ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

VERSION DERMA - TAMARIND SERUM FACE 50ml

VERSION DERMA -  TAMARIND SERUM FACE  50ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
VERSION DERMA - TAMARIND SERUM FACE 50ml

VERSION DERMA - TAMARIND SERUM FACE 50ml

 

 

Αφυδάτωση και γήρανση


Το δέρμα μας, όπως και το υπόλοιπο σώμα μας, αποτελείται κυρίως από νερό. Με τη γήρανση, οι ιδρωτοποιοί αδένες παράγουν λιγότερο ιδρώτα και οι σμηγματογόνοι αδένες λιγότερο σμήγμα. Στους άνδρες συμβαίνει ελάχιστη μείωση, ενώ οι γυναίκες παράγουν σταδιακά όλο και λιγότερο σμήγμα μετά την εμμηνόπαυση. Αυτό καθιστά πιο δύσκολο το να διατηρηθεί το δέρμα ενυδατωμένο, με αποτέλεσμα την εμφάνιση ξηρότητας και κνησμού.


VERSION TAMARIND SERUM FACE


Περιέχει 50% Unitamuron H-22 – The Vegetal Hyaluronic Acid
TAMARIND SERUM FACE: Το φυσικό ενυδατικό φιλμ...


Το TAMARIND SERUM FACE περιέχει πολυσακχαρίτες από σπόρους ταμάρινθου (Unitamuron H-22), οι οποίοι σχηματίζουν ένα προστατευτικό υδροκολλοειδές φιλμ στην επιφάνεια του δέρματος.


Έτσι, παρέχει έντονη ενυδάτωση και βοηθά το δέρμα να ανακτήσει τη νεανική του όψη. Το εκχύλισμα αυτό περιέχει επίσης αντιοξειδωτικές ουσίες και έχει δράση κατά της υαλουρονιδάσης, ώστε ρυθμίζει ακόμα καλύτερα την περιεκτικότητα νερού στο δέρμα.
...για γρήγορη ανάκτηση των ιδιοτήτων της επιδερμίδας


Δημιουργείται στην επιδερμίδα ένα βελούδινο φιλμ → Μέρα με την ημέρα, το δέρμα ενυδατώνεται όλο και περισσότερο.
Το δέρμα γίνεται πιο ελαστικό και λιγότερο θαμπό → Η επιδερμίδα δείχνει πιο νεανική.


Αντιρυτιδική δράση → Τα ενεργά συστατικά του ταμάρινθου (UnitamuronH -22), δρουν επανορθωτικά σε λεπτές γραμμές και ρυτίδες.
VERSION TAMARIND SERUM FACE


Περιέχει 50%Unitamuron H-22 – The Vegetal Hyaluronic Acid

 

  • 100% άμεση αίσθηση ενυδάτωσης
  • +17% ενυδάτωση σε 8 μέρες
  • +42% καλύτερη ενυδάτωση συγκριτικά με το Υαλουρονικό οξύ
  • +36% βελτίωση της ελαστικότητας σε 14 μέρες
  • -36% μείωση της τραχύτητας της επιδερμίδας σε 2 εβδομάδες

...... είναι τα ελάχιστα αποτελέσματα !!!

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Brand: VERSION DERMA
  • Κωδικός Προϊόντος: 27112
  • EAN: 5206037100200
58,03€
72,54€
Χωρίς ΦΠΑ: 46,80€