ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

LIFE EXTENTION Super-Absorbale CoQ10 D-Limon 100mg 60 μαλακές κάψουλες

LIFE EXTENTION Super-Absorbale CoQ10 D-Limon 100mg 60 μαλακές κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
LIFE EXTENTION Super-Absorbale CoQ10 D-Limon 100mg 60 μαλακές κάψουλες

LIFE EXTENTION Super-Absorbale CoQ10 D-Limon 100mg 60 μαλακές κάψουλες

Το συνένζυμο CoQ10 είναι ένα σημαντικό συστατικό για τον οργανισμό μας . Έχει αντιοξειδωτικές ιδιότητες παρόμοιες με αυτές της βιταμίνης Ε και είναι απαραίτητο για την παραγωγή ενέργειας στα κύτταρα. Επίσης, είναι ιδιαίτερα αποτελεσματικό στην πρόληψη και αντιμετώπιση καρδιαγγειακών παθήσεων .

 Το συνένζυμο Q10 (CoQ10) αποτελεί ένα βασικό συστατικό της υγιούς λειτουργίας των μιτοχονδρίων, τα οποία με τη σειρά τους αποτελούν την ενεργειακή πηγή των κυττάρων. To CoQ10 είναι απαραίτητο για τη μετατροπή του

λίπους και της ζάχαρης σε κυτταρική ενέργεια. Ωστόσο, η φυσική παραγωγή CoQ10 μειώνεται με την πάροδο του χρόνου. Αν το σώμα διαθέτει επαρκή επίπεδα CoQ10, τα μιτοχόνδρια μπορούν να «εργαστούν» πιο αποδοτικά σε όλο το σώμα και ιδίως στην καρδιά .

 Oι στατίνες χαμηλώνουν την κακή χοληστερίνη LDL και παράλληλα όμως ελαττώνουν τα επίπεδα του CoQ10, επειδή χοληστερίνη και Q10 έχουν ίδια οδό συνθέσεως . Ωστόσο, η γήρανση μπορεί να οδηγήσει σε μεγαλύτερη μείωση των επιπέδων του CoQ10. Ο συνδυασμός γήρανσης και στατινών μπορεί να οδηγήσει σε σοβαρή μείωση της ζωτικότητας των κυττάρων .

Η φόρμουλα Super Absorbable CoQ10 with d-Limonene παρέχει τη μορφή του CoQ10 ουμπικινόνη, η οποία αυξάνει την ποσότητα του CoQ10 που απορροφάται. To d-Limonene είναι ένα έκδοχο που βρίσκεται στο έλαιο του πορτοκαλιού, που κάνει τα μόρια του CoQ10 μικρότερα, ώστε να παραμένουν περισσότερο στην κυκλοφορία και να απορροφώνται ευκολότερα από το σώμα .

 Έρευνες έδειξαν ότι όσοι χρησιμοποιούν αυτή τη φόρμουλα έχουν υψηλότερα επίπεδα CoQ10 σε σχέση με εκείνους που λαμβάνουν άλλες φόρμουλες ουμπικινόνης .

Τα συμπληρώματα Super Omega3, Life Flora, Γ-E-tocopherol και Q10 with d-lιmonene πρέπει να διατηρούνται στο ψυγείο του φαρμακείου και του σπιτιού .

 Δοσολογία:  Αν είστε άνω των 30, μία ταμπλέτα ημερησίως μετά το φαγητό.

Προσοχή:  Να μην το παίρνετε ταυτόχρονα με συμπληρώματα φυτικών ινών. Η τοποθέτησή του στο ψυγείο μπορεί να επιφέρει προσωρινή χρωματική αλλοίωση (κρυστάλλωση), η οποία είναι φυσιολογική και δεν επηρεάζει την ποιότητα ή την απόδοση του προϊόντος.

Να μην ξεπερνάτε τη συνιστώμενη δοσολογία. Σε περίπτωση που παρατηρήσετε οποιοδήποτε ασύνηθες σύμπτωμα να σταματήσετε αμέσως τη λήψη και να συμβουλευθείτε το γιατρό σας.

Κατά τη διάρκεια της κύησης και του θηλασμού, μη χρησιμοποιείτε συμπληρώματα διατροφής χωρίς τη συμβουλή του γιατρού σας

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: LIFE EXTENSION
  • Κωδικός Προϊόντος: 32943
  • EAN: 0737870195160
56,23€
80,33€
Χωρίς ΦΠΑ: 45,35€