ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Nature\'s Plus FOLIC ACID 800mcg 90 tabs

Nature\'s Plus FOLIC ACID 800mcg  90 tabs
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Nature\'s Plus FOLIC ACID 800mcg 90 tabs

Nature\'s Plus FOLIC ACID 800mcg 90 tabs

 

 

Κάθε ταμπλέτα περιέχει 800 mcg φολικό οξύ, σε ενισχυμένη βάση πίτουρου ρυζιού. Υποαλλεργικό.

Άλλη ονομασία φολικού οξέος: Folate, Folacin Συνήθης χρήση: Μία ταμπλέτα την ημέρα, κατά προτίμηση με το φαγητό. ΙΔΙΟΤΗΤΕΣ ΦΟΛΙΚΟΥ ΟΞΕΟΣ Το φολικό (φυλλικό) οξύ είναι σημαντικό για την υγεία του νευρικού και πεπτικού συστήματος, το σχηματισμό των ερυθρών αιμοσφαιρίων, το μεταβολισμό των πρωτεϊνών, καθώς και για την παραγωγή ενέργειας.

Έχει χρησιμοποιηθεί για την πρόληψη και θεραπεία της αναιμίας που οφείλεται σε ανεπάρκεια φολικού οξέος, λόγω αλκοολισμού, ηπατικών παθήσεων, εγκυμοσύνης, θηλασμού, χρήσης αντισυλληπτικών χαπιών. Το φολικό οξύ δρα σαν συνένζυμο κατά τη σύνθεση του DNA, συμβάλλοντας στην ομαλή διαίρεση των κυττάρων.

Ενδέχεται να παίζει ρόλο στην καταπολέμηση του άγχους και της κατάθλιψης, καθώς επίσης και στη θεραπευτική αντιμετώπιση της δυσπλασίας του τραχήλου της μήτρας. Είναι επίσης ουσιώδους σημασίας για την κανονική ανάπτυξη του σώματος.

Το φολικό οξύ συνδυαζόμενο με τη βιταμίνη Β-12 δίνει πολύ καλά συνεργικά αποτελέσματα. Θα πρέπει όμως να τονισθεί εδώ ότι τόσο η έλλειψη φολικού οξέος, όσο και η έλλειψη βιταμίνης Β-12 προκαλούν τον ίδιο τύπο αναιμίας (μακροκυτταρική αναιμία).

Για το λόγο αυτό η θεραπεία της αναιμίας αυτής με τη λήψη φολικού οξέος δεν θα πρέπει να καθησυχάζει τον πάσχοντα, διότι μπορεί να εξακολουθεί να υποφέρει από έλλειψη βιταμίνης Β-12, με ό,τι αυτό μπορεί να συνεπάγεται για την καλή λειτουργία του εγκεφάλου.

Έτσι, για τη θεραπεία της μακροκυτταρικής αναιμίας είναι καλό να λαμβάνονται το φολικό οξύ και η βιταμίνη Β-12 μαζί. Η ανεπάρκεια φολικού οξέος (κατά κύριο λόγο) και βιταμινών Β-6, Β-12 οδηγεί σε αυξημένα επίπεδα ομοκυστε'ίνης, ενός τοξικού αμινοξέος που προκαλεί βλάβες στα αγγεία και προωθεί την αρτηριοσκλήρωση.

Επιπλέον, η ομοκυστεΐνη είναι ένας σημαντικός ανεξάρτητος παράγων κινδύνου για εγκεφαλικό επεισόδιο, ενώ φαίνεται ότι παίζει ρόλο στη νόσο του Alzheimer και στην οστεοπόρωση. Ένα πολυβιταμινικό σκεύασμα που θα περιέχει φολικό οξύ, Β-6 και Β-12 θα βοηθήσει στον έλεγχο της ομοκυστεΐνης.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • Brand: NATURE'S PLUS
  • Κωδικός Προϊόντος: 41894
  • EAN: 0097467017900
9,39€
12,52€
Χωρίς ΦΠΑ: 7,57€