ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Lacteeze Ένζυμο Λακτάσης σε Σταγόνες με ευχάριστη γεύση Φράουλας, 7ml

Lacteeze Ένζυμο Λακτάσης σε Σταγόνες με ευχάριστη γεύση Φράουλας, 7ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Lacteeze Ένζυμο Λακτάσης σε Σταγόνες με ευχάριστη γεύση Φράουλας, 7ml

Lacteeze Ένζυμο Λακτάσης σε Σταγόνες με ευχάριστη γεύση Φράουλας, 7ml

Οι σταγόνες LACTEEZE μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να διασπάσουν τη λακτόζη η οποία βρίσκεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα που είναι σε υγρή μορφή (πχ. στο φρέσκο γάλα, το γάλα σε σκόνη, το συμπυκνωμένο γάλα, το μητρικό γάλα, το βρεφικό γάλα σε σκόνη (φόρμουλα), τις κρέμες, το σοκολατούχο γάλα και οποιοδήποτε άλλο υγρό προϊόν γάλακτος). Οι σταγόνες πρέπει να προστίθενται στο υγρό το οποίο περιέχει λακτόζη προκειμένου να γίνει η διάσπαση αυτής.

Το γάλα στο οποίο έχει προστεθεί LACTEEZE έχει μια ελαφρώς γλυκύτερη γεύση παρότι η θρεπτική αξία του γάλακτος δεν επηρεάζεται.

Συσκευασία: 7ml (για τη διάσπαση της λακτόζης που περιέχεται σε ≈30 λίτρα γάλα)

Πηγή λακτάσης: Saccromyces

 

Πρόσθετες πληροφορίες :

Δεν περιέχει συντηρητικά, τεχνητά χρώματα ή αρώματα

Δεν περιέχει γλουτένη

Δεν περιέχει γαλακτομικά

Το LACTEEZE δεν περιέχει κανένα φάρμακο η λήψη του είναι ασφαλής κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης

Διατηρείται στο ψυγείο μετά το άνοιγμα

Μη το καταψύχετε ή ζεσταίνετε σε υψηλές θερμοκρασίες

Μη το χρησιμοποιείτε εάν είναι σπασμένη η ταινία ασφαλείας

Κρατήστε το μακριά από τα παιδιά

 

Δοσολογία

Χρήση στο γάλα (μητρικό, φρέσκο, σοκολατούχο κτλ.)

Στο γάλα

Βήμα 1ο

Προσθέστε 5 σταγόνες LACTEEZE σ' ένα λίτρο γάλα

Βήμα 2ο

Ανακατέψτε καλά και αφήστε το γάλα στο ψυγείο για 24 ώρες πριν το καταναλώσετε (Διασπάται 70-80% της λακτόζης). Εάν θέλετε να διασπάσετε περισσότερη λακτόζη, μπορείτε να αυξήσετε τον αριθμό των σταγόνων ή να αφήσετε το γάλα στο ψυγείο για περισσότερη ώρα

 

Στο θηλασμό

Βήμα 1ο

Εξάγετε 1-2 κουταλιές της σούπας μητρικού γάλακτος σ' έναν αποστειρωμένο περιέκτη

Βήμα 2ο

Προσθέστε 4 σταγόνες LACTEEZE στον περιέκτη

Βήμα 3ο

Δώστε το μίγμα στο μωρό και συνεχίστε κανονικά με τον θηλασμό

 

Στο μητρικό γάλα που έχει εξαχθεί με θήλαστρο

Βήμα 1ο

Προσθέστε 4 σταγόνες LACTEEZE ανά 50ml ζεστού (όχι καυτού) μητρικού γάλακτος που έχει εξαχθεί με θήλαστρο

Βήμα 2o

Ανακινήστε καλά και περιμένετε 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του. Μην το ψύχετε. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 90% της λακτόζης. Εναλλακτικά, μπορείτε να προσθέσετε 2 σταγόνες LACTEEZE ανά 50ml ζεστού μητρικού γάλακτος, ανακινήστε καλά και περιμένετε 5 λεπτά πριν το ψύξετε για 4 ώρες πριν την κατανάλωσή του. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 80% της λακτόζης.

 

Στα βρεφικά γάλατα (φόρμουλες)

Βήμα 1ο
Προσθέστε 4 σταγόνες LACTEEZE ανά 50ml ζεστού βρεφικού γάλακτος (όχι καυτό, περίπου 30-40οC),
Βήμα 2ο
Ανακινήστε καλά και περιμένετε για 30 λεπτά πριν την κατανάλωσή του. Μην το ψύχετε. Με τον τρόπο αυτό θα
διασπαστεί περίπου το 80% της λακτόζης. Εναλλακτικά μπορείτε να προσθέσετε 2 σταγόνες LACTEEZE ανά 50ml ζεστου βρεφικού γάλακτος, ανακινήστε καλά και περιμένετε 5 λεπτά πριν το ψύξετε για 4 ώρες πριν την κατανάλωσή του. Με τον τρόπο αυτό θα διασπαστεί περίπου το 60% της λακτόζης.

 

Παρατήρηση
Ταχύτερη και μεγαλύτερη ποσοστιαία διάσπαση της λακτόζης, επιτυγχάνεται με την αύξηση του αριθμού των σταγόνων ή/και με την αύξηση της ώρας παραμονής του μίγματος σε ενεργή κατάσταση ζύμωσης

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: LACTEEZE
  • Κωδικός Προϊόντος: 24829
  • EAN: 0062781110019
16,18€
17,03€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,32€