝΥΔΑΤΙΚΗ και ΣΥΣΦΙΚΤΙΚΗ κρέμα που ΔΡΑ ΣΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΡΑΝΣΗΣ. 
Προστατεύει και περιποιείται τα βασικά συστατικά της επιδερμίδας.
Προσφέρει Κολλαγόνο και Ελαστίνη εξωτερικά, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ήδη υπάρχοντα.
με 92,33% φυσικά συστατικά

Εξισορροπεί και λειαίνει τις ρυτίδες καθώς μειώνει τον όγκο και το βάθος τους «αναδομώντας» την επιδερμίδα στα σημεία που το χρειάζεται.
Η συνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με:

MATRIXYL Synthe’6 Εκχύλισμα σπόρων σταφυλιού
Λευκό τσάι Πανθενόλη
Αλλαντοΐνη Αλόη
Ιχθυοκολλαγόνο Αντιηλιακά φίλτρα UVA και UVB
Υαλουρονικό οξύ Αμυγδαλέλαιο
Εκχύλισμα μαστίχας Έλαιο αβοκάντο

Το Matrixyl synthe’6 είναι ένα αντιγηραντικο πεπτίδιο που ενισχύει 6 βασικά δομικά στοιχεία της εσωτερικής δομής του δέρματος(Κολλαγόνο 1,3,4,Υαλουρονικό οξύ, Λαμίνινη-5,Ινοσυνδετίνη).
Γεμίζει τις ρυτίδες από μέσα προς τα έξω, ιδιαίτερα στο μέτωπο και στο πόδι της χήνας για επιδερμίδα ορατά πιο λεία και ζωντανή.
Ο συνδυασμός του υαλλουρονικού οξέος και του Matrixyl® Synthe'6® προσφέρουν κλινικά αποδεδειγμένη δράση και έντονη ενυδάτωση προσφέροντας μια ολοκληρωμένη αντιγηραντική φροντίδα.

Ενισχύει αποδεδειγμένα την παραγωγή κολλαγόνου και υαλουρονικού της επιδερμίδας.
Μείωση των ρυτίδων στο μέτωπο και στα μάτια μετά από 2 μήνες.

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αντιπροσωπεύει το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα.
Αποτελεί πρωτεΐνη κλειδί του οργανισμού που με την πάροδο του χρόνου μειώνεται με γρήγορους ρυθμούς, προκαλώντας το φαινόμενο της γήρανσης, όπως δημιουργία των πρώτων ρυτίδων, πλαδαρό και άτονο δέρμα, κ.ο.κ.

Το υαλουρονικό οξύ (ΗΑ) είναι ένα θεμελιώδες στοιχείο του δέρματος που παράγεται από τους ινοβλάστες.
Είναι υδροφιλικό σε πολύ μεγάλο βαθμό και μπορεί να προσελκύσει και να συγκρατήσει ποσότητα νερού έως και 1000 φορές το βάρος του. Αυτή του η ιδιότητα το κάνει ρυθμιστή της ενυδάτωσης του δέρματος. 
Ενυδατώνει την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της περισσότερη ελαστικότητα και αντοχή,
Μειώνει τις ρυτίδες και εμποδίζοντας την εμφάνιση νέων.
Η αντιοξειδωτική του δράση καταπολέμα τις ελεύθερες ρίζες και διατηρεί το δέρμα νεανικό και λαμπερό.

Το εκχύλισμα από σπόρους σταφυλιού είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά, πολυφαινόλες και βιταμίνες Α, Β1, Β2 και Β6. Περιέχει λινολεϊκό οξύ, το οποίο αναζωογονεί τα κύτταρα και τους ιστούς της επιδερμίδας.
Το έλαιο αβοκάντο έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες και είναι πλούσιο σε βιταμίνες A, B και D. Βοηθάει στη θρέψη, στην ενυδάτωση και στη διατήρηση της ελαστικότητας του δέρματος.
Το αμυγδαλέλαιο έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες. Προσφέρει στο δέρμα θρεπτικά συστατικά όπως η βιταμίνη Α, Β1, Β2, Β6 και Ε και εμποδίζει την εμφάνιση ρυτίδων και κηλίδων. 
Το έλαιο μαστίχας έχει αντιοξειδωτική και αντιμικροβιακή δράση. Τα συστατικά του καθαρίζουν και λευκαίνουν το δέρμα, ενώ παράλληλα βοηθάει στην σύσφιξη των ιστών.
Το λευκό τσάι είναι πλούσιο σε αντιοξειδωτικά συστατικά που καταπολεμούν την πρόωρη γήρανση του δέρματος, τα οποία έχει ανάγκη η επιδερμίδα για να διατηρείται υγιής και ανθεκτική στα σημάδια του χρόνου.
Η αλόη επιβραδύνει τη γήρανση του δέρματος και συμβάλλει στη μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών ενώ βελτιώνει την ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας. Ενυδατώνει και καταπραΰνει την επιδερμίδα κάνοντάς την πιο απαλή.
H πανθενόλη είναι ένα φυσικό συστατικό, το οποίο εξασφαλίζει πλούσια και άμεση ενυδάτωση. Χάρη στην πλούσια ενυδατική της δράση και τη μεγάλη διεισδυτικότητα, η πανθενόλη επιτυγχάνει να καταπραΰνει άμεσα τους μικροερεθισμούς της επιδερμίδας. Αποτελεί βασικό συστατικό σε προϊόντα για την άμεση ανακούφιση της επιδερμίδας από έντονο κνησμό, ξηρότητα ή ηλιακό έγκαυμα.


Η αλλαντοϊνη χρησιμοποιείται στα καλλυντικά προϊόντα λόγω της κερατολυτικής της δράσης (της ιδιότητας της δηλαδή να μαλακώνει την κερατίνη και ως εκ τούτου να ενυδατώνει και να μαλακώνει το δέρμα). Συμβάλει στην απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και των κερατινοκυττάρων από την επιδερμίδα, βοηθώντας την δερματική λειτουργία.

 

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: VICAN
  • Κωδικός Προϊόντος: 79857
  • EAN: 5204559051802
15,63€
19,54€
Χωρίς ΦΠΑ: 12,61€