ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN Pro Active Νέα Ποσότητα Λεμόνι 600ml

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN Pro Active Νέα Ποσότητα Λεμόνι 600ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN Pro Active Νέα Ποσότητα Λεμόνι 600ml

TOTAL HEALTH SOLUTIONS COLLAGEN Pro Active Νέα Ποσότητα Λεμόνι 600ml

Το Νο1 Προϊόν Ευεξίας με πολλές και ευεργητικές Ιδιότητες!   

  • Αρθρώσεις - Σύνδεσμοι & Χόνδροι
  • Οστά
  • Δέρμα - Νύχια - Μαλλιά
  • Μεταβολισμός & έλεγχος βάρους
  • Κυτταρίτιδα
  • Αθλητές & Επιδόσεις
  • Εγκέφαλος - Μύες - Νεύρα
  • Υγεία & Ευεξία
  • Ομορφιά & Αντιγήρανση

Ποσότητα: 500ml , Γεύσεις: Φράουλα , Λεμόνι

Υψηλής ποιότητας υδρολυμένο κολλαγόνο, απαραίτητο τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες.

Το Collagen Pro-Active περιέχει μία μοναδική σύνθεση κορυφαίας ποιότητας υδρολυμένου κολλαγόνου, πλούσιου σε συγκεκριμένα αμινοξέα: γλυκίνη, προλίνη και υδροξυπρολίνη, τα οποία απορροφώνται εύκολα από το ανθρώπινο σώμα.

Τα πεπτίδια κολλαγόνου διαθέτουν 2 βασικές λειτουργίες:

  • Αποτελούν μία φυσική πηγή αμινοξέων
  • Είναι βιολογικά ενεργά και τονώνουν την παραγωγή κολλαγόνου στο δέρμα.

Η αναπλήρωση αυτών των αμινοξέων είναι βασική για τη διατήρηση της ποσότητας του κολλαγόνου που απαιτείται για:

  • την ομορφιά, δηλαδή για ένα υγιές, νεανικό δέρμα γεμάτο σφριγηλότητα και ελαστικότητα, αλλά και για πιο γερά νύχια και μαλλιά.
  • την υγεία και τη σωστή λειτουργία των ούλων, των οστών, των αιμοφόρων αγγείων και των αρθρώσεων.

Ενεργά Συστατικά & Λειτουργία

  • Υδρολυμένο κολλαγόνο. Το κολλαγόνο είναι ένα δομικό συστατικό του δέρματος. Το κολλαγόνο βοηθά το δέρμα να διατηρήσει την ελαστικότητα και σφριγηλότητά του.
  • Μαγνήσιο. Το μαγνήσιο είναι σημαντικότατο στοιχείο της ανθρώπινης διατροφής και διευκολύνει την απορρόφηση του ασβεστίου και της βιταμίνης D.
  • Βιταμίνη Β1.  Η βιταμίνη Β1 συμβάλλει στην απελευθέρωση ενέργειας μέσω ρύθμισης του μεταβολισμού του λίπους, των υδατανθράκων και των πρωτεϊνών. Βοηθάει στην καλύτερη λειτουργία των νεύρων και αυξάνει την πνευματική δραστηριότητα και τον μυϊκό τόνο.
  • Βιταμίνη Β2.  Η βιταμίνη Β2 συμβάλλει στην καλύτερη λειτουργία του μεταβολισμού, στη δημιουργία υγιούς δέρματος, νυχιών και μαλλιών. Επιπλέον, καταπραΰνει οιδήματα στο στόμα, τα χείλη, τη γλώσσα και βοηθά στην όραση.
  • Βιταμίνη Β5. Η βιταμίνη Β5 βοηθά στη ρύθμιση του μεταβολισμού και στη σύνθεση ορμονών, στην ομαλή ανάπτυξη του σώματος και του κεντρικού νευρικού συστήματος. Επίσης, βοηθά στην καλή λειτουργία των επινεφριδίων και μετατρέπει τη ζάχαρη και το λίπος σε ενέργεια.
  • Βιταμίνη Β6. Η Βιταμίνη Β6 συμβάλλει στην φυσιολογική ενεργειακή απόδοση του μεταβολισμού των αμινοξέων, των λιπών και των πρωτεϊνών. Μπορεί να βοηθήσει στη μείωση της κούρασης και της κόπωσης, ενώ η λειτουργία της είναι απαραίτητη για τη φυσιολογική λειτουργία του εγκεφάλου, του νευρικού και του μυϊκού συστήματος.
  • Πυρίτιο.  Το πυρίτιο συμβάλλει στη δημιουργία πιο ελαστικού και σφριγηλού δέρματος, δυναμώνει τα μαλλιά και βοηθά στην καλύτερη απορρόφηση των βιταμινών και των ιχνοστοιχείων που δέχεται ο ανθρώπινος οργανισμός.

Οδηγίες Χρήσεως:  Λαμβάνετε ένα καπάκι (20ml) ημερησίως. Μπορείτε να το πάρετε σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό ή χυμό φρούτων. Ανακινήστε καλά το μπουκάλι πριν πιείτε. Μην ξεπεράστε την προτεινόμενη ημερήσια δόση. Μακρυά από παιδιά. Διατηρήστε το σε δροσερό και ξηρό μέρος. Αποφύγετε τη χρήση του αν είστε έγκυος ή θηλάζετε.

Συστατικά: Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Θειαμίνη (Β1), Ριβοφλαβίνη (Β2), Παντοθενικό Οξύ (Β5), Πυριδοξίνη (Β6), Φρουκτόζη, Κιτρικό Οξύ, Υδροξείδιο του Μαγνησίου, Άρωμα Λεμόνι, Διοξείδιο του Πυριτίου, Αποσταγμένο Νερό, Συντηρητικό (Σορβικό Κάλιο).

        Κάθε 25 ml (ημερήσια δόση)                    περιέχει                   ΣΗΔ*

 

 

 

Κολλαγόνο (υδρολυμένο)                   10.000 mg                 Υ/Δ

Βιταμίινη Β1 (Θειαμίνη)                         1,10 mg                   100 %

Βιταμίνη Β2 (Ριβοφλαβίνη)                   1,40 mg                  100 %

Βιταμίνη Β5 Παντοθενικό οξύ)              6,00 mg                  100 %

Βιταμίνη Β6 (Πυριδοξίνη)                       1,40 mg                 100 %

Μαγνήσιο                                                   133 mg                     -

Πυρίτιο                                                          1 %                          - 

*ΣΗΔ: Συνιστώμενη Ημερήσια Δόση

Παρενέργειες:

  • Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας , στην κύηση και γαλουχία.
  • Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος.
  • Σε πολύ ευκοίλιους οργανισμούς ίσως εμφανιστεί διάρροια.
  • Μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.
  • Δεν υπάρχει κάνενα πρόβλημα στους πάσχοντες από υπερθυρεοειδισμό ή υποθυρεοειδισμό.
  • Δεν περιλαμβάνει συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα.

Με την εγγύηση ενός Πιστοποιημένου Προϊόντος

Το Collagen Pro-Active αποτελεί πιστοποιημένο προϊόν από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς. Συγκεκριμένα,

  • Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.).
  • Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).
  • Αποτελεί το μοναδικό προϊόν με προστασία ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αναγέννηση του χόνδρου.
  • Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.
  • Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.
  • Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.
  • Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: PRO ACTIVE
  • Κωδικός Προϊόντος: 28710
  • EAN: 7640167681518
37,76€
39,75€
Χωρίς ΦΠΑ: 30,45€