ΜΕΝΟΥ
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ

Inpa Cold & Flu Blocker 800mg

Inpa Cold & Flu Blocker 800mg
ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΣΥΝΝΑΛΑΓΓΩΝ
Κάντε γρήγορα τις αγορές σας και με ασφάλεια
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ
ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 49€
Inpa Cold & Flu Blocker 800mg

Inpa Cold & Flu Blocker 800mg

Η μοναδική φυσική ασπίδα κατά των ιώσεων και του κρυολογήματος.

Το Nasaleze Cold & Flu Blocker είναι ένας μοναδικός 100% φυσικός συνδυασμός εκνεφώματος σκόνης φυσικής κυτταρίνης και εκχυλίσματος άγριου σκόρδου για άμεση και αποτελεσματική προστασία και αντιμετώπιση του κοινού κρυολογήματος.

Μετατρέπεται σε διάφανο gel μόλις εισέλθει στη μύτη. Υποκαθιστά και συμπληρώνει την απαραίτητη ποσότητα και ποιότητα φυσικής βλέννης στη ρινική κοιλότητα. Το Nasaleze είναι το μοναδικό, οργανικό προϊόν που αποκαθιστά τις φυσιολογικές λειτουργίες ενισχύοντας συγχρόνως τους μηχανισμούς άμυνας της ρινικής κοιλότητας. Δεν επιτρέπει ιούς και μικρόβια που υπάρχουν στον αέρα να εισβάλουν στον οργανισμό. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker προσφέρει εκτός από την πρόληψη ιώσεων και όλες τις ωφέλιμες ουσίες του σκόρδου.

Το σκόρδο είναι γνωστό για τις θεραπευτικές του ιδιότητες και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με νέες μελέτες που δημοσιεύονται σε όλο τον κόσμο. Το Nasaleze Cold & Flu Blocker περιλαμβάνει το εκχύλισμα όλου του φυτού με το όνομα Ευρωπαϊκό Άγριο Σκόρδο (Allium Ursinum) που περιέχει όλα τα απαραίτητα και πολύτιμα συστατικά του σκόρδου. Αυτό το εκχύλισμα άγριου σκόρδου είναι υψηλής περιεκτικότητας σε ένα συγκεκριμένο συστατικό που ονομάζεται “agioene” (προφέρεται ah-jo-eene). Αυτό το συστατικό έχει βρεθεί ότι έχει εξαιρετικές αντιικές ιδιότητες.

Ωστόσο , από τη στιγμή που το προϊόν περιέχει το εκχύλισμα ολόκληρου του φυτού συμπεριλαμβανομένων και των φύλλων, το Nasaleze Cold & Flu Blocker περιέχει επίσης χρήσιμες ποσότητες θείου, μαγνησίου, μαγγανίου, σιδήρου, χαλκού, και αδενοσίνης, συστατικών αποδεδειγμένα χρήσιμων στην πρόληψη και την αντιμετώπιση μολύνσεων από ιούς. Η αφθονία της χλωροφύλλης στα φύλλα του άγριου σκόρδου από το οποίο προέρχεται το εκχύλισμα εγγυάται οτί καμία ενοχλητική οσμή δεν θα γίνει αντιληπτή. Εκτός του άγριου σκόρδου περιέχει και εκχύλισμα μέντας που δροσίζει και βοηθάει στην αναπνοή. Ώς εκ τούτου το Nasaleze Cold & Flu Blocker δεν μυρίζει και δεν ενοχλεί.

Το εκχύλισμα του Ευρωπαϊκού σκόρδου μπορεί να βοηθήσει την φυσική κυτταρίνη να αφοπλίσει μεγάλη ποικιλία μολυσματικών οργανισμών που τελικά καταλήγουν στο στομάχι, καταστρέφονται και αποβάλλονται από το πεπτικό σύστημα. Η απορρόφηση του γίνεται πολύ πιο εύκολα από τους βλεννογόνους της ρινικής κοιλότητας με αποτέλεσμα να προλαμβάνει και να εξουδετερώνει τα κρυολογήματα προσφέροντας συγχρόνως στον οργανισμό όλες τις ευεργετικές ιδιότητες του σκόρδου.

Το συνιστούν αλλεργιολόγοι, ωτορινολαρυγγολόγοι και παιδίατροι παγκοσμίως.

  1. Επιστροφές γίνονται δεκτές μαζί με την απόδειξη λιανικής πώλησης ή το τιμολόγιο και μόνο εφόσον τα προϊόντα που επιθυμεί να επιστρέψει, βρίσκονται στην ίδια κατάσταση στην οποία τα παρέλαβε, ήτοι χωρίς να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους.
  2. Στην περίπτωση λάθους της εταιρείας μας: Σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  3. Εάν δεν προκύπτει οποιοδήποτε λάθος εκ μέρους της εταιρείας μας, επιστρέφεται μόνο το χρηματικό ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων. Τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.
  4. Ο χρήστης/επισκέπτης έχει το δικαίωμα να υπαναχωρήσει από την εν λόγω σύμβαση και να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως, και χωρίς να υποχρεούται να ανακοινώσει στo eurofarmacy.gr το λόγο για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός προθεσμίας δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία που παρέλαβε τα προϊόντα. Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται αποκλειστικά με το άμεσο κόστος επιστροφής των προϊόντων. Εάν η επιστροφή δεν γίνει εντός του προαναφερθέντος χρονικού διαστήματος, το eurofarmacy.gr έχει δικαίωμα να μην αποδεχθεί την επιστροφή.
  5. Σε περίπτωση που τα προϊόντα που παραλάβατε έχουν υπερβεί την ημερομηνία λήξης, σας επιστρέφουμε πλήρως τα χρήματα που αντιστοιχούν στην αξία της παραγγελίας και στα έξοδα αποστολής
  6. Στην περίπτωση κατά την οποία το προϊόν έχει κάποιο ελάττωμα και καλύπτεται από εγγύηση γίνεται αντικατάσταση σε συνεννόηση με την εταιρία του προϊόντος.
  7. Στην περίπτωση χρησιμοποίησης του προϊόντος ή αλλοίωσης της αρχικής τους συσκευασίας, δεν γίνεται δεκτή η επιστροφή.
  8. Οι επιστροφές των χρημάτων σας γίνονται σε διάστημα εντός 30 ημερών από την επιστροφή και παραλαβή των προϊόντων από την εταιρία μας.
  9. Σε περίπτωση που η πληρωμή της παραγγελίας έγινε με αντικαταβολή, τραπεζική κατάθεση, μέσω paypall ή πληρωμή στο κατάστημα η επιστροφή των χρημάτων σας γίνεται είτε στο ίδιο μέσο πληρωμής με το οποίο ολοκληρώσατε την παραγγελία είτε με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριαμό σας. Εάν επιλεγεί η επιστροφή μέσω κατάθεσης, θα πρέπει να μας δηλώσετε τα στοιχεία λογαριασμού στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση (Αριθμό λογαριασμού, IBAN & τράπεζα).
  10. Σε περίπτωση που η πληρωμή έγινε με πιστωτική κάρτα θα γίνεται ακύρωση συναλλαγής και αντίστοιχη ενημέρωση της πιστωτικής κάρτας.

Λόγω του ότι η διαθεσιμότητα μεταβάλλεται συνεχώς ή μπορεί να μην επαρκεί για την πλήρη εκτέλεση της παραγγελίας σας,είτε σε Τηλεφωνική είτε σε ηλεκτρονική παραγγελία η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιώνεται μόνο εφόσον μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας και εντός μερικών ωρών λάβετε το σχετικό e-mail που αναφέρει πως τα προϊοντα τις παραγγελίας σας είναι διαθέσιμα και η παραγγελία σας βρίσκεται σε επεξεργασία .

Εάν αντιμετωπίσουμε οποιοδήποτε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα κάποιου προϊόντος της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας άμεσα για την επίλυση του προβλήματος.

Σε περιπτώσεις που η επικοινωνία δεν είναι εφικτή θα σας αποσταλεί e-mail με την κατάσταση της παραγγελία σας.
  • Διαθεσιμότητα:
  • Brand: NASALEZE
  • Κωδικός Προϊόντος: 103283
  • EAN: 5206087210089
13,00€
15,30€
Χωρίς ΦΠΑ: 10,49€