ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AM HEALTH Smile Colostrum Powder 100gr

AM HEALTH Smile Colostrum Powder 100gr
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
AM HEALTH Smile Colostrum Powder 100gr

AM HEALTH Smile Colostrum Powder 100gr

Γιατί οι άνθρωποι χρειάζονται το πρωτόγαλα;
Το πρωτόγαλα είναι η πρώτη τροφή της φύσης, που παράγεται από όλα τα θηλαστικά κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση. Το πρωτόγαλα εξοπλίζει τα νεογνά με ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες για να τα βοηθήσει να διατηρήσουν καλή υγεία. Είναι η μοναδική φυσική πηγή των συστατικών αυτών. Τα οφέλη που παρέχονται από το πρωτόγαλα είναι απολύτως αναγκαία για τη στήριξη της υγείας ενός νεογέννητου και υποστηρίζουν την καλή υγεία σε οποιαδήποτε ηλικία στη συνέχεια. Το πρωτόγαλα βοοειδών παρέχει ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες που είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς που βρίσκονται στο ανθρώπινο πρωτόγαλα.

Περιέχει ειδικά ανοσοποιητικά συστατικά όπως:
Ανοσοφαιρίνες (αντισώματα) (IgG, IgA, IgM, ΙgE) σε υψηλή συγκέντρωση.
Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων.
Αυξητικούς παράγοντες (IgF 1 and 2, TgF, EgF κλπ.).
Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα
Το πρωτόγαλα βοοειδών είναι, ως εκ τούτου, χρήσιμο για τον άνθρωπο (και όλα τα άλλα θηλαστικά) και είναι καλά ανεκτό, όταν λαμβάνεται από το στόμα, ως συμπλήρωμα διατροφής. Το πρωτόγαλα δεν υποστηρίζει μόνο την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά βοηθά επίσης στην ενίσχυση της αξιοποίησης του λίπους για καύσιμο και τη βελτιστοποίηση της κυτταρικής αναπαραγωγής μετά από εντατική σωματική άσκηση. 
Απ’ όσο γνωρίζουμε, καμία άλλη ουσία στον πλανήτη δεν μπορεί να προσφέρει όλα αυτά τα οφέλη.

Τι είναι τα Πολυπεπτίδια Προλίνης;
Τα Πολυπεπτίδια Προλίνης (PRPs) που υπάρχουν στο Smile Colostrum, είναι οι μικρές πρωτεΐνες που υπάρχουν φυσικά στο πρωτόγαλα. Τα PRPs βοηθούν στη ρύθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος.
Σε μια υπερδραστήρια ανοσολογική απόκριση, τα PRPs βοηθούν στην ηρεμία του ανοσοποιητικού συστήματος, ενώ σε υπολειτουργία του ανοσοποιητικού, τα PRPs βοηθούν στην τόνωση του ανοσοποιητικού συστήματος.

Πότε χρησιμοποιούμε το Smile Colostrum
Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στα συμπτώματα των εξής ασθενειών:
Αναιμία, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, κολίτιδα, χρόνια κόπωση, γρίπη, βήχας, χρόνιοι πόνοι, πόνοι αρθρώσεων, κατάθλιψη, διαβήτης, καρδιακό φύσημα, νευρικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές, έλκος, έρπης, αιμορροΐδες, στρες, προβλήματα θειροειδούς, αυτοάνοσες ασθένειες.
Επίσης έχει σημαντική αντιγηραντική δράση όταν λαμβάνεται σε μεγάλη ποσότητα (20γρ/ημέρα).
Πόσο ασφαλές είναι το πρωτόγαλα;
Το πρωτόγαλα είναι μια φυσική τροφή και χρησιμοποιείται για χρόνια ως συμπλήρωμα διατροφής. Είναι γνωστό απο την αρχαιότητα.
Τι γίνεται αν έχω δυσανεξία στη λακτόζη;
Η ποσότητα της λακτόζης στο πρωτόγαλα είναι μικρή, αλλά ακόμα κι έτσι, μπορεί να προκαλέσει πεπτικές ενοχλήσεις, αν έχετε δυσανεξία στη λακτόζη. Παρακαλούμε συμβουλευτείτε το γιατρό σας σχετικά με οποιεσδήποτε αλλεργίες σε τροφές. Εάν αισθανθείτε δυσφορία μετά τη λήψη του πρωτογάλατος, μία στρατηγική είναι να μειώσετε την ποσότητα που παίρνετε και να πιείτε άφθονο νερό. Εάν η ενόχληση επιμένει, διακόψτε τη χρήση και συμβουλευτείτε το γιατρό σας.
Μπορώ να δώσω το πρωτόγαλα στα παιδιά μου;
Οι παιδίατροι συνιστούν στα βρέφη, που δεν έχουν θηλάσει, να δίνεται το πρωτόγαλα για να συμπληρώσουν τα διατροφικά στοιχεία τους. Σας συνιστούμε να συμβουλευτείτε τον παιδίατρό σας για πληροφορίες για τη σωστή δοσολογία.

Πόσο πρέπει να παίρνω;
Κάθε άνθρωπος είναι μοναδικός (ηλικία, βάρος, υγεία) ως προς την ποσότητα του πρωτογάλατος που απαιτείται για να επιτευχθεί ένα βέλτιστο όφελος.

Γενικές οδηγίες χρήσης
Το πρωτόγαλα πιθανότατα θα είναι πιο αποτελεσματικό με άδειο στομάχι. Ιδανικά 30 λεπτά πριν ή 2 ώρες μετά το γεύμα. Ωστόσο, δεν υπάρχει πρόβλημα να παίρνετε πρωτόγαλα όταν έχετε φάει άλλες τροφές.
Οι υγιείς ενήλικες, ως συμπλήρωμα για γενική συντήρηση και υποστήριξη να λαμβάνουν 1-3 γρ ανά ημέρα. Κάθε κάψουλα του Smile Colostrum περιέχει 350mg, οπότε 2 caps Χ 2-4 φορες ημερησίως.
Οι υγιείς ενήλικες, κάτω από συνθήκες στρες από αθλητισμό, καταπόνηση ή άλλες περιστασιακές ακραίες καταστάσεις, ή σε καταβολή λόγω χημειοθεραπείας χρειάζονται 10-20 γρ ανά ημέρα. Η συνήθης χρήση είναι μέχρι 10 γρ ανά μερίδα. Για τις περιπτώσεις αυτές είναι πιό βολική η χρήση της σκόνης.
Για αντιγήρανση 20γρ. Η συνήθης χρήση είναι 10 γρ 2 φορές ημερησίως.
Τα υγιή παιδιά, συνήθως λαμβάνουν 1-2γρ ανά ημέρα ή όπως συνιστάται από τον παιδίατρο του παιδιού σας. 
Η μία δόση πρέπει να λαμβάνεται πριν την κατάκλιση, καθώς η αυξητική ορμόνη δουλεύει αποτελεσματικά στη διάρκεια του ύπνου. 
Το δοσομετρικό κουταλάκι που συνοδεύει τη σκόνη χωράει 1ml= 333mg (3 κουτ. = 1gr) και έτσι ειναι κατάλληλο για μικρά παιδιά που δεν μπορούν να καταπιούν τις κάψουλες .

Το πρωτόγαλα βοοειδών ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ να λαμβάνεται από τις ακόλουθες κατηγορίες ατόμων:
• Οι έγκυες γυναίκες ή εκείνες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες: Η εγκυμοσύνη χαρακτηρίζεται ως κατάσταση Th2. Η δράση των PRPs στο σώμα φαίνεται να αποκαθιστά την φυσιολογική ισορροπία των ΤΗ2/ΤΗ1 κυτοκινών, γι’ αυτό συνιστάται οι έγκυες γυναίκες ή εκείνες που προσπαθούν να μείνουν έγκυες να μην λαμβάνουν πρωτόγαλα.
• Οι άνθρωποι που έχουν κάνει μεταμοσχεύσεις οργάνων: το πρωτόγαλα βοοειδών μπορεί να αλληλεπιδράσει με τα ανοσοκατασταλτικά φάρμακα που μπορεί να λαμβάνουν τα άτομα που έχουν κάνει μεταμόσχευση οργάνων. Μέχρι να πραγματοποιηθούν κλινικές μελέτες για να αποδειχθεί η ασφάλεια του πρωτογάλατος βοοειδών σε αυτές τις περιπτώσεις, συνιστάται να μην λαμβάνουν πρωτόγαλα βοοειδών.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Brand: AM HEALTH
  • Κωδικός Προϊόντος: 66015
  • EAN: 5200119880295
39,09€
48,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 31,52€