ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NEOSTRATA Oil-Control Gel 8 PHA / AHA 30ml

NEOSTRATA Oil-Control Gel 8 PHA / AHA  30ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
NEOSTRATA Oil-Control Gel 8 PHA / AHA 30ml

NEOSTRATA Oil-Control Gel 8 PHA / AHA 30ml

Ελαφρύ οil-free ζελ που στηρίζει τη σύνθεσή του στη Gluconolactone 4% ( PHA )
και το Mandelic Acid 4% ( AHA ). Απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα από την επιφάνεια της επιδερμίδας, μειώνει ορατά το μέγεθος των πόρων και ελέγχει την υπερβολική λιπαρότητα. Το αποτέλεσμα είναι δέρμα υγιές, φρέσκο, λείο με ομοιόμορφο χρωματικό τόνο. Περιέχει επίσης Silica που χαρίζει λείο φινίρισμα ακόμη και στα δέρματα με ατέλειες.



Τα Συστατικά NeoStrata

AHAs

Τα AHAs ( Αlpha Hydroxy Acids ) είναι φυσικά συστατικά που  προκαλούν απολέπιση, επαναφέροντας τη διαδικασία ανανέωσης των κυττάρων της επιδερμίδας στους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Κατ’ αυτόν τον τρόπο επιτυνχάνεται ο ιδανικός βαθμός ανανέωσης του δέρματος και  αντιμετωπίζονται πολλά προβλήματα όπως: η υπερκεράτωση,  η ξηρότητα, η αφυδάτωση, οι ατέλειες στα δέρματα με τάση ακμής, η φωτογήρανση και οι δυσχρωμίες. Τα AHAs ταιριάζουν περισσότερο στα μη ευαίσθητα δέρματα.Το Glycolic Acid είναι το πιο σημαντικό μεταξύ των AHAs. Προέρχεται από το ζαχαροκάλαμο και χάρη στο πολύ μικρό μόριο του έχει την ιδιότητα να διεισδύει γρήγορα στο δέρμα.  

Άλλα σημαντικά AHAs στη σύνθεση των προϊόντων NeoStrata είναι το Citric Acid και το Μandelic Αcid. 
 

PHAs

Τα PHAs ( Poly Hydroxy Acids )  είναι συστατικά 2ης γενιάς που προσφέρουν τα ίδια οφέλη με τα AHAs, αλλά χάρη στο μεγαλύτερο μόριο τους που διεισδύει σταδιακά στο δέρμα ( δράση "gradual release" ) γίνονται ανεκτά ακόμα και από άτομα με πολύ ευαίσθητο δέρμα . Επιπλέον, επειδή διαθέτουν  περισσότερα υδροξύλια, συγκρατούν περισσότερο νερό ενυδατώνοντας εντατικά το  δέρμα.

Τα PHAs δεν αυξάνουν την ευαισθησία του δέρματος στον ήλιο και - εκτός από τις ενυδατικές τους  ιδιότητες – έχουν σημαντική αντιγηραντική και αντιοξειδωτική δράση. Γι αυτό ταιριάζουν σε όλα τα δέρματα, ιδιαίτερα στα ξηρά ή ευαίσθητα δέρματα ή τα δέρματα με ροδόχρου ακμή, δερματίτιδα, έκζεμα.Η Gluconolactoneείναι το πιο σημαντικό συστατικό PHA. 

Το Lactobionic Acid  είναι ένα σύμπλεγμα PHA με υψηλή δράση που γίνεται ανεκτό από κάθε τύπο δέρματος. Πρόκειται για ένα συστατικό τελευταίας τεχνολογίας της NeoStrata Company. Προέρχεται από τη φυσική λακτόζη ( σάκχαρο του γάλακτος ) και το gluconic acid. Eίναι ένα ισχυρό αντιοξειδωτικό και ενυδατικό συστατικό που έχει την ιδιότητα να δημιουργεί ένα αόρατο φιλμ επάνω στο δέρμα, προστατεύοντάς το και  προσδίδοντάς του απαλότητα και λεία υφή. Επίσης το Lactobionic Acid βοηθά στη μείωση των λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Είναι κατάλληλο για δέρματα που έχουν υποστεί βλάβες από τον ήλιο, για «στρεσαρισμένα» ή ώριμα δέρματα καθώς και για χρήση μετά από θεραπείες με laser ή μετά από το peeling.

Πλεονεκτήματα των AHAs – PHAs

Ομαλοποιούν

τη  διαδικασία της κερατινοποίησης επαναφέροντάς την στους φυσιολογικούς της ρυθμούς, με αποτέλεσμα …

πιο ελαστική, πιο λεία κεράτινη στοιβάδα

αποφυγή φραγμένων πόρων

Ενδείξεις : ακμή, ροδόχρους νόσος, υπερκεράτωση,  δυσχρωμίες, θαμπό δέρμα,  ξηρό δέρμα, ξήρωση, ιχθύαση.

Ενεργοποιούν

τη διαδικασία της ανανέωσης των κυττάρων του δέρματος, αυξάνοντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης, με αποτέλεσμα ..

πιο νεανικό, πιο σφριγηλό δέρμα

μείωση των λεπτών γραμμών & ρυτίδων

Ενδείξεις : φωτογήρανση, γήρανση.

Ενυδατώνουν

συγκρατούν την υγρασία στην επιφάνεια του δέρματος

αποκαλύπτουν νέα φυσικά ενυδατωμένα κύτταρα

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: NEOSTRATA
  • Κωδικός Προϊόντος: 23809
  • EAN: 0732013083151
25,10€
29,53€
Χωρίς ΦΠΑ: 20,24€