ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Now Foods Avocado Oil Refined 4 oz

Now Foods Avocado Oil Refined 4 oz
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Now Foods Avocado Oil Refined 4 oz

Now Foods Avocado Oil Refined 4 oz

Κατάσταση: Δέρμα που χρειάζεται ενυδάτωση και αύξηση της ελαστικότητας.

Λύση: 100% Pure Avocado Oil είναι ένα φυσικό, πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά φυτικό έλαιο που περιέχει κολλαγόνο, υποστηρίζοντας τα αμινοξέα και τις πρωτεΐνες, καθώς και τις βιταμίνες Α, D και Ε.
Βαρύ στην υφή, το Avocado Oil αυξάνει την επιδερμική ελαστικότητα, ενώ ενυδατώνει σε βάθος και απαλύνει το ξηρό και σπασμένο δέρμα.

Όταν χρησιμοποιείται ως λάδι μασάζ, είναι μαλακό, χαλαρωτικό και δεν αφήνει λιπαρό υπόλειμμα.
Το έλαιο από Αβοκάντο είναι ένα από τα λίγα έλαια που δεν προέρχονται από σπόρους, αλλά εξάγεται από τον πολτό του φρούτου αβοκάντο.
Είναι γνωστό για την βαθιά διεισδυτική του ικανότητα και, επομένως, έχει εξαιρετικές αναγεννητικές ιδιότητες.
Δεδομένου αυτού, το έλαιο αυτό διεισδύει στο δέρμα βαθύτερα από τα άλλα λάδια, οπότε είναι ευκολότερη η μεταφορά των θρεπτικών συστατικών, μέσω της εξωτερικής επιδερμίδας στο δέρμα.
Το Avocado Oil προστατεύει το δέρμα ενάντια σε κάθε μορφή μόλυνσης, καθώς τα σάκχαρα που περιέχει το αβοκάντο παράγουν ένα αντιμικροβιακό στρώμα πάνω στο δέρμα.
Ως εκ τούτου, είναι αποτελεσματικό στην ανακούφιση από την ξηρότητα και τον κνησμό που σχετίζονται με καταστάσεις του δέρματος όπως η ψωρίαση και το έκζεμα.
Επίσης, μπορεί να συμβάλει στη μείωση των πιθανοτήτων εμφάνισης ρυτίδων και κατά συνέπεια στα σημάδια γήρανσης.
Αυτό συμβαίνει επειδή περιέχει ορισμένες αντιοξειδωτικές ουσίες που βοηθούν στην ενίσχυση του κολλαγόνου στο ανώτερο στρώμα του δέρματος.
Το Κολλαγόνο αυξάνει την αντοχή και την ελαστικότητά του δέρματος.
Το Avocado Oil είναι επίσης υψηλά σε sterolins, οι οποίες είναι φημισμένες να βοηθάνε στη θεραπεία από ζημιά του δέρματος που προκαλείται από τον ήλιο, αλλά και τα σημάδια.
Έτσι, δεδομένης της μαλακτικής του ιδιότητας, είναι ιδανικό για ξηρά, κατεστραμμένα και αφυδατωμένα δέρματα και λειτουργεί καλά για την αναζωογόνηση του δέρματος.
Είναι επίσης πλούσιο σε λεκιθίνη, ένα λιπαρό οξύ που βοηθά να διατηρηθεί το δέρμα απαλό και ενυδατωμένο.
Το Avocado Oil περιέχει υψηλά επίπεδα βιταμινών, κυρίως βιταμίνης Ε και βιταμίνης Α.
Καθώς η βιταμίνη Ε είναι γνωστό ότι προστατεύει τα κύτταρα του δέρματος από τις ελεύθερες ρίζες, η βιταμίνη Α είναι χρήσιμη για την εξουδετέρωση των επιβλαβών στοιχείων από το δέρμα.
Προτεινόμενη Χρήση: Το 100% Αγνό έλαιο αβοκάντο μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε σαν βελτιωτικό του δέρματος και του τριχωτού της κεφαλής είτε σαν μαλακτικό. Επίσης, σαν έλαιο για μασάζ.Το έλαιο αβοκάντο που περιέχεται σε αυτό το προϊόν θεωρείται κατάλληλο για τα τρόφιμα.Προϊόν πρεσσαριστής έκθλιψης. Δεν περιέχει εξάνιο.Η εταιρεία NOW Foods δεν δοκιμάζει τα προϊόντα της σε ζώα.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: NOW FOODS
  • Κωδικός Προϊόντος: 47987
  • EAN: 0733739076700
9,99€
14,27€
Χωρίς ΦΠΑ: 8,06€