ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NOW FOODS OCU SUPPORT 60 caps

NOW FOODS OCU SUPPORT 60 caps
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
NOW FOODS OCU SUPPORT 60 caps

NOW FOODS OCU SUPPORT 60 caps

Το NOW® Clinical Strength Ocu Support έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει πλήρη θρεπτική προστασία για τα μάτια. Κάθε μερίδα περιέχει 10 mg διατεθιμένη λουτεΐνη, μία κρίσιμη χρωστική ουσία της ωχράς κηλίδας, του φακού και άλλων οφθαλμικών ιστών. Η NOW περιέλαβε επίσης Green Tea Extract, Alpha-λιποϊκό οξύ, Grape Seed Extract και άλλα συνεργιστικά για τη μεγιστοποίηση των αντιοξειδωτικών ιδιοτήτων του προϊόντος αυτού.

Είναι καλά τεκμηριωμένο ότι οι βιταμίνες της οικογένειας Α (τα ρετινοειδή και τα καροτενοειδή) είναι κρίσιμες για την οφθαλμική υγεία. Η λουτεΐνη (και ο πρόδρομος της, η ζεαξανθίνη), παίζει κεντρικό ρόλο στην εκφύλιση της υγείας της ωχράς κηλίδας. Αν και αυτά τα καροτενοειδή βρέθηκαν σε λιπαρούς ιστούς σε όλο το σώμα, με μεγάλη διαφορά η μεγαλύτερη συγκέντρωσή τους βρίσκεται στην ωχρά κηλίδα και τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού. Η λουτεΐνη φιλτράρει τα υψηλής ενέργειας, μπλε μήκη κύματος του φωτός από το ορατό φάσμα του φωτός, μέχρι και 90%. Είναι σημαντικό να ισορροπηθεί προσεκτικά η λουτεΐνη με τη βήτα-καροτίνη σε μία κλινική φόρμουλα για τα μάτια, αποφεύγοντας την παραπάνω ποσότητα καροτίνης, γιατί αυτές οι δύο ουσίες λειτουργούν ανταγωνιστικά ως προς την απορρόφηση.

Η βήτα-καροτίνη είναι ένα άλλο αντιοξειδωτικό καροτενοειδές που σε αντίθεση με τη λουτεΐνη, μπορεί να μετατραπεί σε βιταμίνη Α, όπως απαιτείται από το σώμα. Η βιταμίνη Α είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία των ματιών και τα χαμηλά επίπεδα αντιοξειδωτικών μπορεί να συνεισφέρει ο σχηματισμός καταρράκτη.

Τα εκχυλίσματα από Μύρτιλλο, πράσινο τσάι, Ginkgo Biloba και Grapeseed περιέχουν ενώσεις που ονομάζονται πολυφαινόλες και ανθοκυανιδίνες. Οι αντιοξειδωτικές αυτές ουσίες προστατεύουν τα αιμοφόρα αγγεία που τροφοδοτούν τη ροή του αίματος που απαιτούνται για τα μάτια και τους περιφερικούς ιστούς.

Η Ρουτίνη και τα άλλα βιοφλαβονοειδή σταθεροποιούν το κολλαγόνο και διατηρούν την ακεραιότητα των ζωτικών αιμοφόρων αγγείων που μεταφέρουν οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά στα μάτια.

 

ΣΥΣΚΕΥΑΣΙΑ 60 ΚΑΨΟΥΛΕΣ

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: NOW FOODS
  • Κωδικός Προϊόντος: 47725
  • EAN: 0733739033000
41,80€
59,71€
Χωρίς ΦΠΑ: 33,71€