ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

NOW FOODS borage oil 1050mg 60gels

NOW FOODS borage oil 1050mg 60gels
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
NOW FOODS borage oil 1050mg 60gels

NOW FOODS borage oil 1050mg 60gels

 

 

 

 

Το Borage Oil προέρχεται από τους σπόρους του φυτού Βόραγο (Borago officinalis), ένα μεγάλο φυτό με μπλε λουλούδια σε σχήμα αστεριού.Το έλαιο Βόραγο είναι ένα θρεπτικό λάδι πλούσιο σε πολυακόρεστα λιπαρά οξέα τα Λινελαϊκό οξύ και Γάμμα λινολενικό οξύ (GLA) που το σώμα μετατρέπει σε μια αντιφλεγμονώδη εικοσανοειδή ορμόνη, που ονομάζεται προσταγλανδίνη Ε1 (PGE1). Η PGE1 έχει αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες και μπορεί επίσης να λειτουργήσει ως διαλυτικό του αίματος και διαστολέας των αιμοφόρων αγγείων. Ωστόσο, πολλές αιτίες παρεμβαίνουν στην μετατροπή του GLA σε εικοσανοειδείς ορμόνες, όπως οι χρόνιες παθήσεις, η γήρανση, τα κεκορεσμένα λίπη, τα υδρογονωμένα λάδια, προβλήματα σακχάρου στο αίμα, καθώς και ανεπαρκείς ποσότητες βιταμίνης C, μαγνησίου, ψευδαργύρου και βιταμίνες του συμπλέγματος Β.Ιατρικές εφαρμογές του Borage Oil συμπεριλαμβάνουν τη ρευματοειδή αρθρίτιδα, ατοπική δερματίτιδα (έκζεμα), ψωρίαση, παιδική σμηγματορροϊκή δερματίτιδα, προεμμηνορροϊκό σύνδρομο (ΡΜS), οστεοπόρωση (σε συνδυασμό με ιχθυέλαιο), ινοκυστική μαστοπάθεια, νόσος Raynaud, νόσος Sjogren, σκληρόδερμα, αθηροσκλήρωση, σύνδρομο διάσπασης προσοχής, σκλήρυνση κατά πλάκας, σύνδρομο ευερέθιστου εντέρου, όψιμη δυσκινησία, διαλείπουσα χωλότηταΈχει αποδειχθεί ότι είναι χρήσιμο για τη μείωση του πόνου και την ακαμψία που σχετίζονται με ρευματοειδή αρθρίτιδα. Μελέτες επίσης, δείχνουν ότι το GLA στο Borage oil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευκολύνει τα κοινά συμπτώματα του προεμμηνορροϊκού συνδρόμου (PMS), όπως κράμπες, ευαισθησία μαστού, και εναλλαγές της διάθεσης. Αυτή η ποιότητα στο Borage oil μπορεί να συμβάλει και στη μείωση της εμφάνισης ανικανότητας στους άνδρες. Το Borage oil προωθεί επίσης υγιές δέρμα, μαλλιά και νύχια μέσω της παροχής του σώματος με τα απαραίτητα λιπαρά οξέα.Προσοχή: Εάν είστε έγκυος/θηλάζετε, λαμβάνετε φαρμακευτική αγωγή ή προγραμματίζετε κάποια ιατρική επέμβαση, παρακαλώ να συμβουλευτείτε τον προσωπικό σας γιατρό πριν τη χρήση του προϊόντος. Φυλάσσετε μακριά από τα παιδιά. Φυλάσσεται σε ξηρό και δροσερό μέρος. 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: NOW FOODS
  • Κωδικός Προϊόντος: 47596
  • EAN: 0733739017208
32,28€
46,12€
Χωρίς ΦΠΑ: 26,04€