ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

MAVALA STOP Discourages nail biting and thumb sucking 10ml

MAVALA STOP Discourages nail biting and thumb sucking 10ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
MAVALA STOP Discourages nail biting and thumb sucking 10ml

MAVALA STOP Discourages nail biting and thumb sucking 10ml

Αποθαρρύνει το δάγκωμα των νυχιών και το πιπίλισμα του αντίχειρα.

Δάγκωμα των νυχιών είναι μια νευρική συνήθεια, η οποία μπορεί γρήγορα να γίνει ανεξέλεγκτη.
Έχει μια πικρή αλλά αβλαβή γεύση και την εμφάνιση των σαφές σμάλτο. Βοηθά να σπάσει το δάγκωμα των νυχιών συνήθεια και το πιπίλισμα του αντίχειρα. Έργα για παιδιά (άνω των 3 ετών) και ενήλικες. Για να χρησιμοποιήσετε χωρίς ή πάνω από βερνίκι νυχιών σας. Επίσης, συνιστάται για τα παιδιά, αλλά όχι κάτω των 3 ετών, καθώς γεύση τους δεν έχουν αναπτυχθεί πλήρως και θα μπορούσαν να χρησιμοποιηθούν για την πικρή γεύση.
 
Πώς να χρησιμοποιήσετε
 
Εφαρμόστε μια επίστρωση πάνω σε ολόκληρο το νύχι (ή βερνίκι) και αφήστε το να στεγνώσει.Επαναλάβετε την εφαρμογή κάθε δύο ημέρες. Συνεχίστε τη θεραπεία μέχρι να τερματιστεί το δάγκωμα των νυχιών. Φυσικά, πριν από κάθε νέα εφαρμογή, αφαιρέστε Mavala Διακοπή με Nail Polish Remover.
ΠΡΟΣΟΧΗ: Ποτέ μην πλένετε τα χέρια σας αμέσως μετά την εφαρμογή.
 
Μια καλή ανάλυση: 
Σταματήστε να τρώτε τα νύχια σας σε 33 ημέρες.
 Για τα παιδιά και τους ενήλικες. να τρώτε τα νύχια σας μπορεί να είναι ένα πραγματικό πρόβλημα. Δίνει μια δυσμενή εντύπωση και είναι συνήθως μια αντανάκλαση των προσωπικών άγχος ή νευρικότητα. Θα σας βοηθήσει να ξεπεραστεί αυτή η δυσάρεστη συνήθεια, αλλά για να γίνει αυτό θα πρέπει να αναγνωρίσουμε τα βαθύτερα αίτια. Δάγκωμα των νυχιών είναι, στην πραγματικότητα, μια ανεξέλεγκτη αντανακλαστικό που συμβαίνει συνήθως κατά τη διάρκεια μιας συγκεκριμένης κατάστασης: δηλαδή να περιμένει σε ένα κόκκινο φανάρι, να μιλά στο τηλέφωνο, κατά τη διάρκεια μια στιγμή περισυλλογής, ψάχνει για μια απάντηση, κλπ Για να σπάσει αυτή η επίμονη συνήθεια, εμείς έχουν επινοήσει ένα πρόγραμμα για να μπορείτε να ακολουθήσετε. Θέστε ένα στόχο για τον εαυτό σας, κάθε εβδομάδα, και σε ένα μήνα θα έχουν ηττηθεί αυτό το πρόβλημα. Η ανταμοιβή θα είναι όμορφη, υγιή νύχια που όλοι οι φίλοι σας θα ζήλευαν.





Πρόγραμμα θεραπείας
  • Ημέρα 1: Η απόφαση λαμβάνεται Αυτή η θεραπεία θα πρέπει να εφαρμόζεται μόνο σε εννέα νύχια, αφήνοντας το μικρό δάχτυλο στο αριστερό σας χέρι ελεύθερο, αν είστε δεξιόχειρας, ή στο δεξί σας χέρι, εάν είστε αριστερόχειρας.
Εφαρμόστε μία ή δύο στρώσεις Mavala Nail Ασπίδα Φάση 1, ένα δυναμωτικό με ίνες νάιλον που απλώνεται πάνω από το νύχι σαν ένα πλέγμα για να ενισχύσει σχεδόν σαν δεύτερο καρφί.
Εφαρμόστε Φάση 2, το στεγανοποιητικό υλικό, το οποίο λειαίνει τα μικροσκοπικά τραχιά μπαλώματα που δημιουργούνται από τις ίνες νάυλον. Τα νύχια σας προστατεύονται σήμερα από μια ισχυρή ασπίδα.
Στη συνέχεια βουρτσίστε σε ένα παλτό του MAVALA STOP, ένα εντελώς ακίνδυνο προϊόν με την εμφάνιση των σαφές βερνίκι νυχιών. Από τη στιγμή που τα νύχια σας να ακουμπήσουν το στόμα σας, η πικρή γεύση της MAVALA STOP θα σας θυμίσει τις καλές προθέσεις σας και να σας αποτρέψει από το να τρώτε τα νύχια σας.
Αν η παρόρμηση να τρώνε τα νύχια σας είναι ακατανίκητη, έχετε ακόμα απροστάτευτο μικρή νύχι σας για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας και να περιορίσουν τη ζημιά.
  • Ημέρα 2: Προσθήκη φροντίδα της επιδερμίδας για να programme.Reinforce σας την πίκρα του MAVALA STOP κάθε μέρα εφαρμόζοντας ένα φρέσκο παλτό. Για να διατηρήσετε τον εαυτό σας από την επιθυμία να "μασήσει", δώστε προσοχή στα πετσάκια σας κάνοντας μασάζ Κρέμα επιδερμίδα στο περίγραμμα των νυχιών σας.Επιδερμίδα Κρέμα μαλακώνει την επιδερμίδα και την κάνει απαλή. Δεν υπάρχει πλέον hangnails να σας βάλει στον πειρασμό να γαμπρό τους με τα δόντια σας.

  • Ημέρα 3-5: Φέρτε σμύριδα σανίδες σε pocket.From σας τώρα και στο εξής, να έχετε πάντα μαζί τσέπη της Λίμα νυχιών μαζί σας ώστε να μπορείτε να διορθώσετε αμέσως τα αλιεύματα τα νύχια σας μπορεί να αναπτυχθεί. Θυμηθείτε καθημερινή παλτό σας fo MAVALA STOP και μασάζ πετσάκια μία ή δύο φορές μια μέρα με κρέμα επιδερμίδα.

  • Ημέρα 6: Θα αρχίσετε να βλέπετε results.Using Extra Mild Nail Polish Remover, βγάλτε τα χέρια MAVALA STOP και νυχιών Ασπίδα.Συνεχίστε με ένα παραδοσιακό μανικιούρ. Με τη λεπτή πλευρά του σκάφους σμύριδα, εξομαλύνει τυχόν παρατυπίες, έτσι ώστε τα νύχια σας δεν θα σκαλώνουν σε κάτι και δάκρυ.
Εφαρμόστε επιδερμίδα Remover γύρω από τα νύχια.Σε λίγα δευτερόλεπτα, το νεκρό δέρμα θα είναι εύπλαστη. Χρησιμοποιώντας ένα ραβδί μανικιούρ καλυμμένο με βαμβάκι, μαλλί, να επαναφέρετε την επιδερμίδα απαλά και διαμορφώνουν το περίγραμμα. Ποτέ μην κόβετε τα πετσάκια!Πλύνετε τα χέρια σας και καθαρίστε τα νύχια με μια μαλακή βούρτσα. Στη συνέχεια, ακολουθήστε με τις δύο φάσεις των νυχιών Ασπίδα και ένα παλτό του MAVALA STOP.

  • Ημέρα 7-12: Εμμείνετε Συνεχίστε την καλή δουλειά!.Είστε μακριά σε μια καλή αρχή. Βάλτε σε ένα παλτό του MAVALA STOP καθημερινά και τα πετσάκια μασάζ μία ή δύο φορές την ημέρα με κρέμα επιδερμίδα. Κοιτάξτε τα νύχια σας και να είναι υπερήφανοι όταν καλύπτουν το τέλος των δακτύλων σας και τα πετσάκια σας είναι λιγότερο τραχύς και κόκκινο.

Ημέρα 13: Ένα λευκό άκρη shows.A πραγματική καρφί έρχεται! 
  • Ημέρα 14-20: επιμείνουμε σε αυτό το πιο δύσκολο κομμάτι έχει περάσει και ο στόχος είναι στη θέα!.Συνεχίστε βάζοντας σε καθημερινή παλτό του MAVALA STOP και μασάζ πετσάκια σας με πετσάκια Κρέμα μία ή δύο φορές την ημέρα.
  • Ημέρα 21: Διατηρήστε το θάρρος σας? είστε στο σωστό track.Already τρεις εβδομάδες χωρίς να τρώτε τα νύχια σας! Μπορείτε να δείτε ότι τα νύχια σας μεγαλώνουν και το ελεύθερο άκρο είναι μακρύς λίγα χιλιοστά.
Είναι πλέον καιρός να αρχίσει με Mavala Scientifique.Εφαρμόστε μόνο σε καρφί συμβουλές για να σκληρύνει και να οχυρώσουν τη νέα καρφί (βλέπε οδηγίες).Συνεχίστε να μανικιούρ νύχια σας ως την Ημέρα 6. Μπορείτε να ξεκινήσετε φορώντας ένα ελαφρύ βερνίκι τώρα.

  • Ημέρα 22-27: Το τέλος είναι sight.Soon θα έχετε την ικανοποίηση της όμορφης, μακριά νύχια. Μέχρι τώρα θα διαπιστώσετε ότι δεν θέλετε πλέον να δαγκώσουν το δέκατο νυχιών? δίνουν την ίδια μεταχείριση που έχετε δώσει στους άλλους. Βάλτε σε ένα καθημερινό παλτό του MAVALA STOP και μασάζ πετσάκια σας με πετσάκια Κρέμα μία ή δύο φορές την ημέρα.

  • Ημέρα 28: Τι ευχαρίστηση Συνεχίστε με την τέταρτη πλήρη μανικιούρ σας, χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο όπως ημέρα 6, 13 και 21. Θα αρχίζουν να έχουν πραγματική νύχια?! το όνειρό σας θα έρθει σύντομα αληθινό.
  • Ημέρα 29-32: Σχεδόν εκεί Μην αφήνετε επάνω.Συνεχίστε να βάλει στο καθημερινό παλτό σας MAVALA STOP και μασάζ πετσάκια σας με πετσάκια Κρέμα μία ή δύο φορές την ημέρα.
Τα μικρότερα παιδιά δεν έχουν καμία γεύση ακόμα, έτσι ώστε η πικρία του MAVALA STOP δεν θα τους ενοχλήσουν. 
  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: MAVALA
  • Κωδικός Προϊόντος: 31747
  • EAN: 7618900903012
16,47€
18,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,28€