ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

YOTUEL Pharma B5 Λευκαντική Οδοντόκρεμα 50ml

YOTUEL Pharma  B5 Λευκαντική Οδοντόκρεμα 50ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
YOTUEL Pharma B5 Λευκαντική Οδοντόκρεμα 50ml

YOTUEL Pharma B5 Λευκαντική Οδοντόκρεμα 50ml

YOTUEL Pharma Λευκαντική Οδοντόκρεμα 50ml.


Η οδοντόκρεμα YOTUEL έχει ουδέτερο pH ώστε να διασφαλίζεται τόσο η δράση της παπαίνης όσο και η προστασία του σμάλτου των δοντιών, προλαμβάνοντας έτσι τα σφραγίσματα. Δεν περιέχει ζάχαρη και χημικές καθαριστικές ουσίες.


Δεν αφρίζει.


Βουρτσίστε τα δόντια σας με την οδοντόκρεμα YOTUEL, τρεις φορές ημερησίως, μετά τα γεύματα, για 3 λεπτά τουλάχιστο. Η YOTUEL λόγω της ρευστής μορφής της και του ελάχιστου αφρού της, φθάνει ακόμα και στις περιοχές μεταξύ των δοντιών και τα κάνει λευκότερα και καθαρότερα. Μην ξεχνάτε να επισκέπτεσθε τον οδοντίατρό σας τουλάχιστον 2 φορές τον χρόνο.


 


Με τη Yotuel αρχίζει μια νέα εποχή στην υγιεινή των δοντιών.


Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε την πρώτη λευκαντική οδοντότσιχλα Yotuel η οποία έχει τα ίδια δραστικά συστατικά με την οδοντόκρεμα Yotuel. Αποκτήστε δροσερή και καθαρή αναπνοή. Χαμογελάστε ελεύθερα.


Το χαμόγελό σας γίνεται όπλο γοητείας.


Η YOTUEL, η έξυπνη οδοντόκρεμα για κατάλευκα δόντια, είναι προϊόν πρόσφατων τεχνολογικών εξελίξεων της αισθητικής των δοντιών.


Η οδοντόκρεμα YOTUEL, εξαφανίζει τις δυσχρωμικές κηλίδες που βρίσκονται στην επιφάνεια των δοντιών χωρίς να τα καταστρέφει ενώ παράλληλα διατηρεί τα δόντια υγιή χωρίς πλάκα και πέτρα.


 


Γιατί αλλοιώνεται το χρώμα των δοντιών;


Το φυσικό χρώμα του σμάλτου των δοντιών είναι διάφανο λευκό. Με το πέρασμα του χρόνου και λόγω του φαγητού, του ποτού ή του καπνίσματος και αν τα δόντια δεν έχουν την απαιτούμενη φροντίδα, το χρώμα τους αλλοιώνεται και κατατρέφεται ακόμα και ο σμάλτος.


Η πλάκα των δοντιών σχηματίζεται από υπολείμματα τροφών αναμεμειγμένα με σάλιο που εναποτίθενται στο σμάλτο των δοντιών. Τελικά, ένα πολύ λεπτό στρώμα χρωστικών όπως εκείνες ου περιέχονται στον καφέ, στο τσάι, στον καπνό ή στο κρασί όπως επίσης και στο ασβέστιο κολλάνε πάνω στο σμάλτο των δοντιών μας και δημιουργείται έτσι εκείνο το αντιαισθητικό αποτέλεσμα που καταστρέφει πολλά χαμόγελα.


 


Πώς ενεργεί η Yotuel;


Η τέλεια φροντίδα των δοντιών δεν εξαρτάται μόνο από το βούρτσισμα των δοντιών μετά τα γεύματα, αλλά επίσης από την χρήση της κατάλληλης οδοντόκρεμας που εγγυάται τόσο τον πλήρη καθαρισμό όσο και την ταυτόχρονη προστασία του σμάλτου.


Η YOTUEL, χάρη στην διεθνώς καταξιωμένη σύνθεσή της, συνδυάζει την ταυτόχρονη αλληλεπίδραση μεταξύ των δραστικών συστατικών της. Καθαρίζοντας πλήρως τα δόντια εξαφανίζει την πλάκα που αποτελεί εστία μικροβίων και παράλληλα προλαμβάνει τον σχηματισμό της πέτρας.


Τα άριστα αποτελέσματα της οδοντόκρεμας YOTUEL πηγάζουν από μακροχρόνιες έρευνες που την καθιστούν την μοναδική οδοντόκρεμα που κάνει τα δόντια κατάλευκα με τον χαμηλότερο συντελεστή τριβής (Κ.Ο.- Α. 15, Πανεπιστήμιο Βρυξελλών)


Ο τρόπος παρασκευής της οδοντόκρεμας YOTUEL αυξάνει την συνέργεια δράσης μεταξύ των δύο φυσικών συστατικών: της Παπαϊνης, η οποία προέρχεται από το φυτό παπάια και της Ξυλιτόλης , η οποία προέρχεται από το δέντρο σημύδα και έχει αντιμικροβιακή δράση.


Επιπλέον η οδοντόκρεμα YOTUEL περιέχει φθοριούχο νάτριο με 100% ενεργό φθόριο, το οποίο καθιστά το σμάλτο περισσότερο ανθεκτικό στη δημιουργία κοιλοτήτων.


 


Η YOTUEL προκαλεί ελάχιστη τριβή


Η Αμερικάνικη Εταιρεία Οδοντιατρικής προτείνει τόσο την αναγραφή του συντελεστού τριβής του σμάλτου των δοντιών σε μονάδες ΚΟΑ όσο και την αναφορά της σχετικής βιβλιογραφίας, σε όλες τις οδοντόπαστες.


Η τριβή δεν πρέπει να υπερβαίνει το όριο των 100 ΚΟΑ. Όταν αυτό συμβεί, προκαλεί φθορά (χαράξεις) στο σμάλτο και καταστροφή της οδοντίνης. Η τριβή που προκαλεί η οδοντόκρεμα YOTUEL είναι ελάχιστη – μόνο 15 ΚΟΑ. Η μοναδική σύνθεσή της κάνει τα δόντια κατάλευκα και αυτό οφείλεται στην ενζυματική δράση και όχι σε κάποια μηχανική δράση η οποία προκαλεί φθορά (χαράξεις) στα δόντια. Αυτός είναι ο λόγος που η YOTUEL καθαρίζει τα δόντια ακόμα και μετά το βούρτσισμα.


Πρόσφατες μελέτες έδειξαν ότι η μοναδική σύνθεση της YOTUEL, χωρίς χημικές καθαριστικές ουσίες προλαμβάνει την καταστροφή των ούλων και του βλεννογόνου και μειώνει κατά 70% την πιθανότητα εμφάνισης ελκών και αφθών στην στοματική κοιλότητα.on favorites

 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: YOTUEL
  • Κωδικός Προϊόντος: 21295
  • EAN: 8426181972233
6,29€
7,86€
Χωρίς ΦΠΑ: 5,07€