ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

BETTER YOU Multivit Spray 25ml

BETTER YOU Multivit Spray 25ml
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
BETTER YOU Multivit Spray 25ml

BETTER YOU Multivit Spray 25ml

Ένα ολοκληρωμένο συμπλήρωμα διατροφής σε μοναδική μορφή στοματικού spray.

Η πρωτοποριακή σύνθεση του MultiVit ενισχύει τον οργανισμό σας με 14 απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, συνδυάζοντας την άνεση στη λήψη με τη βέλτιστη απορρόφηση, καθώς ο στοματικός ψεκασμός εγγυάται απευθείας διοχέτευση στη κυκλοφορία του αίματος.

Το μοναδικό αυτό στοματικό spray περιέχει όλο το φάσμα των ζωτικών βιταμινών Β, συμπεριλαμβανομένου του φυλλικού οξέος. Σε συνδυασμό με τις βιταμίνες Α, C, D, K1 καθώς και μία σειρά βασικών μεταλλικών στοιχείων, το MultiVit βελτιώνει μέγιστα τα επίπεδα σωματικής και πνευματικής απόδοσης, ενώ σας βοηθά να αντεπεξέλθετε άριστα στους σύγχρονους εξαντλητικούς ρυθμούς διαβίωσης και στο αυξημένο στρες.

Το σκεύασμα έχει υποστεί μικρο- γαλακτωματοποίηση για γρήγορη και αποτελεσματική απορρόφηση εντός της στοματικής κοιλότητας, εξασφαλίζοντας ταχύτερη απορρόφηση από τον οργανισμό συγκρινόμενο με οποιαδήποτε άλλη παραδοσιακή μορφή (δισκία, κάψουλες κ.λπ.)

«Ο μηχανισμός απορρόφησης μέσω της υπογλώσσιας πρόσληψης έχει αποδειχθεί ως η πλέον αποτελεσματική μέθοδος για τη πρόσληψη βιταμινών μέσω συμπληρώματος, καθώς βασίζεται στο πλούσιο φλεβικό σύστημα που βρίσκεται στο εσωτερικό της στοματικής κοιλότητας, ικανό να μεταφέρει τα θρεπτικά συστατικά απευθείας στην κυκλοφορία του αίματος»
Δρ. Charles Heard, Λέκτορας Πανεπιστημίου Cardiff

Τα συμπληρώματα διατροφής δεν υποκαθιστούν την ισορροπημένη διατροφή.

Εάν είστε έγκυος, θηλάζετε, βρίσκεστε υπό φαρμακευτική αγωγή ή έχετε κάποια πάθηση συμβουλευτείτε τον γιατρό σας πριν από τη λήψη.

Προϊόν γνωστοποιημένο στον ΕΟΦ: 23010/8-3-2016. Δεν επέχει θέση άδειας κυκλ/ρίας.

Βέλτιστη απορρόφηση

Η απόδοση του πεπτικού μας συστήματος δεν είναι πάντα εγγυημένη, ιδιαίτερα όταν διανύουμε μια έντονα κουραστική ή στρεσογόνο περίοδο. Το MultiVit, ως στοματικό spray, παρακάμπτει την επεξεργασία από το πεπτικό σύστημα και αντ' αυτού εκμεταλλεύεται πλήρως το πλούσιο αγγειακό σύστημα του εσωτερικού της στοματικής μας κοιλότητας, για να διοχετεύσει απευθείας την πολυβιταμινούχο σύνθεσή του στην κυκλοφορία του αίματος.
Για να βελτιστοποιηθεί ακόμα περισσότερο η απορρόφηση από τον οργανισμό, το σκεύασμα έχει υποστεί μικρογαλακτωματοποίηση με αποτέλεσμα όλα τα ενεργά συστατικά του να βρίσκονται στην πλέον βιοδιαθέσιμη μορφή. Αυτό εγγυάται γρηγορότερη και πιο αξιόπιστη συμπλήρωση της διατροφής μας.

Καινοτόμος σύνθεση

Το MultiVit έχει σχεδιασθεί ειδικά για να ενισχύσει τον οργανισμό μας με μια σειρά από βιταμίνες που συχνά δεν καταφέρνουμε να λαμβάνουμε σε επαρκή ποσά, λόγω των έντονων ρυθμών της σύγχρονης ζωής, της κακής διατροφής ή της χαμηλής θρεπτικής αξίας των ολοένα και πιο επεξεργασμένων τροφών.

Η καινοτόμος σύνθεσή του στηρίζει τον οργανισμό μας με διάφορους τρόπους.

Η βιταμίνη Α συνεισφέρει στην διατήρηση της καλής υφής του δέρματος και της όρασης, η βιταμίνη D είναι κρίσιμη για την υγεία των οστών και των δοντιών, ενώ η βιταμίνη C βοηθάει στη μείωση της αίσθησης κόπωσης. Επιπλέον, οι τρεις αυτές βιταμίνες λειτουργούν συνδυαστικά για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος.

Η βιταμίνη Κ λειτουργεί σε συνεργασία με τη βιταμίνη D για τη βελτίωση της υγείας των οστών, ενώ ταυτόχρονα είναι απαραίτητη για την πήξη του αίματος.

Το πλήρες σύμπλεγμα βιταμινών Β που περιέχεται στην πρωτοποριακή αυτή μορφή στοματικού spray είναι απαραίτητο για το μεταβολισμό των τροφών, την καλή υγεία του νευρικού συστήματος, καθώς και για τη μείωση της αίσθησης κόπωσης.

Δυο ακόμα συστατικά του MultiVit είναι το Ιώδιο και το Σελήνιο. Το Ιώδιο είναι πολύ σημαντικό για την κανονική λειτουργία του νευρικού μας συστήματος και των ορμονών του θυρεοειδούς, ενώ το Σελήνιο υποστηρίζει μέγιστα τον οργανισμό ως απαραίτητο αντιοξειδωτικό στοιχείο.

Κάθε δόση (4 ψεκασμοί) εξασφαλίζει τα παρακάτω επίπεδα 14 απαραίτητων για τον οργανισμό, θρεπτικών συστατικών:

 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: BetterYou
  • Κωδικός Προϊόντος: 29607
  • EAN: 0000096086292
16,58€
20,73€
Χωρίς ΦΠΑ: 13,37€