ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

AM HEALTH Smile Elixir 60 κάψουλες

AM HEALTH  Smile Elixir 60 κάψουλες
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
AM HEALTH Smile Elixir 60 κάψουλες

AM HEALTH Smile Elixir 60 κάψουλες

Smile Elixir 60caps ΕΛΙΞΗΡΙΟ

To Smile Elixir περιέχει τα παρακάτω συστατικά:
• Εκχύλισμα Προνύμφης κηφήνα 100mg
• Colostrum (Πρωτόγαλα) 100mg
• Kombucha ζυμωμένη με γύρη 100mg
• Tα αμινοξέα Αργινίνη 50mg, Γλουταμίνη 50mg και Λυσίνη 50mg
Τα πιο πάνω μοναδικά συστατικά δημιουργούν ένα πραγματικό ελιξήριο, ένα μοναδικό αποτοξινωτικό και αντιγηραντικό μείγμα.
Λόγω των φυσικών συστατικών μπορεί να ληφθεί από παιδιά 7 ετών μέχρι υπερήλικες, καθώς βοηθάει τόσο στη σωματική όσο και στην πνευματική λειτουργία και ανάπτυξη.
Το προϊόν είναι εύκολα αφομειώσιμο από το σώμα, καθώς περιέχει αρκετά αμινοξέα, φωσφολιπίδια, βιταμίνες, μεταλλικά στοιχεία, ένζυμα και αντιοξειδωτικά.
Το προϊόν ενισχύει τον μεταβολισμό και παρέχει αλκαλοποίηση του σώματος, αποκαθιστά την εντερική χλωρίδα, υποστηρίζει τη σύνθεση της HGH (ορμόνη ανάπτυξης) και τη συνεισφορά της στο σώμα.
Η Kombucha ζυμωμένη μαζί με γύρη, βοηθά στην ισορροπία των οργάνων και στη διατήρηση της υγείας. Το Smile Elixir βοηθάει τη λειτουργία της υπόφυσης με αποτέλεσμα την ανάπτυξη στις παιδικές ηλικίες, την αναγέννηση και την επιδιόρθωση των ιστών στους ενηλίκους, με αποτέλεσμα να αποτρέπει τα προβλήματα της γήρανσης.

Ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα συστατικά:
1) Εκχύλισμα Προνύμφης Κηφήνα
Το προϊόν αυτό ανακαλύφθηκε από το διάσημο Ρουμάνο μελισσοκόμο Nicolae Iliesiu.
Το προϊόν είναι ένα εκχύλισμα από το περιεχόμενο του κελιού της προνύμφης του κηφήνα ηλικίας 7 ημερών. Αυτά τα κελιά περιέχουν:
• Προνύμφες κηφήνα (6-7 ημερών).
• Το «φαγητό τους» (μέλι, γύρη κ.λ.π.)
• Ίχνη πρόπολης
Το εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα είναι ένα σύνθετο προϊόν, μια εξαιρετική τροφή για όλους τους οργανισμούς, πολύ πλούσιο σε ορμόνες που μοιάζουν με τις ανδρικές, γι΄αυτό και έχει πολύ θετική επίδραση στον άνδρα.
Ας δούμε κάποια σημαντικά συστατικά που υπάρχουν στο Λιοφιλοποιημένο εκχύλισμα προνύμφης κηφήνα:
Β-καροτένιο, βιταμίνη Α, Ε, Β1, Β2, Β6, Χολίνη αλλά και
μεταλλικά στοιχεία όπως: Aσβέστιο, Φώσφορο, Νάτριο, Κάλιο, Μαγνήσιο, Χαλκό, Σίδηρο, Ψευδάργυρο.
Επίσης υπάρχουν αμινοξέα όπως: Λυσίνη, Ιστιδίνη, Αργινίνη, Ασπαρτικό οξύ, Θρεονίνη, Σερίνη, Γλουταμικό οξύ, Προλίνη, Γλυκίνη, Αλανίνη, Κυστίνη, Βαλίνη, Μεθιονίνη, Ισολευκίνη, Λευκίνη, Τυροσίνη, Φαινυλαλανίνη, Υδροξυπρολίνη, Υδροξυλυσίνη.
Ίσως σας ζάλισαν όλα αυτά τα ονόματα, αλλά πιστέψτε με, το σώμα σας θα τα υποδεχτεί με χαρά αφού είναι απαραίτητα για τη σωστή λειτουργία του.

Ας δούμε τώρα μερικές από τις ιδιότητες αυτού του εκπληκτικού προϊόντος:
• Κινητοποιεί τους μηχανισμούς αναβολισμού.
• Αντι-ιικό.
• Ενεργοποιεί το ανοσοποιητικό.
• Βελτιώνει τη μνήμη.
• Αυξάνει την ενέργεια του σώματος, τη ζωντάνια, τις δυνάμεις αναγέννησης του σώματος και την αντίσταση στις ασθένειες.
• Αυξάνει τη μυϊκή μάζα, όταν λαμβάνεται από άνδρες, που γυμνάζονται.
• Ενεργοποιεί και τρέφει τη σεξουαλική ενέργεια, στον άνδρα.
• Ενεργοποιεί την υπόφυση και τα επινεφρίδια.
• Προάγει τη σπερματογέννεση, βελτιώνει τη στύση και αυξάνει τη διάρκεια στον άνδρα.

2) Colostrum
Το πρωτόγαλα είναι η πρώτη τροφή της φύσης, που παράγεται από όλα τα θηλαστικά κατά τις πρώτες ημέρες μετά τη γέννηση. Το πρωτόγαλα εξοπλίζει τα νεογνά με ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες για να τα βοηθήσει να διατηρήσουν καλή υγεία. Είναι η μοναδική φυσική πηγή των συστατικών αυτών. Τα οφέλη που παρέχονται από το πρωτόγαλα είναι απολύτως αναγκαία για τη στήριξη της υγείας ενός νεογέννητου και υποστηρίζουν την καλή υγεία σε οποιαδήποτε ηλικία στη συνέχεια. Το πρωτόγαλα βοοειδών παρέχει ανοσολογικούς και αυξητικούς παράγοντες που είναι σχεδόν ίδιοι με αυτούς που βρίσκονται στο ανθρώπινο πρωτόγαλα.
Περιέχει ειδικά ανοσοποιητικά συστατικά όπως: Ανοσοφαιρίνες (αντισώματα) (IgG, IgA, IgM, ΙgE) σε υψηλή συγκέντρωση.
Είναι αμυντικοί παράγοντες ευρέως φάσματος, οι οποίοι δρουν ενάντια στα βακτήρια και στους ιούς. Υπάρχουν 5 είδη ανοσοσφαιρινών σε όλα τα θηλαστικά, συμπεριλαμβανομένου και των ανθρώπων.
Αυξητικούς παράγοντες (IgF 1 and 2, TgF, EgF κλπ.). Βιταμίνες, μέταλλα, ιχνοστοιχεία, αμινοξέα Το πρωτόγαλα βοοειδών είναι, ως εκ τούτου, χρήσιμο για τον άνθρωπο (και όλα τα άλλα θηλαστικά) και είναι καλά ανεκτό, όταν λαμβάνεται από το στόμα, ως συμπλήρωμα διατροφής. Το πρωτόγαλα δεν υποστηρίζει μόνο την κανονική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, αλλά βοηθά επίσης στην ενίσχυση της αξιοποίησης του λίπους για καύσιμο και τη βελτιστοποίηση της κυτταρικής αναπαραγωγής μετά από εντατική σωματική άσκηση. Έχει χρησιμοποιηθεί επιτυχώς στα συμπτώματα των εξής ασθενειών:
Αναιμία, αρθρίτιδα, ρευματοειδή αρθρίτιδα, άσθμα, κολίτιδα, χρόνια κόπωση, γρίπη, βήχας, χρόνιοι πόνοι, πόνοι αρθρώσεων, κατάθλιψη, διαβήτης, καρδιακό φύσημα, νευρικές διαταραχές, ψυχικές διαταραχές, έλκος, έρπης, αιμορροΐδες, στρες, προβλήματα θειροειδούς, αυτοάνοσες ασθένειες.

3) Kombucha ζυμωμένη με γύρη
H Kombucha είναι ένα σύμπλεγμα φιλικών βακτηρίων και μυκητών που τοποθετείται σε ζάχαρη/μέλι και τσάι και ζυμώνεται.
Σε αυτό το προϊόν παράλληλα με το τσάι έχει προστεθεί και γύρη, οπότε η Kombucha ζυμώνει και τα δύο συστατικά δημιουργώντας ένα μοναδικό αποτέλεσμα.
Το μείγμα αυτό μειώνει τα συμπτώματα της ινομυαλγίας, υποστηρίζει το καρδιαγγειακό, προστατεύει το ήπαρ, βοηθάει στο stress, την κατάθλιψη και την ανησυχία, ενισχύει το ανοσοποιητικό. Αποτοξινώνει και βοηθάει στις αρθρώσεις. 
Βοηθάει στην πέψη.

4) Αργινίνη, Γλουταμίνη, Λυσίνη
Η αργινίνη βοηθάει στην καλή λειτουργία της καρδιάς σαν πρόδρομη ουσία του Νιτρικού οξέως. Είναι απαραίτητη για την κυτταρική διαίρεση, την επούλωση των πληγών, την απομάκρυνση της αμμωνίας από το σώμα, αυξάνει την μυϊκή μάζα, μειώνει το λιπώδη ιστό, συμβάλλει στην ευαισθησία στην ινσουλίνη, βοηθά στη μείωση της αρτηριακής πίεσης, συμβάλλει στην αντιμετώπιση της ανδρικής υπογονιμότητας(συνδιάζεται εξαιρετικά καλά σε αυτό με το εκχύλισμα προνύμφης κήφηνα), βελτιώνει την παραγωγή και την κινητικότητα του σπέρματος. Αυξάνει την κυκλοφορία του αίματος σε όλο το σώμα.
Η Γλουταμίνη βοηθάει στη λειτουργία του εντέρου και την ανάπλασή του, στην προστασία των μυών από τραυματισμούς κατά την έντονη άσκηση, στην παροχή ενέργειας στα λεμφοκύτταρα, στη διέγερση σύνθεσης νουκλεοτιδίων, στην επούλωση δερματικών καταστάσεων, στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού. Βοηθά στις εγκεφαλικές λειτουργίες. Σπάει τον φαύλο κύκλο της έντονης επιθυμίας για υδατάνθρακες, ελέγχει την επιθυμία για αλκοόλ.
Η Λυσίνη είναι απαραίτητο αμινοξύ και βοηθάει στο κοινό κρυολόγημα γιατί εμποδίζει την αντιγραφή του ιού του Απλού Έρπητα (Τύπος Ι). Έχει καρδιαγγειακές προστατευτικές ιδιότητες και βοηθά στην αποτοξίνωση από τον μόλυβδο. 

Δόση:
Παιδιά 7-14 ετών : 1 κάψουλα το πρωι και 1 το βράδυ πριν το φαγητό, για 3 μήνες, μετά 2 εβδομάδες διακοπή και ξανά για 3 μήνες.
Ενήλικες 2 κάψουλες το πρωι και 2 το βράδυ πριν το φαγητό, για 3 μήνες, μετά 2 εβδομάδες διακοπή και ξανά για 3 μήνες. 

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: AM HEALTH
  • Κωδικός Προϊόντος: 76675
  • EAN: 5200119880400
18,14€
25,91€
Χωρίς ΦΠΑ: 14,63€