ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

CHEMCO Huile De Coco (Λάδι Καρύδας) 500ml

CHEMCO Huile De Coco (Λάδι Καρύδας) 500ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
CHEMCO Huile De Coco (Λάδι Καρύδας) 500ml

CHEMCO Huile De Coco (Λάδι Καρύδας) 500ml

CHEMCO Huile De Coco (Λάδι Καρύδας) 500ml

 Χρήσεις

1. Ενυδάτωση – απλά χρησιμοποιήστε μία κουταλιά ελαίου από το βάζο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε για όλο το σώμα σας, συμπεριλαμβανομένου του λαιμού και του προσώπου σας.

2. Κρέμα ματιών – τοποθετήστε το κάτω από τα μάτια για τη μείωση του πρηξίματος, τις σακούλες, και τις ρυτίδες. Χρησιμοποιήστε το πάνω στα βλέφαρα το βράδυ.

3. Πριν από το ξύρισμα, το λάδι καρύδας θα προετοιμάσει το δέρμα για την αποφυγή βλαβών που προκαλούνται από το ξύρισμα.

4. Aftershave -το λάδι καρύδας θα βοηθήσει να θεραπευτεί το δέρμα σας μετά το ξύρισμα, χωρίς να φράξει τους πόρους.

5. Αποσμητικό – το λάδι καρύδας μόνο του μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως αποσμητικό, αλλά ακόμη πιο αποτελεσματικό είναι σε συνδυασμό με σκόνη καλαμποκάλευρου/ αραρούτι και μαγειρική σόδα!

6. Μαλακτικό μαλλιών / Βαθιά Θεραπεία – χρήση ως μαλακτικό μαλλιών εφαρμόζοντας ένα κουταλάκι του γλυκού λάδι καρύδας στις άκρες σας και στη συνέχεια να περάσετε τα δάχτυλά σας μέσα από τα μαλλιά σας για να διανεμηθεί και στα υπόλοιπα! Για μια βαθύτερη θεραπεία, τρίψτε ποσότητα μιας κουταλιάς της σούπας λάδι καρύδας στο ξηρό τριχωτό της κεφαλής σας και απαλά κάντε εντριβές το μέχρι τις άκρες. Βάλτε ένα σκουφάκι για να παρεμποδιστεί η μεταφορά στα κλινοσκεπάσματα και αφήστε το από το βράδυ έως την άλλη μέρα.

7. Τζελ για τα μαλλιά / Defrizzer – τρίψτε λίγο ανάμεσα στις παλάμες σας και είτε πιέστε τις ακρες στα μαλλιά (για σγουρά μαλλιά) ή χτενίστε με τα δάκτυλα το τριχωτό της κεφαλής από τις ρίζες προς τις άκρες (για κυματιστά / ίσια μαλλιά).

8. Οδοντόκρεμα – υπάρχουν πολλές συνταγές εκεί έξω, αλλά εγώ απλώς ανακατεύω το λάδι καρύδας και μαγειρική σόδα και τρίβω με λίγο από το μείγμα πάνω στην οδοντόβουρτσά μου.

9. Ντεμακιγιάζ – χρησιμοποιήστε μια μπατονέτα και βουτήξτε την στο λάδι καρύδας και θα εκπλαγείτε με το πόσο καλά λειτουργεί!

10. Προστασία χειλιών – απλά τρίψτε λίγο στα χείλη και δεν λειτουργεί μόνο ως μαλακτικό, αλλά έχει επίσης ένα δείκτη προστασίας περίπου 4 έτσι ώστε να σας πάρεχει μια μικρή προστασία!

11. Λάδι Μασάζ – αρκετά απλό! πάρτε λίγο και τρίψτε!

12. Λιπαντικό – είναι ένα φυσικό, απόλυτα ασφαλές λιπαντικό. Δεν είναι συμβατό με το latex!

13. Αντηλιακό – το λάδι καρύδας μπορεί να προσφέρεις αντηλιακή προστασία με δείκτη 4.

14. Ραγάδες Κρέμα – το λάδι καρύδας είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά για το κατεστραμμένο δέρμα. Δεν είναι πανάκεια, αλλά να είστε σίγουροι ότι θα βοηθήσει.

15. Κρέμα θηλών – μπορεί να θρέψει τις σκασμένες,, επώδυνες, ξηρές θηλές. Απλώστε σε ένα κομμάτι βαμβάκι και επαλείψτε τις θηλές σας μεταξύ των θηλασμών.

16. Αλοιφή πανών – είναι πολύ αποτελεσματικό στα συγκάματα χωρίς να έχει δραστικές χημικές ουσίες. Επίσης είναι ασφαλές για υφασμάτινες πάνες.

17. – Έχετε προβλήματα με το ξηρό δέρμα στο τριχωτό της κεφαλής του μωρού σας; Το λάδι καρύδας θα θρέψει το δέρμα του μωρού σας. Απλά τρίψτε λίγο στο τριχωτό της κεφαλής καθημερινά.

18. Απολέπιση σώματος – αναμείξτε λάδι καρύδας και ζάχαρη μαζί και τρίψτε, αυτό είναι όλο! Ξεπλύνετε και το δέρμα σας θα είναι εξαιρετικά μαλακό! Μπορείτε να προσθέσετε μέσα αιθέρια έλαια, εάν θα θέλατε μια συγκεκριμένη μυρωδιά.

19. Θεραπεία – όταν εφαρμόζεται σε γρατσουνιές και κοψίματα, το λάδι καρύδας σχηματίζει ένα λεπτό στρώμα που προστατεύει την πληγή από τις εξωτερικές σκόνες, βακτηρίδια και ιούς. Επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης των μωλώπων, αποκαθιστά τους κατεστραμμένους ιστούς. Επιπλέον, μυρίζει -πολύ καλύτερα από οτιδήποτε άλλο από το φαρμακείο.

20. Τσιμπήματα εντόμων – όταν εφαρμόζεται απευθείας σε τσιμπημα, το λάδι καρύδας μπορεί να σταματήσει τη φαγούρα και το αίσθημα καύσου, καθώς και να επιταχύνει τη διαδικασία επούλωσης.

21. Δερματικά προβλήματα -το λάδι καρύδας ανακουφίζει από τα προβλήματα του δέρματος όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα, και το έκζεμα.

22. Αυτί του κολυμβητή -αναμίξετε έλαιο σκόρδου και λάδι καρύδας και βάλτε μερικές σταγόνες στο αυτί για περίπου 10 λεπτά. Κάντε το αυτό 2-3 φορές την ημέρα και λειτουργεί συνήθως εντός μίας ή δύο ημερών.

23. Ανακούφιση από το στρες – ανακουφίζει την ψυχική κόπωση .Βάλτε λάδι καρύδας στο κεφάλι και κάντε μασάζ με κυκλική κίνηση. Το φυσικό άρωμα από καρύδες είναι εξαιρετικά καταπραϋντικό, βοηθώντας έτσι να μειωθεί το επίπεδο του στρες .

24. Πέψη – τα κορεσμένα λίπη σε λάδι καρύδας έχει αντιβακτηριακές ιδιότητες που βοηθούν στον έλεγχο, παράσιτα και μύκητες που προκαλούν δυσπεψία και άλλα συναφή προβλήματα πέψης, όπως το σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου. Το λίπος στο λάδι καρύδας βοηθά επίσης στην απορρόφηση των βιταμινών, ανόργανων στοιχείων και αμινοξέων, κάνοντάς σας πιο υγιή όλο.

25. Γυμναστήριο – λάδι καρύδας έχει αποδειχθεί οτι βοηθά στην τόνωση του μεταβολισμού σας, τη βελτίωση της λειτουργίας του θυρεοειδούς, και κλιμακώνονται τα επίπεδα ενέργειας, τα οποία συμβάλλουν στη μείωση του ανεπιθύμητου λίπους σας, ενώ αυξανουν την μυϊκή μάζα.

26. Ρινορραγίες – λάδι καρύδας μπορεί να αποτρέψει την αιμορραγία της μύτης που προκαλείται από ευαισθησία σε καιρικές συνθήκες, όπως καύσωνα και παγωνιά. ροστασία στα τριχοειδή αγγεία στις ρινικές διόδους. Ένα συμπλήρωμα βιταμίνης C, θα συμβάλει επίσης στην πρόληψη αιμορραγίας από τη μύτη.

27. Για μητέρες θηλάζουν, καταναλώνοντας 3 ½ κουταλιές της σούπας λάδι καρύδας καθημερινά θα εμπλουτίσουν την ποιότητα του γάλακτος.

28. Βοηθά στην απώλεια βάρους και τον έλεγχο της πείνας.

29. Βοηθά στη διατήρηση των επιπέδων σακχάρου στο αίμα σταθερά και / ή βοηθά με την πείνα σε άτομα με διαβήτη

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: CHEMCO
  • Κωδικός Προϊόντος: 19315
  • EAN: 5205056177262
6,02€
7,08€
Χωρίς ΦΠΑ: 4,85€